Gå til innhold

vihans

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vihans

  1. Jeg fant svaret på et engelsk forum. Jeg måtte bruke den andre utgangen på skjermkortet. Dette var visst et fenomen som kunne oppstå, og flere hadde opplevd det samme. Det er bare vga utgangen som fungerer nå. Jeg må visst inn i bios for å skifte over til dvi. Må nok lese litt mere om akkurat det så jeg ikke roter til noe, men W 7 er iallefall ferdi installert :yes:

  2. Jeg har bygget en datamaskin. Se link. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=323200. Problemet er at jeg får svart skjerm når installeringsprossesen er så og si ferdig. Jeg har w7 oem versjon orginal versjon. Jeg har latt maskinen stå på over en time med sort skjerm og alt har gått i hvilemodus. Jeg har da skrudd av maskinen manuelt. Når jeg starter maskinen får jeg de vanlige spørsmålene siden maskinen ble skrudd av manuelt. Jeg har forsøkt å starte windows på vanlig måte og skjermen blir svart igjen. Når jeg starter i sikker modus får jeg beskjed om at installeringen ikke er ferdig og jeg må starte på nytt. Da blir alt svart igjen. Jeg har igjen forsøkt å vente i over en time. Et dumt spørsmål til dette. Burde jeg ha installert cden som fulgte med til hovedkortet før jeg installerte operativsystemet? Dette er andre gang jeg bygger pc så jeg er ikke erfaren på dette området.

     

    Vidar

  3. Jeg har akkurat forsøkt å bygge meg en pc. Jeg har to stk grafikk kort, XFX Radeon HD 4870. Jeg har ikke koblet maskinen til skjermen enda, bare forsøkt å sette den på for å sjekke at strømmen er ok. Jeg merket da at det øverste grafikk kortet ble glovarmt med en gang. Det nederste var fortsatt kaldt. Jeg har satt de i crossfire. Koblet dem sammen med to medfølgende kabler. Jeg har forsøkt å koble dem fra hverandre og det øverste blir fortsatt like varmt. Brenner meg på fingen hvis jeg tar i noen metalldeler. Jeg tør ikke fortsette får jeg får svar fra noen som har greie på dette. Kanskje det er normalt?

     

    Vidar

×
×
  • Opprett ny...