Gå til innhold

Chiraen

Medlemmer
  • Innlegg

    240
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chiraen

  1. Vil dette nettverkskortet passe i Gigabyte Z1Z0 K3 hovedkortet? Eller er "PCIe Half Mini Cards" kun for laptoper?
    https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/nettverk/nettverkskort/intel-dualbandwireless-ac7260/212166.11048/


    Så lurer jeg på, når det står at et kabinett har plass til ATX-kort som maks størrelse, gjelder dette da alle ATX-kort eller bør man dobbeltsjekke dimensjonene?

    Jeg tenker da spesifikt på å bruke Fractal Design Core 2500 i Black Refinery pakken pga et lite tilbud på cdon.
    Håper at dette går bra med tanke på CPU-kjøleren også. Det står i spesifikasjonene til kabinettet at det har plass til en kjøler på 162mm, hvor 212 EVO er 159mm, men dette må jo også være litt avhengig av hovedkortet tenker jeg..

    Takk!

  2. Ser at dustinhome har tilbud på i5-6600K prosessor og et Z170-hovedkort. Kan dette være et kupp for meg som tenker å bygge pc? Fungerer de sammen?

     

     

    Intel-Prosessor satt ned fra 2590 til 2099

     

    https://www.dustinhome.no/product/5010874416/core-i5-6600k-35-ghz-prosessor-skylake?ssel=false&utm_campaign=mediehuset&utm_source=prisguide.tek.no&utm_medium=pricecompare

     

     

     

    Hovedkort satt ned fra 1300 til 999

     

    https://www.dustinhome.no/product/5010876852/ga-z170-hd3p-z170-s-1151-atx-sl

     

    Edit: Eller ser faktisk nå at dette også gjelder hovedkortet som er anbefalt til Black Refinery. Så da må det jo være en fordel å kjøpe nå :)

  3. Burde jeg slå til på denne? Er på tilbud :) 

    https://www.komplett.no/komplett-gamer-premium-msi-edition/11106

     

    MSI XIELD 5 Extreme Size Gaming Mousepad[/size]SteelSeries Kinzu v3 Mouse-MSI Edition[/size]Speedlink FERUS Gaming Tastatur[/size]In Win 703 Midi Tower Sort/Rød[/size]Corsair VS550 550W KPC Bulk Edition[/size]Intel Core i7-6700 Skylake[/size]Akasa CPU Cooler AK-959CU[/size]MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB[/size]MSI Z170A GAMING M5, Socket-1151[/size]Samsung PM951 SSD 256GB PCIe[/size]MS COA Win 10 Home Nordic[/size]Garanti 3 år - Sende inn,[/size]Støtsikker PC-eske[/size]SteelSeries QcK mousemat[/size]

    Bare pass på å kjøp uten operativsystem his du har dette fra før. Da sparer du rundt 1000kr.

     

    Du kan også få nesten ubrukte gtx 970 på finn til 1000kr lavere pris

  4. Tenker å kjøpe stasjonær i prisklassen 6000-8000, som er litt utenfor de alternativene i "Den Perfekte PC-pakke" tråden. Jeg har sett litt på denne pakken, som virket veldig bra.

    https://www.netonnet.no/art/datakomponenter/dataideler/intel/intel-8gbi5-65001tb500wwrist/225573.11102/

    Jeg tenkte å bruke i overkant av 2000 på grafikkort, og har siktet meg litt inn på gtx 970 turbo, som sikkert kommer til å droppe litt i pris ved nvidia sitt neste slipp. Vil dette være et kort som passer bra i denne pakken med tanke på strømforskyning osv? Er det eventuelt noen andre kort jeg bør vurdere? Det kan nevnes at jeg aldri har bygd pc før..

    Jeg har kun mulighet til å bruke trådløst nett, så er det da lurest å kjøpe en sånn USB adapter, eller få tak i et hovedkort som har dette integrert?

    Jeg lurer også på om SSD har noe særlig å si for spillytelse.

