Gå til innhold

EWR

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EWR

  1. Hei, jeg fikk nettopp ett jobb tilbud om å få begynne i jobb på båt i et maritimt selskap så lenge jeg klarte å få meg sikkerhets kurs. De sa at Nav pleide å være behjelpelig med å sponse dette siden jeg ikke har nok til det selv. (Er helt totalt pengelens) Nav sa: "Siden du ikke har vært registrert arbeidsledig i vårt system i 3måneder, får du ikke noe støtte til dette"

    Jeg har heller ikke noe jobb nå for det er veldig vanskelig å få jobb rundt på disse trakter.

     

    Har dere noen erfaring med noe lignende? Dette er jo helt på tryne når jeg endelig kommer å sier at jeg har endelig fått jobb men får slengt i tryne ett "NEI!"

     

    Jeg kjenner flere som har fått tatt lastebil sertifikat gjennom Nav, uten å punge ut med ei krone selv.

     

    Har jeg rett på noe? Har dere noen tips? Er helt desperat om å få den jobben.

  2. Jeg finner alt det her vanskelig å svelge :O

    Når vi snakker om koffert humor! Haha!

     

    Men Napelon dynamite, har ikke sett den men har hørt at den skal ha den humoren, og kanskje Lets talk about sex, har ikke sett den heller men det er han kule fyren med de litt store øyenbryn som er med i filmen.

  3. Har akkuratt strevd med det samme problemet i dag/nå en god stund. Den var veldigt irreterende for å si det veldigt fint. *whoosa* den henger ikke helt skikkeligt ennå, detter sikkert lett ut viss en skal flytte på PC-en for å gå på datatreff eller noe. Viss jeg hadde presset hardere hadde jeg knekt HK

  4. Jeg har tenkt å gå i marinen å prøve å ta utdannelse som marine jeger, men det står "fargesyn ingen unntak". Jeg er litt fargeblind har jeg funnet ut, men går det an å ta laser behandling for å bli kvitt dette? Og hvor mye koster det ca? Og er det noen andre lignende utdannelser jeg kan ta viss dette blir for dyrt eller ikke går an?

  5. Jaja, nå har jeg ledd av alle andre i flære timer, så da er det vel min tur, ikke så mye spesielt da, men er nå noe.

     

    For 1 år siden ca. Skulle jeg og en kompiss på en festival (skudenes-festivalen for de som lurer) Jeg og han begynner og drikker i 6 tiden om kvelden, og drakk en halvliter hver med hjemmebrent, gikk til ett forspill og drakk fort og en go del mær. Jeg ble siiinsykt dritas der... Jeg kom meg ikke lengre enn til bussholdeplassen, der jeg lå å spydde i en halltime, mens jeg sa til de andre at jeg tar neste buss, så da gikk de og jeg lå der å spydde og sov til en bil kom og ringte til taxi for meg, da sa jeg at jeg ville hjem. 500kr gikk der. Når jeg kom hjemm skulle jeg ta meg ett bad av alle ting, så fikk jeg ikke varmtvannet på så det var iskaldt (aner ikke den dag i dag hvorfor jeg ikke fikk varmt vann på) men plosj oppi med meg, lå der i 5 min, til jeg spydde oppi badekaret med meg oppi, så tok jeg den ene foten først ut, og så den andre og bang! Voknet opp naken på baderomsgolvet med kul i bak hodet. Heldigvis var det ingen hjemme da.

     

    En annen gang var jeg på fest og hadde med meg en flaske riesling hvitvin og en halliter med hjemmebrendt. Det var vel ca, 7stk på den festen. Jeg ble temmelig fort full pga. lite mat, så spør jeg kompiss og vert om en pose, han løper og finner en pose, fattet sikkert hintet, og jeg stapper hodet oppi der, å begynner å spy som juling. Etter første salve begynte jeg på å si "Erik, jeg spyr vel ikke pÅ GLOLWLVEEE!?!" mens jeg spøy. Det satt 4 andre jenter der som så vidt hadde begynt med store og forskrekket øyne.

     

    En annen gang var jeg nokså full, og flagret over stoler og benker, to måtte slepe meg ut for at jeg skulle få litt frisk luft, så sa jeg "jeg klarer fint å gå selv!" okei sa de og slapp meg, bang i bakken og spydde liggende med tryne knødd ned i asfalten. Etterpå var jeg bedre og festet videre, og etter en liten stund endte jeg opp med å kline med ei jente som jeg likte godt på den tiden, så etter litt kyssing osv. sa jeg "Smakte spy du.." hun ble veeeeldigt fornermet.

     

    Skjedd ikke så alt for mye, men kommer nok sikkert mer. Untatt litt slossing osv. men er ikke så mye å skrive om.

×
×
  • Opprett ny...