Gå til innhold

Psy

Medlemmer
  • Innlegg

    346
  • Ble med

Innlegg skrevet av Psy

  1. I eposten jeg fikk fra MS med kode så står det:

     

    1.    For Xbox One med Kinect*, si «Xbox, bruk kode» ELLER gå til Xbox Store > Games > Use a code
    2.    Skriv inn koden nå du blir bedt om det. Du kan også løse inn koden på live.xbox.com
    3.    Åpne betaversjonen 28. januar. Du vil bli bedt om å legge inn Uplay-kontoinformasjonen din eller opprette en ny konto.
     

    Om noen er interessert så er koden (antar hvem som helst kan bruke den, har ikke tenkt til å bruke den selv): Y72Y3-KKJXK-QJQW2-F977F-JVDTZ

  2. Last ned MSI afterburner og skru på onscreen display sånn at du i spillet kan se temps / MHz / fanspeed på kortet mens du har problemer. Da ser du med en gang om problemet er at det er for vamt og kortet throttler. Kortet vil ikke klokke ned nevneverdig på 83 grader, men om det er enda høyere temperatur mens du spiller så vil det klokke ned og det kan gå utover ytelsen.

    • Liker 1
  3. Du kan ikke summere brøker uten at de har fellesnevner. Du får 2/3 * 5/a + 1/2 * 7/3a som blir 10/3a + 7/6a. Hvis man nå legger sammen disse får man tilsynelatende 17/9a, men dette er feil. Du kan ikke summere brøker som ikke har samme nevner. Hvis du skriver om brøkene slik at de får samme nevner så kan du summere og forkorte. Gjør du det så blir svaret faktisk 9/2a.

    • Liker 2
  4. Jeg har kjørt Win 8.1 litt gjennom Bootcamp på Macbook Pro fra 2012.

     

    GPU switching fungerer ikke med Bootcamp driverne (har forsåvidt kke noe å si på 13 tommeren som ikke har to GPUer) som gjør at batteritiden blir dårligere med 15 tommeren som har to GPUer.

     

    Utenom dette har jeg to problemer med Bootcamp:

    1. Trackpaden fungerer mye dårligere enn i OSX. Mange gestures støttes ikke og tap to click fungerer dårlig (følsomheten er for stor så den registrerer trykk hele tiden). For min del gjorde dette at jeg måtte bruke ekstern mus isteden.

    2. Thunderbolt fungerer ikke ordentlig i Windows. Problemet her er at hvis du setter maskinen i sleep modus så ser ikke Windows enhetene lenger når du vekker den senere. I tillegg er ikke chaining av enheter støttet, du er altså begrenset til like mange enheter som maskinen har Thunderbolt porter.

     

    Kan også nevne at å kjøre Windows applikasjoner i OSX gjennom Parallells fungerer veldig bra (bortsett fra spill). Da slipper man problemene som Bootcamp har.

  5. Når man sammenligner med billige Windows PCer bør du legge til: Ikke fylt opp med bloatware fra fabrikk.

     

    Vil tro at trådstarter kan få studentrabatten til Apple (8%), så det blir ikke 12000 men 10330 (inkl. frakt).

     

    BirgerCaC:

    Poenget er at brukeropplevelsen blir mye bedre på Macbooken. Det kan hende det er mulig å redigere video på Aceren men tviler på at det blir noen god opplevelse. Det lønner seg sjelden å gå for minstekravene i PC-jungelen (min mening).

  6. Den maskinen fra på komplett er veldig mye dårligere enn Macbook Pro 13 Retina. Mye dårligere prosessor, ikke SSD, mye dårligere skjerm med dårlig oppløsning. I tillegg har Acer et frynsete rykte og er kjent for mye billig ræl. Det er heller ikke nevnt at dette er en 15 tommer mens trådstarter så på primært 13 tommere. Om man skal komme med alternativer er det greit at disse faktisk er alternativer, og ikke noe helt annet.

  7. Nåja, det gjelder vel bare tidligere generasjon av Apple TV, og da må du på bruktmarkedet. Da blir prisen straks langt høyere. Apple TV av nyeste generasjon er for meg ubrukelig. Jeg har prøvd Airplay Mirroring for å kjøre Viaplay og TV2 Sumo over til TV fra min dyre Macbook Pro Retina 15, med trådløst nett fra en Apple Airport Extreme (som heller ikke er særlig billig). Resultatet er hakking i avspillingen. Ja, det er lett å sette opp, men vil du ha en flytende videoopplevelse må du være forberedt på å bli skuffet.