     

  5. Elsker spillet, godt å få hendene mine i et fps som ikke er av typen cod og battlefield.

     

    Er så latterlig mange som griner over at spillet er kjedelig, har en dårlig story, at ikke noe å gjøre når man kommer til lvl 30 osv. Disse spillerne tror at de skal få et spill med World of Warcraft sin dybde, men tro meg, jeg tror vi må vente litt til hvis vi skal få World of Warcraft med Destiny sin engine. I mine øyne, så er dette en "arena shooter" i form av Halo/Quake, som har et godt potensiale. Det lille RPG/PVE elementet som er lagt inn er for meg så lite og tamt at det blir kjedelig, men er der for de spillerne som av en eller annen grunn ikke klarer å sette pris på PVP, og det er disse spillerne som virkelig slenger dritt om spillet.

     

    Det skal ikke mye til for at jeg kan få flere tusen timer spilletid i spillet, da er det for meg justeringer i form av bedre kart, mer balanse mellom klassene og noen skikkelige gametypes som for eks. capture the flag som skal til. Jeg vil også se et større brukergrensersnitt i form av at man faktisk kan velge hvilke kart man vil spille og et skikkelig rankingsystem over spillere, med noen kule priser.

  6. Jeg vet ikke om du i det heletatt leste det jeg skrev, men hele poenget her er at jeg ikke har gjort noe som helst mistenksomt for å bli bannet. Jeg brukte brukeren i 2010/2011, og de sa at det kom "mistenksom pokeraktivitet" fra den i 2012, jeg har ikke en gang være inne på kasinoen deres, da er systemet deres helt bak mål om jeg blir mistenkt for noe slikt. Det kan jo selvfølgelig hende at noen har kommet seg inn på brukeren min og gjort dette, men da må de minste kunne finne en IP eller hvor aktiviteten kom fra i verden for å gi noe som helst bevis. De kan ikke hive ut alle unibetspillerne som blir hacket og ta pengene deres.

     

    Ja, reglene sier at man ikke skal ha 2 brukere, men da skal det heller ikke være mulig å gjøre innskudd på bruker nummer 2 og benytte brukeren over en periode før de uten forvarsel stenger deg ute, da motsier de seg selv på reglene.

  7. Jeg var ikke klar over at man ikke kunne ha 2 brukere når jeg lagde min nye, så det kan jeg ta på min kappe, det var derfor jeg lagde en ny fordi fordi jeg ikke trodde det hadde noe å si, i tillegg til at jeg ikke husket noen av opplysningene om den brukeren, jeg husker ikke at det var unibet jeg brukte en gang.

    Men jeg synes likevel ikke at det skal være mulig å sette inn penger for så å ikke kunne ta dem ut igjen, uansett hvilke retningslinjer det er man ikke har fulgt, ikke uten en eneste advarsel en gang.

  8. Jeg har for øyeblikket problemer med bettingselskapet unibet.

    Nå i vår lagde jeg meg en bruker og satte inn 200kr for å bette på at tyskland skulle vinne VM, det gjorde de, som betyr at jeg skal sitte med 1400kr på den brukeren. Da jeg prøvde å logge inn for å ta ut pengene, så gikk ikke det. Jeg sendte en mail for å spørre hvorfor jeg ikke kunne logge inn, og de svarte at det var fordi jeg hadde en bruker fra før noe som skaper en identitetskonflikt. Jeg spurte om de da kunne slette min gamle bruker, slik at jeg kunne forholde meg til den nye, og de sa at de skulle se nærmere på saken, jeg fikk ikke høre noe mer. Noen måneder senere spurte jeg på nytt om de kunne løse problemet. Da svarte de at jeg hadde blitt permanent utestengt av unibet fordi jeg hadde drevet med mistenksom pokerspilling på den gamle brukeren i 2012. Jeg har aldri spilt poker på unibet, og brukte kun brukeren i perioden 2010/2011 til live tennis. Men det er greit nok, jeg kan jo ikke motbevise dette ved å si noe annet enn hvor jeg var på den tiden og hva jeg brukte brukeren til tidligere. Det jeg har et problem med, var at de lot meg lage en ny bruker for så å sette inn penger på den som jeg har tjent opp og deretter stenge meg ute slik at jeg mister pengene, da kunne de i det minste ha hindret meg i å lage brukeren i det hele tatt. Det eneste jeg sitter med nå er et screenshot av selve bettet mitt på VM, og håper på at noen her kan hjelpe meg i saken :)

