Gå til innhold

omgh4x

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av omgh4x

  1. Ja jeg så på den men.. det står jo "Små og mellomstore bedrifter" Hvordan kan jeg få kjøpt den som privatperson? Betyr ikke det bare for bedrifter?

    9464936[/snapback]

     

    Det skal ikke være større problem enn å ringe til dell å si at du ønsker å kjøpe en vostro.

     

    Edit: for å klarifisere, den er markedsført mot bedrifter, men de sier neppe nei til å tjene penger på privatkjøp :p.

  2. Hva med å ta en titt på en dell vostro 1500. Etter det jeg har hørt så har den meget solide spesifikasjoner for en gunstig pris.

     

    Kjøper du den med 8600GT grafikkort og en harddisk med 7200 omdreininger så bør den kunne håndtere ganske krevende spill og programmer (harddisk med 7200 må du vistnok spesialbestille over telefon men det er anbefalt å gjøre det).

     

    Dell vostro er egentlig beregnet for bedrifter, men det er også mulig for privatpersoner å kjøpe den. Vedlagt har jeg et oppsett som kommer på 7855 pluss mva. En 7200 rpm harddisk koster ca 150 kroner + mva mer enn 5200, men du kan nok spare litt på å droppe Microsoft Works og istedet bruke Open Office.

     

    HW.no's vostrotråd: linky

    Dell Vostro 1500: Klikke

     

    post-96569-1189431340_thumb.png

  3. Ja, men du er nødt til å installere det manuelt.

     

    Ganske enkel skritt for skritt howto her.

    Har du tenkt til å installere toeren så må du være obs på at du skal kalle tekstfilen mapper2.cfg og ikke fallout2.cfg slik som guiden skal ha det til.

     

    Lykke til, det er et glimrende spill :) .

  4. Sweet! Var på tide! Noen sjangrer/settinger er blitt glemt av mmo bransjen og western er en av de. Vi har nok fantasy mmo spill nå... Nå mangler vi bare et bra vampyr mmo (whitewolf er igang) og et bra samurai mmo.

    9310910[/snapback]

     

     

    Personlig så hadde jeg vært litt hypp på et Mount and Blade-ish mmo, middelalder men uten magi, alver og slikt.

  5. Jeg var egentlig ganske skuffet over Jade Empire, det er veldig grunt i forhold til det Kotor er.

     

    Det jeg liker med KOTOR er at man kan utvikle egenskapene, samtidig som at kampene ikke er stress. (Det går som regel bra). I tillegg til spenning og videre mål og mening. Mulig jeg likte det fordi jeg liker StarWars-filmene.

     

    Dette er forsåvidt en fellesnevner til de aller fleste (gode) rpg'er, du kan for eksempel ta en titt på neverwinter nights o.l.

  6. Jeg nominerer (nesten) hele persongalleriet i Baldur's Gate serien.

     

    Sarevok2.jpg

    Sarevok

    Sarevok: Ranger, turn your rodent's gaze another direction! I will not be scrutinised as though by some ridiculous divining rod!

    Minsc: Boo has an uncanny judge of character, but you... you give him trouble.

    Sarevok: I'll give him more than that if this continues! I nearly conquered a nation! I will not be judged by a creature that stores nuts in its cheeks!

    Jan: Hey! I resemble that remark.

    Sarevok: Trust me, gnome, you do not want to partake in my wrath this day.

    Minsc: Food storage aside, Boo controls himself far better than you do. Do you see him ranting about mere glances? Let's look.

    Sarevok: What?

    Minsc: See? No rant. In fact, now he is snuffling about for a comfy place to sleep. Admirable restraint.

    Sarevok: I'm still in Hell, aren't I? This is insanity.

    Minsc: Ah, finally a calming look comes across your face. Boo's handiwork, no doubt? Doesn't that feel better?

    Sarevok: Let's... let's go kill something. Soon.

  7. Synes det virker litt ironisk at fyren som lager tre versjoner av det samma spillet* begynner å klage over at utviklerene er late...

     

    Det er også forsåvidt ganske morsomt at nosync klager over stereotypisk portrettering av ninjaer, for å så dra frem noe som er minst like stereotypisk selv. Det aller meste vi "vet" om ninjaer kommer fra myter og lignende; og de har som vi alle vet en tendens til å vokse seg ganske store etterhvert..

     

    *Dog et veldig bra spill

     

    edit: Pga kronglete formulering.

  8. Hvor mye bedre engelsk man får av å spille Super Mario er heller uvisst, og hvorfor man skulle utsette seg for å ha det på et fremmed språk framfor sitt eget likeså.

    8669752[/snapback]

     

    Super Mario er kanskje et litt dårlig eksempel, men jeg tror at hvis man bruker et fremmedspråk til "praktiske formål" som å lese bøker, se på på tvserier og ikke minst spille spill så vil dette hjelpe stort. Jeg vet ivertfall at jeg nøt godt av Baldur's Gate når jeg lærte meg engelsk :).

  9. Jeg var selv i Kenya i slutten av februar/tidlig mars i år. Hadde da nettopp anskaffet en k10d med kit og en 50-200 f4-5.6 linse.

     

    Var kjempefornøyd med kameraet. Kenya er veldig støvete på den tørre årstiden, at huset var støvtettet var derfor en livredder da jeg tok bilder i Amboseli. Kenya er også veldig lyst så man trenger strengt talt ikke spesielt lyssterk optikk når man tar bilder på dagen.

     

    Jeg anbefaler en Pentax, men for all del du burde gå i butikken og få sett/prøvd resten av alternativene :).

  10. For å være helt ærlig så tror jeg skjermkortene er i en slags gullalder nå, fordi man ser at grafikken blir "revolusjonerende" for hver nye generasjon som kommer. Men jeg tror at man før eller senere kommer til et punkt der man egentlig ikke kan se, eller bry seg om hvor mange millioner polygoner, eller hvor detaljerte texturene er lenger. Og da vil salgsargumentene først og fremst være størrelse(skjermkortet mitt er per i dag et forbanna monster på over en kilo :/ ), strømforbruk, og støy. Og jeg tror derfor at cpu/gpu i en sokkel vil være en god ting.

     

    Noter dog at jeg snakker om et godt stykke fram, ikke sommern 2007 eller noe slikt.

  11. Helt enig med ninja gaiden.  Jeg sleit meg gjennom alle bretta til jeg kom til "spøkelse-fiskene"...da ble det for vanskelig lol ;/

    Ninja gaiden mener jeg og sikkert mange andre at var det beste spillet til xbox!

    6990401[/snapback]

     

     

    Ninja Gaiden er overhodet ikke vanskelig. Har runda det på både normal og hard. Lett. Har ikke runda det på vanskeligste vanskelighetsgraden enda men... Spøkelsesfiskene er forresten piece of cake. Med Vigoorian Flail blir alt piece of cake.

     

    IL2-Sturmovik. DET er vanskelig det!

    6991699[/snapback]

     

    Den letteste måten å komme seg forbi fiskene på orginal-ninja gaiden(ikke Hurricane eller black) er faktisk å velge katanaen og bruke hopp+X om og om igjen, fordi fiskene rekker aldri å bite deg før du er oppe i luften igjen. Dette er dog fikset på i hurricane pack og black :/ . Ellers så kan du jo alltid bruke lynmagien fordi det er skjelden at ikke en eneste av de forbanna fiskene mister en rød essens.

×
×
  • Opprett ny...