Gå til innhold

killmeister

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av killmeister

  1. Hei. Som tittelen antyder lurte jeg på om det er noen som har erfaring med dette. Grunnen er at røret som ligger i veggen er for lite til at kabelen kan trekkes med pluggen på.

    Lurte derfor på om det var mulig og klippe av denne for så og lodde den på igjen?

    Har aldri klippet opp en hdmi kabel, men regner med det er både skjerming og revolvering som kan gjøre dette til en vanskelig jobb... men tror dere det er mulig?

     

    Takker for svar!

  2. Jeg er på jakt etter en billig switch. Den skal brukes til linking ca 1 gang i året.. Så PS hadde noen 16portrters til under 500. er disse brukenes? i så fall, hvilke er best av dem?

    Er det bedre å kjøpe en 8 port til samme prisen? Vil den være merkbart bedre? (Da må jeg ha to switcher om jeg skal ha den med 8 porter).

     

    Takker masse for svar, da vi satser på å få i gang noe til helga... :dribble:

  3. Hei.

    Har en Sonyericsson c905.

    Når jeg mottat en tekstmelding viser den både nummer og deler av tekst i meldingen. På tidligere telefoner gikk dette ann og slå av. Er det noen som vet hvordan jeg kan endre det slik at det bare er nummer, eventuelt avsenders navn som kommer opp?

     

    takker for svar!

  4. Ved oppstart av maskinen, starter ikke explorer.exe. om starter den som ny prosess i systemegenskaper fungerer den med en gang. Har ikke funnet virus eller annet malware...

    Finnes det noen måte og få explorer til og starte automatisk under oppstarten, slik den normalt skal gjøre? Vil nødig reinnstallere ettersom det betyr endel arbeid med div programmer...

     

    takker for svar!

  5. Heisann...

    takker for at du tar deg bryet...

    her er den...

     

    Scan taken on 14 Mar 2009 11:42:23 (GMT)

    A-Squared Found nothing

    AntiVir Found nothing

    ArcaVir Found nothing

    Avast Found nothing

    AVG Antivirus Found nothing

    BitDefender Found nothing

    ClamAV Found nothing

    CPsecure Found nothing

    Dr.Web Found nothing

    F-Prot Antivirus Found nothing

    F-Secure Anti-Virus Found nothing

    Ikarus Found nothing

    Kaspersky Anti-Virus Found nothing

    NOD32 Found nothing

    Norman Virus Control Found nothing

    Panda Antivirus Found nothing

    Quick Heal Found nothing

    Sophos Antivirus Found nothing

    VirusBuster Found nothing

    VBA32 Found nothing

  6. Jeg har lagt inn xp på min acer 5920g. Men det er et par ting jeg ikke finner drivere til. I systemegenskaper står det at jeg mangler 2 grunnleggende systgemenheter og en pci minne kontroller driver. har prøvd masse forskjellige, men ingen ser ut til og virke. er det noen som kan hjelpe?

    Et annet problem er at viften sviver hele tiden.... finnes det noen måte og endre dette på? den gjorde ikke det med vista.... eller er det en konsekvens av de manglende driverene?

     

    takker for svar!

  7. En i klassen har brukt masse tid på et worddokument, han er selv helt sikker på at han har lagret det, og han har autolagring på. Nå er dokumentet borte, og det forsvant visstnok når han trykket på "formateringsknappen". Kan dette reddes????

    Har prøvd og søke i "søk" ute på vista knappen etter ord som er brukt i rapporten, uten at dette hjalp.

    Har lett i mine dokumenter.

    Har lett i appdata mappa og word.

    søppelkurven, og andre plasser det ville være nærliggende og tro...

     

    Takker uendelig mye for svar og konstruktive innspill.

  8. Jeg holder på med en oppgave som skal presenteres i et linjediagram. Kurven er bassert på målinger jeg har gjort. Denne kurven skal stige bratt til og begynne med, før den "flater" ut.

    Det jeg lurer på er om det er mulig på den horisontale akseetikettlinja og få den til å representere reelle verdier, med hensyn til y aksen.

    kort fortalt vil det si at:

    fra 0.00 til 0.1 er "lengden" mellom disse målepuntene 1/10del av 1-til 2.

    jeg har målinger på : 0.00, 0.10, 0.20, 0,30 osv. til 1.0 Da blir det 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, før det tilslutt blir 3.0, 4.0, 5.0, 6.0.

     

    Det som nå skjer er at "lengden" grafen stiger over blir lik i alle punktene, slik at den ser flatere ut en det den i virkeligheten er. Vet det går ann og bare bruke noen av de første målingene, men da forsvinner mye av nøyaktigheten...

     

    takker for alle innspill!!!

  9. Jeg prøver å få orden på en maskin som det har vært endel feil på. Alt ser nå ut til åfungere, bortsett fra denne lille tiingen, som jeg i utgangspunktet ikke hvet nødvendigheten av.

    Når jeg starte og stopper maskinen kommer det oopp en feilmelding som sier at det er noe galt med en sql tjener. Denne feilenmeldingen sluttet og komme når jeg tok bort "nettverkstjenester" i "legg til /ta bort windowskomponenter".

    Det jeg lurer på er om jeg trenger "nettverkstjenester" eller ikke?

    Når jeg prøver å legge den inn "nettverkstjenester" etterspør maskinen SIMPTCP.DL_ , den skal hvist ligge i I386 mappa, men den er ikke der...

     

    takker for alle svar!

  10. Den var helt på styr før jeg fulgte guiden her.. men nå ser det ut til å fungere bra! Takker så mye for tiden dere bruker her! Grunnen til at jeg ville sjekke hjt loggen var at jeg har kjørt: ccleaner, adawere,spybot og sas. men jeg føler meg litt usikker på combofix... har brukt den med stort hell på egene maskiner, men meldinga du får underveis om at en av hundre... gjør at det frister lite å risikere noe på andres skole pcer... Eller er min frykt overdrevet?

×
×
  • Opprett ny...