  9. Tiden da Wake Island kunne vinnes av 2 jet-piloter er dessverre forbi :(

     

    Hehe, ja der har du det.

    Det at du hadde flyd jet i 500 timer gav deg faktisk fordelen av at du ble bedre enn de andre i det. Du kunne komme inn på en server og folk viste at du var en god pilot, og man kunne bli headhuntet av claner til slike roller.

    Det at "skillcapen" er såpass lav, fører til at jeg og mange andre ikke har noe å spille for. Men de aller fleste er nok ikke like kompetitive, og synes tydligvis at det er best slik som det er nå, hvor unlocks har hovedfokuset :((

  10. Trist at det er så populært med disse "polti og røver" konseptene, enten det er fast and furious som går veien eller battlefield-serien. Jeg hadde ikke spilt dette spillet selv om jeg fikk betalt for det, tanken på å dra den elendige BF3/4 motoren inn i en slik verden stappfull av småunger som kun spiller for unlocks og gadgets som gjør spillene alt for lette, er ganske hårreisende.

    Savner de enorme mapsa i Battlefield1942 og Battlefield Vietnam, hvor man kunne hive hele lanpartyet inn i en B17 på en 64/64 server og sette av gårde ut over Gazala uten å bli skutt ned av 5 forskjellige varmesøkende missiler. For ikke å snakke om alle de ufattelige gode modsa, som Desert Combat, Project Reality, Sandbox, Forgotten Hope osv.

     

    Husker også at jeg var med i Norge sin store E-sport community i BF2, med flere tusen timer spilletid. Da jeg høte ryktene om BF3 i 2008 kunne jeg nesten ikke vente, det kunne ikke falle meg inn at serien ville endre retningen så brutalt. Men da det kom, så gikk både jeg og de aller fleste jeg hadde spilt med tidligere lei etter 1 uke, noe som er helt ufattelig med tanke på alle timene vi brukte på de forrige titlene. Da var det ikke bare snakk om oss som var blitt gamle, det var også flere nede i 14-15års alderen som ikke klarte å sette pris på det.

     

    En av mine teorier på det her er som nevt tidligere, at det rett og slett er for lett. Alle kan lære seg helikopter og jet på en dag, spillene er lagt opp slik at det skal skje noe absolutt hele tiden. Du skal alltid ha noen som skyter på deg, du skal alltid ha tilgang til et kjøretøy og du skal alltid ha eksplosjoner over alt. Dette gjør spillene for meg og svært mange andre rett og slett uspillbart.

    • Liker 2
  11. 2qu6kuq.jpg

     

     

    På dette bildet kjører jeg planetside 2 på lav oppløsning, i tillegg til at jeg kjører 3 ulike star wars filmer i 720p i bakgrunnen. Da stabiliserer temperaturen til GPU og CPU seg slik.

    Hvis jeg går fullscreen og skrur opp oppløsningen på maks, så skrur pcn seg av momentant. Det samme gjelder for eksempel crysis. Kan dette ha noe med strømforsyningen å gjøre? Jeg har tenkt å bytte pasta på cpu og gpu i helga, uten at jeg tror dette vil gjøre noe forskjell med tanke på at temperaturene er helt fine nå.

     

    Z600

    -Intel Xeon E5530 @ 2.4 GHz (4 kjerner)

    -GeForce GTX 295

    -6 gig ram

×
×
  • Opprett ny...