Gå til innhold

j0pp

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av j0pp

  1. var i DM HC med en guildmate han var mage. staffen fra 3rd bossen droppa vi hadde druid som en tank. Priest healer og min guildmate mage rolla need for den men så kunne også druiden som vi hadde som tank rolle need for staffen også. Druiden vant rollen og jeg skrev på party chatten om ''reroll and give it to the mage or priest'' og skrev druiden bare ''im so sorry'' og leava gruppa.lol gjett om priesten og magen var så forbanna på han. Ninja jaja

  2. har prøv å få gjørt achiv til red proto drake har bare dehydration igjen i violet hold HC hold på med d et par dager nå bossen kommer jo ikke frem! men men idag kom den frem jeg og en kompis som hjalp meg DK hold på å tank/dps den mens jeg hold på å trykke de crystalen når han tar burst. fikk d første try perfekt ingen av de water element fikk emerge seg, men fikk ikke achiven vi soft reset instancen prøvde igjen og igjen men får ikke achiven hva skjer? noen som har peiling? kan jeg bare sende en ticket til GM om dette så kan han gi meg achiven med en gang?

  3. noen som kan hjelpe with this error fatal error #132 (0x85100084)? har søkt i google fant ingen svar delete cache funker ikke :(

     

    The 132 error simply reports that something was not processed correctly. Because this is such a general error,

    it can be difficult to find the cause and an ultimate solution. In many cases the information below the actual Error #132 message

    can help better describe the cause, however in the majority of cases the error will simply depict an error within memory.

    Please note that while the system memory (RAM) may in fact be the cause of this error in some cases,

    many other causes must be taken into account. The information below shows common 132 errors, and some helpful troubleshooting.

    However, while this troubleshooting may be a good jumping off point, in no way is it meant as a complete solution to each user's 132 error.

     

    http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=10021053

     

    Det var forøvrig første resultat i et google søk.

     

    takk for svar nazrm. tviler på d kan være min ram som er problem har ikke hatt noen problemer før den ny mini patchen kom.

     

    *edit* Jeg kan logge meg inn på warlocken min men på warrioren går ikke ann

  4. kommer ikke inn på spillet kan noen fortelle meg hva er d som skjer d står at '' no instance server are available :(

    Bruk øya dine i tråden og i ruta der du logger inn på spillet?

    Jeg kom faktisk inn på spille og fikk gjørt et daily quest før eg søkte på en instance og kom inn satt bom fast i loading screen!

    Ja, det er du ikke alene om, skjønner du! :)

    jaja ser ut som restart nå. men men takk for svar :)

  5. kommer ikke inn på spillet kan noen fortelle meg hva er d som skjer d står at '' no instance server are available :(

    Bruk øya dine i tråden og i ruta der du logger inn på spillet?

    Jeg kom faktisk inn på spille og fikk gjørt et daily quest før eg søkte på en instance og kom inn satt bom fast i loading screen!

  6. Hei jeg er en gutt på 20 år som har sluttet på vgs. Jeg vil gjerne fortsette med mine studier og lurer derfor på om dere vet om det finnes privatskoler i Oslo område innenfor kokke linjen og eventuelt priser hvor mye det koster og hvordan jeg kan søke.

     

    takk for hjelpen på forhånd.

  7. hey jeg har sikkert gåd glip av mye i spille etter en lang pause.. Jeg var borte i 10 måned. Jeg bare lurte på om det har kommet noen nye ting eller hvertfall noe nytt. Jeg spiller warlock og er level 70.

     

    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ulon&n=Izog

     

    Jeg vet at jeg har utdatert gear om dere kunne hjelpe meg åssen instance burde jeg dra til for å kunne skaffe bedre gear enn det jeg her nå eller gi et par tips.

     

    takk

×
×
  • Opprett ny...