Gå til innhold

Momochi_Zabuza

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Momochi_Zabuza

  1. Hellsing kan jo muligens være noe for deg, om du liker pistoler og monstre som vampyrer osv? Damene i denne animen er skikkelig hote XD

     

    Jeg er veldig glad i sci-fi og SPESIELT horror filmer og anime. Jeg har en del bøker og pynt i huset som er mye av dette og ikke minst filmer.

     

    Og så var det en jeg ikke helt husker nå XD Den har vert på canal + (mener jeg det var) for nesten ett år siden. Rå stilig uten sånne morsom figurer som digimon og Mythical detectiv Loki Ragnarok (er ikke altid man har lyst til å le av morro ting både barn og voksene forstår, det pleier vanlighvis å være dumme snublinger og rare ansiktsutrykk). En skikkelig sci-fi anime!

     

    Vil man ha mere voksent anime egentlig så er det veldig mye av anime som da hadde vert 18 år på om de ikke var anime om du skjønner hva jeg mener :roll:

  2. Jeg lurer på hvordan jeg skal få fjerna virusene mine med NVC? Jeg kan søke og slette dem fra karantene, men de forsvinner ikke.

     

    Mange ganger vil ikke internett vinduet komme opp når jeg vil på nett, men jeg kan gå på MSN :/ Det betyr også da at jeg ikke kan tryke på mine dokumenter for da forsvinner ikonene og startstreken, og det eneste som viser er bakgrunnsbildet.

    Det må vel bety at jeg har virus?

     

    Hvordan fjerne det da? Jeg trenger et gratis programm som fjerner virusene noen som vet om noen gode og lette å skjønne?

    Jeg har blitt plaget med dette lenge og jeg vil ikke miste det jeg har på makinen

     

    Pliiiiis svar :p

  3. Dette har ikke hent før. Når jeg skal åpne photoshop 7.0 så kommer den opp, instalerer brush osv, når den er feridg så bare går den bort. Hva skjer?? Hvordan kan jeg bruke PS igjen? Jeg har hatt PS i et å nå og ingen ting har skjedd inntil nå.

    6633784[/snapback]

     

    Hmm.. Noe skjedde med min photoshop 9 også. Det kom opp en error som sa: This error is unrecoverble"

    6633821[/snapback]

     

    da kan det hende at PSen din har blitt slettet og du ikke kan gjennvinne den. Må vell kanskje slette allt du finner av PSen din. Er ikke sikker, har ikke PS9

  4. Dette har ikke hent før. Når jeg skal åpne photoshop 7.0 så kommer den opp, instalerer brush osv, når den er feridg så bare går den bort. Hva skjer?? Hvordan kan jeg bruke PS igjen? Jeg har hatt PS i et å nå og ingen ting har skjedd inntil nå.

  5. Galaxee

    Er norsk.

    Den er enda ikke så populær (ikke rart siden det ikke er mange som liker trance og det), men jeg elsker Galaxee. Spesielt sangen "welcome to our galaxee" og "fly away".

     

    DJ Mangoo

    Har vidunderlige sanger og mange av dem er så rolige og fine. Jeg liker veldig godt "Eurodancer".

     

    Toby Emerson

    Sangen "Angel" fra Emerson er nydelig, sleepness, underwater, blue star og dream er de jeg elsker aller mest fra Toby.

     

    Trance Wave

     

    DJ Lange

     

    Hot Butter

     

    DJ Mystic

     

    Manu chao

     

     

    Disse er en del som jeg virkelig setter pris på. Manu chao og Trance Wave er gått en del på utendlanske trance redioer.

     

    En til som har blanding av en smule rock og trance er Nightmare. Når du får høre Brainbug så er det vert å høre resten av sangene til Nightmare

     

    CDer jeg anbefaler:

    In trance we trust (den er tatt)

    Galaxee- welcome to our galaxee

    Galaxee-our galaxee

    Galaxee-The shoemaker

  6. Den er oppført på prisguiden her, les her.

     

    Billigst: 3963,-

    6333794[/snapback]

    Om du kansje ser så er den på nesten 4000 kr :blink:

    Det vil si at jeg har sett den prisen og det er det billigste på norske sider jeg har sett :p

     

    Lurte på om det var noen billigere, noen som hvet om det er noen billigere på utendlanske sider? Er så dårlig til å finne ut av hvor mye penger fra utlandet koster i NOK :p

    Jeg vil mer en gjerne betale extra for porto om det er billigere å kjøpe den fra utlandet XD

  7. Jeg vet ikke om det er feil plasert, men fant ikke hvor jeg kunne legge det.

     

    Jeg lurer så inderlig på om det er noen Wacom Intuos3 A4 tegnebrett som ikke koster over 3000kr? Om så den koster 3200 eller 100 kr mer er det greit, bare ikke nesten 4000 eller over.

    kan dere gi en link eller går det an å få kjøpt en brukt på nett??