     

    Å streame video via Airplay til Apple TV er enkelt, men det fordrer at videofilene er i riktig format, noe de naturligvis sjeldent er pga elendig formatstøtte. Dermed må konvertering til, som da igjen tar ekstra tid og krefter.

     

    Tøv, gjør dette selv uten noe hakking. NRK kan du tilogmed streame fra iphone/ipad til Apple-TV uten noe hakking rett fra Safari på IOS så det kan ikke være så veldig cpu-intensivt.

  8. #import <UIKit/UIKit.h>
    @interface MyCollectionViewController : UICollectionViewController
    @property (strong, nonatomic) NSMutableArray *IconImages;
    @end
    @interface MyCollectionViewCell : UICollectionViewCell
    @property (strong, nonatomic) IBOutlet UIImageView *imageView;
    @end
    

     

    Stemmer det, UICollectionViewController inneholder property IconImages, ikke MyCollectionViewCell. Vanskelig å si hva du skal gjøre da det er en logisk brist et sted og ikke et programmatisk problem.

  9. http://stackoverflow...r-almost-everyt

    Kort oppsummert: Dersom du kun tilbyr funksjonalitet som også er mulig å få til på en webside gjennom mobilens nettleser, vil app-en ble avslått.

     

    Det er ikke det som står på stackoverflow, det står at hvis appen din er en wrapper for en webside som ikke tilbyr noenting som ikke kan lages i html5 så kan det hende den ikke blir godkjent. Altså om du lager appen UTEN webview så unngår du dette "problemet". Det er massevis av apps på appstore som kunne vært laget som webside så dette er helt klart ikke riktig.

  10. Se her:

    #import <UIKit/UIKit.h>
    @interface MyCollectionViewController : UICollectionViewController
    @property (strong, nonatomic) NSMutableArray *IconImages;
    @end
    @interface MyCollectionViewCell : UICollectionViewCell
    @property (strong, nonatomic) IBOutlet UIImageView *imageView;
    @end
    

    Du har definert IconImages i Controller klassen men du prøver bruke den i Cell klassen. Dette kan jeg aldri tenke meg vil fungere

    uten videre og forklarer alle feilene rundt IconImages innenfor MyCollectionViewCell.m.

     

    Om man ser bort ifra dette og ser kun på syntax:

    I error listingen du har postet referes det til MyCollectionViewCell.m. I denne fila har du bl.a. skrevet

    -(NSInteger)collectionView:(UICollectionView *)collectionView
    numberOfItemsInSection:(NSInteger)section
    {
     return *IconImages.count;
    }
    

     

    Her er det flere feil. For det første er IconImages en property og bør aksesseres slik: [self IconImages]. I tillgg er count en property på IconImages igjen og bør aksesseres på samme måte. Om du skriver det om til

    return [[self IconImages] count];
    

    kan det hende det fungerer bedre.

     

    På den neste feilen, image = [uIImage imageNamed: *iconImages[row]]; så er også iconImages aksessert feil. For det første skal det være en stor I og deretter prøver du aksessere som array som ikke gir mening. NSMutableArray har en objectAt selector som gir deg objektet på det indexet. Altså burde du skrevet noe ala

    image = [uIImage imageNamed: [[self IconImages] objectAtIndex:row]];
    

     

    Tror du mangler litt basiskunnskaper rundt objective-c om hvordan objekter fungerer og hvordan du bruker de. Kan anbefale denne boken som jeg leste selv når jeg startet med objective-c (forutsetter du kan noe om objektorientering og programmering fra før, for eksempel et annet språk): http://www.amazon.co...erd+ranch+guide. Hvis du leser denne er det lurt å gjøre oppgavene i boka samtidig for å få syntaxen inn i fingrene.

     

    Det blir endel bør her, men det er fordi objective-C deseverre (min mening ivertfall) har innført alternative måter å skrive ting på sånn at det skal se mer ut som C, som dot-syntax o.l. Anbefaler å ikke bruke dette slik at du lett ser hva som er objective-C og hva som ikke er det. Ivertfall mens du er i begynnerstadiet.

×
×
  • Opprett ny...