Gå til innhold

MrEirik1

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrEirik1

  1. Jeg ser allerede en showstopp for meg i forhold til å bytte ut surface'en. Denne har helt flat bunn, og kjempestor avrtrykk. Kommer til å bli umulig å bruke i fanget av den grunn.

     

    Surfacen er så fleksibel med sine 3 faste punkter at jeg kan hekte den fast i beina, la den hvile, eller sette den halvveis på armlene.

     

    Noen sier at surface oppleves som spiss, jeg er ikke brydd av dette

  2. Dette høres merkelig ut så lenge all app-utvikling til IOS må foregå på en Mac... Kutt ut mac, så blir det ingen flere apper til IOS, og følgelig helt stopp på salg av iPhone/iPad. Mulig de har trøbbel innomhus med Mac-avdelingen, men det tror jeg de er avhengig av, og har til hensikt, å fikse på.

     

    Det er feil. Du kan fint lage IOS app via Xamarin\Visual studio på en windows maskin.

    • Liker 1
  3.  

    Selv ser jeg ikke meningen i en Chromebook på privaten da jeg driver med ting som er litt utenfor hva en Chromebook yter.

    For øvrig ser jeg at Chromebooks i skolesammenheng er genialt, og skjønner ikke hvorfor kommuner rundt i landet ikke kjører på med Chromebooks til alle elevene.

     

    Det er fordi skolevesenet I Norge er fullstendig infisert av Microsoft. Mange skoledistrikter I USA bruker applikasjoner for chromeOS (Google for education https://www.google.com/edu/) Etter min mening er dette en av hovedgrunnene til at de selger mer I USA.

    Oppsummert så selger chromebooks i usa fordi skolevesenet er infisert av google

    • Liker 1
  4.  

    Les før du kommenterer. Det hjelper!

    På min bærbare har jeg ikke engang tatt av beskyuttelsesplasten på pekeplata så. Jeg bruker utelukkende mus og skal ikke ha noen fettoppsamlingsplater.

     

     

    Omg. Du vet at ting kan vaskes? Jeg har Surface med touch skjerm og min morgenrutine på jobb når jeg docker den til kontoret er å stryke av sofa-surfe merkene fra kvelden før.

     

    Så enkelt kan det faktisk gjøres.

     

    http://www.dovigen.no/kontorrekvisita/datarekvisita/renseprodukter/am-renseprodukter/rens-am-skjerm-oneclean-alt-i-ett-sort-775029-p0000028933

  5. Vi har forsøkt å innføre SurfacePro4 i stedet for klassiske bærbare på jobben min. Så godt som alle har problemer/store utfordringer med eksterne skjermer. Jeg kan ikke fatte at det skal være så vanskelig å få til, og ser man på forumer rundt omkring er det et "globalt" problem.

     

    Min står stort sett koblet til dockingstasjonen hvor jeg har to skjermer. Så godt som hver morgen når jeg skrur på maskinen får jeg bare bilde på én skjerm og må restarte. Samme opplegg med litt varierende symptomer på de andre som så langt har tatt sjansen på å bytte til Surface.

     

    Utover skjermproblematikken er brettet genialt ;)

     

    Jeg selv har SP4 og må daglig "drepe" den ved å holde inne strømknappen da den ikke klarer å våkne fra hvilemodus. I tillegg så fungerer den ikke med miracast adapterne på møterommene.

     

    Det er derfor vi kjøper inn SP3 istedenfor, for den har ikke disse barnesykdommene og der fungerer alle de nevnte ting som de skal.

     

    Jeg anbefaler mine kollegerer å ikke kjøpe SP4, selv om den har ultra-kule ansiktpåloggingen. Synd for microsoft

  6. Deler ikke entusiasmen deres her, har lagt inn på min Nokia Lumia 930 (som var en noe mer kronglete prosess enn hva det strengtatt burde være..) og så langt så virker vel Windows 10 for Mobile eller hva si skal kalle det som en langt mindre satsningsområdet for Microsoft enn hva Windows 10 til PC er?

