Gå til innhold

audi200

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av audi200

  1. Ja det var det valget da.

     

     

    prøvde K850i litt virket som en leke mobil spør du meg. Ble litt skuffa ja.

     

    Har kjøpt meg P1i for 14 dager siden.

    Er godt fornøyd med den.

    P1i er en vesentlig mere avansert mobil en K850i.

     

    Du må spøre deg selv om du trenger en smart mobil.

     

    Personlig synes jeg det er et møst med muligheten til dokumenter på mobilen.Greit og ha med seg og sende/lese når du er på farten.

    Jeg vil nok aldri gå tilbake fra smart mobiler.

  2. Hei alle.

     

     

    Har problemer med e-post til nexgentel.

     

    mener å ha satt den opp riktig.

    ser at telefonen kobbler opp og logger på

    og der står den til feilmelding kommer.

    For følgende melding:

     

    #kan ikke koble til serveren for innkommende e-post. kontroller at påloggingsinformasjon er riktig#

     

    har satt postkasse til imap4 da når den står på pop vil den ikke koble opp.

     

    inngående server er mail.broadpark.no

    utgående er smtp.tele2.no da jeg har tele2.

     

     

    kan noen hjelpe ?

     

    :no:

  3. Hei Alle sammen.

     

    Trenger litt hjelp her.

     

    1: Får ikke min pop mail til nextgentel til å kobble seg opp. har en annen pop mail og den fungerer kjempefint. HTC support sa at de hadde hørt om noen problemer med Nextgentel ?

     

    2: Finnes det noe større tastatur man kan innstalere får å kune skrive sms uten penn?

     

    3: noen bedre aderssebok kansj også?

     

     

     

    HJELP MEG.

     

     

    :whistle:

  4. Hei!

     

    Problemet er at telefonen hopper fram og tilbake mellom 3G og GSM, uten at du ser det. Hvis du går inn i innstillingene for telefonen kan du endre nettverksoppsettet til kun å bruke GSM. Da vil problemet høyst sannsynlig forsvinne. Regner med at resten av familien din har ikke 3G-telefoner og  dermed ikke får dette problemet.

     

    Årsaken til at telefonen hopper slik mellom 3G og GSM er de mastene som er satt opp for å dekke Sjetnemarka og området under Bjørndalsbrua. Hele området sliter med hopping mellom 3G og GSM, på begge operatører.

     

    -snubbel

    9477389[/snapback]

     

     

    Hei

     

    jeg bor på heimdal.

    Hadde samme problemet med netcom, måtte bytte til tele2 da de bruker telenor nett.

     

    problemet er at duligger i dårlig 3g dekkning. SLÅ AV 3G. :w00t:

  5. Hei

     

    Jo da Nokia Care hvet om problemet med spraking i høyttaler.  Kjøpte meg en E90 fredag og fikk problemet ved første sammtale. ringte Nokia Care,  Jeg spurte om dette var en kjent problem og det kunne de bekreft, det var stort sett alle telefoner. Jeg spurte om de ikke skulle stoppe salget da dette var et kjent problem. de svarte: "vi har ikke fått noe info om at salget skal stoppes"  jeg måtte levere inn telefonen til rep.

     

    Når man kjøper en telefon til 7000 ønsker man ikke å levere produktet til rep FØR man kan bruke det.

     

    FY NOKIA... :thumbdown:

    9430055[/snapback]

     

    Kan forstå frustrasjonen din i forhold til å levere en splitter ny telefon til 7 lapper inn til service.. Men når man kjøper et splitter nytt produkt så må man nesten regne med noen barnesykdommer i begynnelsen og at man må ta en sw update eller to for at ting skal bli bra..

    9430846[/snapback]

     

     

    Hvis du kjøper en Mercedes til 1 mill og må levere den på verksted med en gang du tar den i bruk og i tillegg må vente 1 -3 uker før du får den tilbake, må det være grunn til å føle seg skuffet/lurt.

