Gå til innhold

glennbech

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av glennbech

  1. Hei!

     

    Jeg har gjort en massiv oppdatering av min app som passer på deg og familien i påskesola. Jeg bruker data fra meteorologiske institutt for å gi deg daglig varsel for UV stråling der du er. Appen gir også tips for hvordan man beskytter seg under ulike forhold.

     

    Testet og utviklet for Android 4.x. Bruker per default kun WIFI data, og vekker ikke telefonen fra standby. Mao. ikke noe batteri- eller pengesluk.

     

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glennbech.solbrent

  2. Hei!

     

    Da har jeg også laget UV varsel for Norge, Sverige og Danmark. Pass på familien i Sola folkens! :-)

     

    Applikasjonen viser hvor mye ultraviolett stråling (UV-stråler) det vil bli i Skandinavia i forhold til varslet vær.

     

    Dersom det blir mindre skyer enn varslet, vil UV-strålingen øke. Applikasjonen viser derfor også alternative Uv indekser for de tilfellene været er varslet dårlig for dit sted.

     

    Ultrafiolett stråling kommer naturlig fra sola. UV-stråling kan skade hud og øyne både på

    kort og lang sikt. Du bør sjekke UV-varselet for å vite hvordan du best kan beskytte deg mot strålene.

     

    Applikasjonen gir en indeks for din lokasjon og gode råd om hvordan du beskytter deg.

     

    Applikasjonen finner dere her på Android market

    post-96091-0-27757200-1312291438_thumb.jpg

  3. Hei,

     

    Jeg har laget en Android app som henter konsertkalenderen for Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene. Arbeidet med å få flere spillesteder inn er igang.

     

    Man kan

     

    - Lagre konserter i telefonens kalender

    - Markere som favoritt

    - Søke på spillested

    - Søke i artistnavn

    - Få Notifikasjon når det kommer oppdateringer i programmet og nye arrangementer.

     

    Appen er gratis (reklamebasert), og ligger her ;

    https://market.android.com/details?id=com.glennbech.konsertkalender&feature=search_result

     

    Forslag til ny funksjonalitet og tilbakemeldinger tas imot med stor takk :-) Jeg har testet godt på Stock Android 2.3.3 og emulator for 2.2. Jeg hadde satt kjempestor pris på feilmeldinger! .)

  4. Hei,

     

    Jeg leste på amobil at det var en app ute for iPhone og iPad der du kunne følge Ski VM.

     

    http://www.amobil.no/artikler/folg_ski-vm_paa_iphone_og_ipad_/89936

     

    Da ble jeg litt arg over at det ikke fantes noe for Android. Siden jeg jobber med systemutvikling lagde jeg like godt sammen denne appen her;

     

    [Link fjernet av admin]

     

    Appen har

     

    - TV program for NRK1 og NRK2

    - Hele rennprogrammet

    - Nyheter relatert til Ski VM fra google news som indexerer mange store norske nyhetskilder.

     

    Jeg er ikke så glad i å jobbe gratis, så den koster 9 kroner :) Beklager om dette inlegget oppfattes som reklame. Siden det fortsatt er noen dager igjen til SKI VM tar jeg også imot forslag til forbedringer med stor glede i denne tråden.

  5. "Bf2 er et spill som egner seg best online hvor man skal fyke rundt å drepe folk uten noen form for taktikk (i de fleste tileller)."

     

    MÅTTE bare kommentere denne .-) Du har tydeligvis ikke spilt mye BF2 .-) BF2 er ekstremt taktisk, selv på public servere på en god kveld .-)

     

    Revurderer terningkastet mitt etter en veldig bra Live-kveld ... Dæven det var moro med 10-12 stykker i Team Ellimination .-)

  6. Er på god vei selv .-) Jeg synes ikke Hard er FOR hard... Bare litt plagsomt de stedene der det er litt "lotto" om man overlever eller ikke. F.eks i en helikopterdør med Chaingun mot bakken.

     

    Ellers gikk jeg til frontalangrep på GRAW i et forum-innlegg her i går kveld, og ga det terningkast 4 "at best". Må nok revurdere det etter å hatt en helt fantastisk ettermiddag med en fransk gjeng og "team ellimination" :-)

  7. Det kommer jo heelt ann på om man velger å legge godviljen til, slik som når man ser en film man liker, men som allikevel har kontinuitetsfeil så det holder :)

     

    Men, når det finnes så mye bra der ute som f.eks BF2, blir lista lagt høyt.

    Herregud, GRAW SER jo helt fantastisk ut, og det er ikke dårlig. Men, så bra som alle anmeldere skal ha det til, det synes jeg ikke det er ...

