Gå til innhold

DeloDur

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeloDur

  1. Hmm...mon tro om motor og/eller "vifte"-løsning kan nyttegjøre seg som kjøleløsning i en PC på noe vis? Ser for meg en del støy, men som nok kan nedjusteres vha lavere spenning på motor, men hur vil det påvirke luftflyten mon tro. Dersom bla bla bla bla bla...

     

    ..*mange timer senere*..

     

    ...men den er for dyr, samt jeg er for gammel og lat til å drive med denslags modding. Finnes gode nok og billigere alternativer der ute, straight out of the box.

  2. Litt kinkig problem det her, men...

     

    Da jeg belaster linjen min med f.eks DC, torrent, etc, så etter en rundt 5-10-15 faller plutselig linjen min ned i..tja..rundt 10-15 sekunder. Ligger da på alt fra 50kb/s og oppover da den plutselig bare kutter, men ALLTID i diverse p2p-klienter.

     

    "4226" tenker vel du nå. Enkelt, ikke sant?

     

    Vel...here goes. Etter litt snoking (ca 2-3 dager) så ble jeg overbevist om at jeg hadde denne 4226-greia (søk på eventid.net etter 4226 hvis det er av innteresse, og du ikke kjenner den).

    Mine symptomer er jo helt prikk like det denne feilen er. Dvs av max 10 koblinger til en hvilken som helst ip i løpet av så og så lang tid, rett og slett kutter linja mi, dette for å hindre spredning av virus el.l.

     

    Jeg fant da denne patchen som skulle ordne dette (satte tillate koblinger til 80, men har også prøvd så mye som 256), og ganske riktig, 4226 var ikke å se i hendelseslisten min lengre, og jeg trodde alt var såre vel. Men den gang ei.

     

    The problem persists..

     

    Så altså..jeg er åpen for idèer. Jeg har snoket på routeren (også prøvd et par forskjellige routere), samt prøvd med linja direkte i PC-en fra adsl-modem'et. Ingen virkning. Dessuten så rammer IKKE problemet andre PC-en på nettverket..logisk nok.

     

    Jeg sitter da med en GENUINE M$ Win XP Pro Eng. (ver. 2002) med SP2 og alle mulig tenkelige oppdateringer fra vår alles kjære Windows-update. Har et helt ordinært NIC, og kjører DHCP med range fra 192.168.2.1 -> 255 fra routeren (Belkin ettelleranna trådløst), altså ingenting spesi såvidt jeg kan se. Dette har jeg kjørt i snart 6 mndr, og problemet har vært til stede hele tiden.

     

     

    Finner jeg ikke ut av det så vurderer jeg å ganske enkelt bare formatere og kjøre opp norsk utgave (ikke helt 100% GENUINE M$ I'm afraid *host*) da jeg aldri opplevde problemet med den.

     

    10 kg poteter fra meg til deg som løser dritten! :love:

  3. Er litt newb og driver å skal ta mitt første wearehouse (på xbox-ver. om det er av inntr.), og nuh har jeg kjørt meg litt fast.

     

    Jeg dura i kjent stil inn og etter litt ommer og men var det plutselig ingen motstandere igjen, kun dessa "sivilistene" som står å henger med arma oppunder taklampene.

     

    Jeg fant han "sjæfen" der inne med krussedullen over hodet, med ved et uhell kom jeg i skade for å henrette han kjapt og effektivt. :innocent:

     

    Da står jeg her da, med mitt første wearhouse som jeg ikke finner ut hva jeg skal gjøre med. :blush:

     

    Regner med jeg egentlig skulle presse litt han turban-fyren (sjæfen?) som jeg så elegant henrettet, men hva gjør jeg når han er dau og jeg roter rundt alene?

     

    Sikkert et veldig enkelt svar på det her, men ikke mobb meg da. :ermm:

     

    På forhånd tusen takk.