     

    Som dere selv sier, det er ganske så få forandringer å spore. Man kan naturligvis argumentere med at det er første Preview og det vil komme mange oppdateringer fremover osv.. Men med dette som utgangspunkt og det faktum at Microsoft har vist frem forferdelig lite til mobiler så ser det vel heller skralt ut?

     

    Virker som Windows 10 for Mobile først og fremst handler om å få på plass rammeverket rundt "Universal Apps" som innføres med Windows 10 og ikke så fryktelig mye annet. Noen små forbedringer her og der, og det er vel det.

     

     

     

     

     

     

    Du har misforstått ganske mye. Windows 10 er samme operativsystem uansett plattform. Det er jo det som er det nye.

     

    Og angående Universal apps, så fungerer de på Windows 8.1 også. Så det er ikke derfor MS lager Windows 10.

  7. Ingen av mine Android eller iOs enheter kan kjøre hhv. GNU/Linux-programvare eller OSX-programvare heller.

     

    Jeg for min del er storfornøyd med min Surface 2. Selv om utvalget av programvare er litt tynt er den genial til film, musikk og enkelt møte/kontorarbeid. Kjapp er den også. Ingen av mine andre nettbrett kommer med tilnærmet full Office-pakke, Remote Desktop og en fullgod filbehandler rett ut av boksen. 200GB med OneDrive fikk jeg også med på kjøpet :)

     

    Edit: hvorfor må utviklere spesialkode programmene sine for RT? Så vidt jeg vet er dette helt feil. Fra Wikipedia:

     

    Windows Runtime, or WinRT, is a platform-homogeneous application architecture on the Windows 8 operating system. WinRT supports development in C++/CX (Component Extensions, a language based on C++) and the managed languages C# and VB.NET, as well as JavaScript and TypeScript. WinRT applications natively support both the x86 and ARM architectures, and also run inside a sandboxed environment to allow for greater security and stability.[1][2] WinRT components are designed with interoperability between multiple languages and APIs in mind, including native, managed and scripting languages.

    At man må gjøre endringer både i kode og ui for å tilpasse programvare skrevet for desktop med mus og tastatur for å kjøre på et nettbrett er på ingen måte unikt for Windows.

    WinRT heter de api'ene som omhandler Moder UI Apps. Disse appene kjører på Windows RT, 8 og 10.

     

    Windows RT kan kjøre alle apper, men ikke Windows Forms, WPF, servicer og andre programmer som vanlig Windows kan kjøre.

  8. Hei et tips om er verdt å prøve siden du sliter med IE på Windows Phone.

     

    Hvis du innstallerer App'en "Preview for Developers" på telefonen så får du tilgang til de siste build'ene som Microsoft har lansert. I disse som har kommet etter 8.1 update 1 så har Microsoft valgt å la IE identifisere seg som Chrome/Safari slik at du web tjenerne leverer samme nettsiden til Windows Phone som til iPhone og Android. Jeg bruker endel utlandske aviser og med denne update så fikk jeg plutselig en helt annen og bedre nettside.

  9. Ja, både komplett og expert hadde bare 3. gen og noen få 2. gen. Så da ble det et nytt Surface PRO nå, siden jeg ikke kan vente på rep av W700'en.

     

    Var litt digg med type cover, og pennen som følger med må testet ut, virker som om den kan øke produktiviteten i desktop modus

  10. Hei!

     

    jeg klarte å ødelegge Acer W700'en min, og siden jeg har masse utviklingsoppdrag i kø og trenger så kjapt som mulig å få utstyr til å programmere igjen.

     

    Jeg er nødt til å kjøpe nytt brett, og min plan var å kjøpe et med haswell før jul. Jeg har fått med meg at Intel har lansert Haswell, men ikke sett at det har kommet på noe tablets enda. Bare bærbare.

     

    Er det noen her som vet om det finnes, eller når det kommer?

     

    Mulig jeg bare må kjøpe en Surface Pro eller ett nytt W700 brett, veldig dårlig timing at den gikk i stykker nå.

×
×
  • Opprett ny...