Gå til innhold

wwwww

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wwwww

  1. synes den var fin :) Men jeg har et lite spørsmål... Hvordan får du datoen oppe i høyre hjørne til å oppdatere seg selv hver dag? Har prøvd dette med javascript, men da kom det bare opp et popup som sa at jeg måtte tillate at det åpnet seg. Det skjer ikke på din side... Hva gjør du?

    6684989[/snapback]

     

     

    Hvis du går inn på denne linken kan du generere koden

    http://www.gratisguide.net/kodeservice/dato.html

     

    Koden virker kun når den er lagt ut på nettet, hvis ikke får du opp slik popup

  2. Det var kjedelig å høre at den ikke falt helt i smak. Jeg postet innlegget for å få tips til hva jeg kan gjøre bedre, siden det på dette forumet er ganske mange som har god peiling på ting.

     

    Det er jo alltid noe som kan gjøres bedre.

     

    Har veldig lyst til å låge en egen header til siden , men synes det er vanskelig å få til en som ser kul ut. Har noen noen tips til hvordan man kan lage en kul header da? Eller er det noen tips til hva en kan fylle toppen av en side med.

     

    Det er tre ting jeg har satset på med siden

     

    1. folk skal ha gode muligheter til å søke

     

    2. du skal kunne lese nyheter. Synes dere at det er tull å ha en nyhetsgreie på siden. Skal jeg velge en annen avis enn VG?

     

    3. Folk skal kunne finne seg fre i en katalog. Da har man to muligheter. Man kan lage en egen katalog eller man kan linke til en annen katalog. Jeg valgte det siste fordi jeg klarer aldri å lage en så god katalog som google katalog

  3. HITLERS 12 BUD

     

    1. Du skal ære Gud og tro på Ham av hele ditt hjerte

     

    2. Søk Guds fred

     

    3. Unngå alt hykleri

     

    4. Hellig er din helse og ditt liv

     

    5. Hellig er din velvære og din ære

     

    6. Hellig er din sannhet og din troskap

     

    7. Du skal ære din far og din mor – dine barn er dine hjelpere og dine forbilder

     

    8. Hold blodet rent og din ære hellig

     

    9. Hold fast ved og multipliser dine forfedres arv

     

    10. Vær klar for å hjelpe og tilgi

     

    11. Du skal ære din Fører og mester

     

    12. Finn glede i å tjene ditt folk med arbeid og offer

  4. Det har den siste tiden vært et stort fokus på å få vekk all spilleavhengighet i Norge. Alle automatene har blitt utpekt som den store syndebukken noe de også er. 1. Juli ble det forbud mot sedler på automatene og det har ført til at spillingen er på vei nedover. Dette er kanskje første skritt mot et totalt forbud i Norge.

     

    Etter min mening er Internett enda "farligere" for spilleavhengige enn automatene. Mange har klaget på at automater er for lett tilgjengelig når de finnes i nesten hver eneste dagligvarebutikk. Hva vil ikke da skje med spilleavhengigheten når "automatene" (internett) befinner seg i folks egne stuer?

     

     

    Fokuset på automatene kan nesten sammenlignes med røyk. Når røykeloven kom ble det et stort fokus på at folk skulle slutte å røyke, men mange av dem begynte å snuse istedet. Om automatene forbys vil antagelig mange spilleavhengige gå over til å bruke internett. Derfor bør det også innføres større reguleringer av pengespill på internett om det blir et automatforbud.

     

    Det er antagelig mange av dere som spiller poker og lignende pengespill på internett. Er dere ikke redd for å bli spilleavhengige? Ser dere ikke farene?

     

    Ikke la dere bite av basillen. Se på dem som sliter med automatene og vit at dere kan få større problemer enn dem om dere blir avhengige av nettspill.

  5. Faen for en taper. Skulle vært sperret inne på livstid. Slike folk burde ikke gått rundt i samfunnet sammen med oss normale :)

    6408636[/snapback]

     

     

    "Hvis mannen blir dømt vil han høyst sannsynlig få en bot."

     

    Det er ikke sikkert at han blir dømt en gang

  6. Boligmarkedet koker samtidig som man vet at renten vil stige etterhvert. En av grunnene til at boligprisene stiger er at folk forventer at det vil være prisstigning i boligmarkedet. Dvs at boligprisene styres av forventningene om videre prisutvikling. Mange synes nå at boligprisene er veldig høye og mener at vi er nådd toppen nå.

     

    Derfor lurer jeg på hvilke forventninger om prisutviklingen i boligmarkedet dere har.

  7. Hei

     

    Bare lurte på om noen har noen tips til hvordan man kan få viften i en bærbar til å ikke bråke så veldig.

     

    Vil ikke bytte vifte. Men jeg lurte på om det er noen instillinger i windows man kan gjøre??

     

    Jeg kjøre jevnlig diskfregmentering, crapcleaner, spybot, ad-aware.

    Finnes det noen andre metoder eller må man da bytte vifte. (Den bråker ikke så veldig når den ikke har mye å gjøre, derfor kjører jeg de nevnte programmene ganske ofte)

×
×
  • Opprett ny...