     

     

    EDIT: Jaja, gammel vane så er jeg PC-bruker, bomma litt med tråden, men problemet er vel likt på både PC og xbox-versjon. :whistle:

  4. Ta "Egenskaper" på "Min datamaskin" og velg "Avansert". Trykk på "Innstillinger" for "Oppstart og gjenoppretting".

    Her velger du "Rediger" øverst så blir nok boot.ini opprettet noenlunde. Evt skriv inn følgende i den;

     

    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
    

  5. For noen dager siden installerte vi Win 2k3 på vår Printserver. Dette skapte et litt tungvint problem.

     

    Vi velger "Add new printer" og går videre og søker etter alle skrivere i domene (JA vi kjører domene). Deretter velger vi skriveren vi ønsker og trykker "ok". Teoretisk sett skulle da alle 2000 og XP maskiner som utfører dette få opp skriveren på null komma svisj, dette skjer altså ikke. Det som skjer er at vi må skrive inn path-en til skriverdriveren, enda skriverdriveren ER DEN SAMME som er innstallert på 2003 Srv.

     

    Altså...hvorfor henter ikke XP og 2000 driveren direkte fra 2003 Srv automatisk?

     

    Driveren er nøyaktig den samme, og under "Sharing" på "Additional drivers" STÅR både XP, 2000, 9x, og NT..sist jeg sjekket skulle dette bety at printserveren HAR driver for disse OS-ene.

  6. Sliter med å få tilgang til kontrollpanel i Win XP Pro. Logger på domene og har administrator-rettigheter både på domenet og lokalt. Får tilgang når jeg logger på som Administrator (både lokalt og sentralt).

     

    Noe som gjør dette så latterlig er at noen andre her på avdelingen HAR tilgang til kontrollpanel. De er medlem av nøyaktig samme gruppene med nøyaktig samme rettighetene. Eneste forskjellen er at de la til ident'en sin lokalt på PC'n da de innstallerte Win XP.

     

    Håper noen har vært borti det samme, og/eller evt kan si meg i hvilken policy dette settes og/eller hvordan det kan løses.

     

    Hadde også vært fint med en forklaring på HVORFOR det er slik at de som legger til ident'en sin lokalt under innst. har tilgang, mens de som IKKE gjør det (men har nøyaktig samme rettigheter) ikke har tilgang.

  7. Jeg har problemer med at det i utforskeren min automatisk blir mappet opp til en spesiell mappe på den ene serveren her. Denne "auto-map'en" er IKKE angitt i noe login-script sentralt, og heller ikke noe sted jeg kan finne lokalt på pc'n.

     

    Enkelt fortalt er det som skjer at mappen servermøkkamappa blir mappet opp til BÅDE 'e:' (noe den forøvrig skal som er angitt i login-script sentralt), samt alle andre ledige bokstaver. Altså f.o.m 'k:møkkamappa' t.o.m 'z:møkkamappa').

     

    Jeg har såklart prøvd å fjerne mappinga manuellt, men den dukker rett som det er opp igjen etter noen minutter og/eller når jeg logger inn på nytt.

     

    Kansje litt dumt forklart det her, men spørr hvis det er for uklart.

     

    Har noen erfaringer fra dette, eller har forslag til en løsning, blir jeg svært takknemlig.

  8. Ah..takk takk, der lettet en tung bør fra mitt hjerte. Var redd jeg hadde kjøpt eller gjort nei feil. Må innrømme jeg hadde forventet LITT mer av ddr-teknologien, men det går nok fint.

     

    Og ang. Via KT400 så mener jeg det er mer enn bra nok, inntil forrige uke satt jeg på en 733MHz PIII så for meg er det forbedring. Forlanger ikke så mye så. :p

     

    Takk for hjelpen.

  9. Hmm..har athlon xp2600+ (thoroughbred, 333 mhz bus) og 512 MB Corsair XMS2700 DDR-DIMM. Får kun valgt mellom 333 mhz og Auto jeg og, men derimot har jeg et annet spørsmål.

     

    Hvorfor står cpu'en på 12,5x166(~) når jeg setter den på auto? Trodde at hele hensikten med ovenstående CPU var at den jobba på 333mhz jeg?

     

    Kan sette den på manual, men har likevel kun opp til ca 250mhz cpu-fsb. *undre litt*

     

    Sikkert bare jeg som roter, men må jo spørre. :roll:

  10. Og en anne ulempe med Freon er RIM. Noen gang tittet opp i taket på ett forholdsvis gammelt kjøleskap? :razz:

     

    Freon holder en temperatur på ca - 10-12 grader i slangene (avhengig av type), og når rimet da begynner å komme for deretter å komme i kontakt med en liten hyggelig kjøleribb vil ikke resultatet ALLTID bli vellykket..

×
×
  • Opprett ny...