    Om dere har en og seller den hadde jeg vert interisert om den ikke kostet over det jeg vil at den skal koste.

     

    Jeg bare MÅ ha en sånn XD, klarer ikke å vente lenger!!!!!!!!

     

    Grunn til at jeg trenger den:

    Jeg trenger tilbehøret: airbrush og flere gode penner følger med. Jeg må ha den i A4 fordi det er på størrelsen med et ark og jeg bruker A4 ark til nesten allt.

    jeg mener at andre størrelser som A5 og 6 er for små og passe best til photo-redigering og jeg skal ikke holde på med photo. Jeg har mange andre grunner også, og trenger den sårt XD.

  8. Jo sellfølgelig Momochi Zabuza! :D

     

    zabuza.jpg

     

    Serie: Naruto

     

    Alder: 26, bursdag 15 august.

     

    Er fra: Hiden Mist.

     

    Teknikker: Hidden Mist teknikker (Kirigakure no Jutsu), Vann kloning (Mizu bunshin no jutsu), Vann element; Eksplosjons teknikk (Suiton Daibakufu no Jutsu), Vann element; Vann Darge kanon (Suiton Suiryuudan no Jutsu), Vann fengsels teknikk (Suirou no Jutsu)

     

    Infor: Er en som drepte 100 elever fordi han ikke ble ninja. Unger som vil bli fult ninja må drepe værandre for å nå siste examen der han kommer fra. Nå som voksen er han en morder og er fryktet av mange, han blir kalt for en demon.

    Den eneste han bryr seg om er Haku som på slutten dør, Momochi innser da at han ikke kan bruke ninjaer som verktøy.

  9. I morgen er det 17. mai!

     

    Jeg lurer på om dere har bestemt dere for hva dere skal gjøre? Det er ikke bare nasjonaldagen i morgen, det er også en dag der man spiser masse is!! ^^

    Jeg skal spise is og kaker til magen sprekker

    Tog? nei vet ikke om jeg skal gå i tog, men kan sitte å se på det foran TVen XD. Har en grunn til hvorfor jeg ikke vil gå i tog, det snør og er minus grader her oppe XP

     

    Lite med familie å være med her jeg bor, men fest blir det

     

    Hva skal dere?

  10. Post noen bilder da vel!

    Så får vi se din spesielle måte :)

    6072155[/snapback]

    Da må du vente litt XP

    Jeg vet ikke om andre gjør det på samme måte, gjørdem sikkert, men jeg bruker trekanter og firkanter til kropp og hode. Jeg øver meg nå på den vanelige måten med sirkeler. Jeg bruker mye linjal for å få det perfekt helt til jeg kan det utenatt og ikke trenger det på den figuren jeg tegner (tegner dem flere ganger :p)

    Sikkert noen som gjør det samme, men det er min måte ;) Vil helst tegne sirkeler, men tegner et firkantet hodet med et kryss og så blir sirkelen inne i den firkanten. Så kan jeg begynne med resten av hodet :p

  11. Ok, Naruto er IKKE som pokémon! :hrm:

    Naruto er masse animeblod på (ikke så inmari mye da), og det er det ikke på pokémon. På pokémon er det bare noen røde små streker som skal ligne sår og det er så dårlig at det ser ut som små skrammer. Selv om bodet på Naruto ikke er så rødt, så er det vertfall MASSE blod der. Det er jo en ninja serie der unger blir trampet på magen av voksne så de hoster opp blod (tenker på serien med min yndling Momochi Zabuza som tråka på Sasuke XD). I Japan så tåler små unger slikt, men i Norge har jeg hørt- selfølgelig fra foreldre- at små unger ikke få se voldelige filmer og serier bare det er en smule rødt blod i filmen/serien. Selvfølgelig så er det ikke for skikkelig små unger i Japan heller da, men da mener jeg små. De vil jo ikke skjønne noe uansett :p:lol:

     

    Men Naruto er ikke en serie for bare ungdommer og litt eldre barn, det kan tas på en måte som barne serie. Dere skal vite en ting, det er at det ikke er noen aldrersgrense på anime eller manga. Det er ikke virkelig, så hva er galt at en tre-åring ser på Naruto eller Bleach?

×
×
  • Opprett ny...