     

    Dermed har selgeren informert at bilen ikke kunne leveres før senere grunnet problemer tekniske problemer, føler du at selger og produkete er seriøse.

     

     

     

    :thumbup:

  6. Har hatt min i en mnd nå og det finnes ikke ett eneste merke på inneskjermen med unntak av fingeravtrykk av alle på jobb som har vært og befølt den.

     

    Men det er noe fishy av og til når man snakker i telefonen, er som mange har påpekt en eller annen form for støy tilstede. Litt spesielt at dette ikke skjer i en mobil som koster 1/10 ...

     

     

     

    Det er flott at du heller ikke har problemer med varige merker på den.. Men du har forhøyningen ved kameraknappen på din også ikkesant?

     

    Har du prøvd å oppgradere til nyeste sw og hørt om støyen ble borte?

     

    Har ikke noen erfaringer med bt utstyr men skal teste dette når jeg får min i hus.. skulle ha den innen en uke fikk jeg beskjed om :D

    9423902[/snapback]

     

    Kjøpte en E90 forrige torsdag hos Lefdal, i den anledning tok jeg kontakt med Nokia Care og spurte de om lyd samt skjermproblemer. De kunne fortelle at problemet med skjerm var nå løst, men de hadde ikke hørt noe om lydproblemer. Når det gjeldt skjermproblem kunne jeg ta kontakt med serviceverksted, hvilket som jeg har gjort og de har bestilt inn deler. Når delene kommer leverer jeg telefonen inn for ber han sjekke om dette er siste versjon. Både Nokia Care samt serviceverksted sa at man fysisk ikke kan se om telefonen er den nye eller gamle modellen. Man må skru opp selve telefonen og sjekke tastaturet som da vil bli byttet. Dette er hva jeg har blitt fortalt.

    9429041[/snapback]

    Hei

     

    Jo da Nokia Care hvet om problemet med spraking i høyttaler. Kjøpte meg en E90 fredag og fikk problemet ved første sammtale. ringte Nokia Care, Jeg spurte om dette var en kjent problem og det kunne de bekreft, det var stort sett alle telefoner. Jeg spurte om de ikke skulle stoppe salget da dette var et kjent problem. de svarte: "vi har ikke fått noe info om at salget skal stoppes" jeg måtte levere inn telefonen til rep.

     

    Når man kjøper en telefon til 7000 ønsker man ikke å levere produktet til rep FØR man kan bruke det.

     

    FY NOKIA... :thumbdown:

  7. Jeg er kanskje ikke den beste til å svare på dette da jeg ELSKER Comm serien til Nokia! Men du kan gjerne få min. ;)

     

    Den er RASK! Den har ikke noe tregheten som N9300, E61i osv. Det er rett og slett nesten ingen ventetid. Bruken av telefonen er jo som vanlig ikke overraskende, overlegen. Tlf som du vet, har jo alt. Tastaturet de 30 første sekundene var litt rart da tastene er "myke" men du verden så gode de er å trykke på og de er responsive. Tastaturet innen 5 minutter er meget bra.

     

    Tlf gikk dog litt i stå igår under installering da jeg kjørte mange applikasjoner samtidig. den bare låste seg i installeringen men alt annet fungert. Det kan være den ville ha løsnet etterhvert, men jeg skrudde den av og på igjen. Jeg vil bli overrasket om den er/blir ustabil da alle mine Symbian tlf har vært 100% stabile.

     

    Har du pengene og er OK med å bruke dette på en telefon, så kjøp den! Jeg har testet det meste av slike telefoner inkludert WIN modellene (som jeg personlig synes suger da telefondelen ikke er noen telefon?). Jeg bruker den også kraftig til e-post og jobb, så for meg er den uunnværlig. Skulle jeg hatt en surretelefon hadde jeg kjøpt en litt mindre Nokia. E90 er stor, men det gir jeg beng i og det er kun en tilvenning sak... noe jeg er vant til allerede.

     

    :)

    9113027[/snapback]

     

    Takk for kjapt og godt svar.

     

    :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...