     

    Jeg tror det som gjør at totalintrykket mitt ikke holder til terningkast 6, er at alle elementene av spillet er gjort mye bedre før, i andre spill. Jeg kommer ikke på EN eneste feature i GRAW, som er det beste jeg har sett noen sinne i et spill.

     

    - Kjøretøy og kontroll av de; BF2 ruler jo! Du kan jo gå inn i alle kjøretøy og styre de selv. Jeg fikk hakeslipp da jeg fant ut av man kun kan styre Armorerte kjøretøy i GRAW Enten fremover eller bakover (!)

     

    - Snikefaktoren og Fancy HUD's med IR osv. er jo ti ganger bedre i Spliter Cell

    En "visibility" slider, som viser hvor synlig du er, hadde vært nice. (Som i Splinter cell spillene).

     

    - Hovedpersonen kan ikke klatre, hoppe eller forsere hindre i noen særlig grad. Han er Hjelpeløs mot en brosteinskant på 40 cm (Dette helt utrolig, og totalt uholdbart!)

     

    - Standarden for Fysikk og Deformerbaret av terreng ble satt i Red Fraction. Og Halflife2

     

    - Squad kontroll er jo bare heeelt basic av hva som er nødvendig. Noen brett Baby-sitter du jo squaden din. Dette er gjort hundre ganger bedre i andre spill.

    Mulighetene for å la din squad legge "supressive fire" på en fiende, for så å flanke de osv er jo ikke til stede. "Go there" "Come Back" åpner liksom ikke for store taktiske genistreker

     

    Nå har jeg forøvrig spilt meg igjennom nok et brett som er så mørkt at jeg må ha IR googles på under hele brettet. Igjen, nokstå tåpelig, man får liksom ikke noe særlig ut av grafikken da. Nok et ankepunkt.

     

    Dette blir fortsatt bare terningkast 4 hos meg...

     

     

     

    for det første:

    -Hud scrambler. Hvis ikke dette hadde vert på spillet hadde spillet mistet litt av meningen!

    Det er jo klart at man bare kunne vippet den opp men da ville også spillet blitt akkurat sånn at du kunne kledd av deg rustningen og gå i sivile klær!

     

    -Hønsenetting... jaja... men i hvertfall er det ikke sikkert du hadde klart å hoppe over en hekk på 30 senti med 20 kilos rustining på deg!

    Det er jo klart at han selfølgelig hadde klart dette men det er jo slik at spill har en handling og at det ikke er meningen at man skal gå hvor som helst her i verden... akkurat som at du skulle hoppa over et høyt piggtråjerde for å komme over jernbanen.

     

    -Grunnen til at finden ser deg når det er mørke osv. er at de selfølgelig har nightvision. Du kan jo heller ikke regne med å ikke bli sett når du løper inn da! Teamet må også vere stille!

    -Det er slik at det skal vere vanskelig å spille på Hard! Det sier seg jo selv... HARD!..

     

    -Jaja... samme for meg at det hakker hos deg for det gjør det ikke her!

    Og hvis du har problemer med å ikke klare å snu deg rundt rakst nokk setter du bare opp looksensitivien.

     

    -Oki... det er lett å bli drept i heli og det er vanskelig å styre men i forhold til BF2 så er det kjempebra!

    Du kan ikke regne med at det ikke er litt vanskelig å drepe noen når du flyr i et hellekopter som blir beskutt fra alle kanter!

     

    Jaja... ble mye kritikk av din kritikk men men.

    Håper du finner noe du liker med spillet da!

    Håper ikke du flyr helt i flint nå da ;)

    5779099[/snapback]

  8. Hvorfor dette spillet har fått bare thumbs opp over alt skjønner ikke jeg. Vi skriver 2006 og vi jeg mener vi kan stille et par basic krav til spill som blir lansert nå til dags.

     

    Her er en top 5 liste over det som plager meg mest så langt ;

     

    - HUD Scramber... Oh my god... Det er for mye forlangt at jeg big tough commando guy skal kunne vippe opp visiret på hjelmen, og sikte og skyte manuelt. Istedet løper han rundt blind, og skyter om seg på ting som ser ut som det rører på seg.

     

    - Den store tøffe kommando-soldaten kan ikke hoppe over en hekk på 30 cm...

    Et gjerde av vanlig hønsenetting setter også en rask stopper for stormangrepet til vår store helt.

     

    - Det virker som om fiendene ser deg automatisk når du kommer innen rekkevidde. Lys/mørke/Cover ser ikke ut til å ha noen påvirkning.

     

    - Når du spiller på det vanskeligste nivået, er det lotto/ludo om du blir skutt fra bakken eller ikke. Jeg måtte prøve samme brettet minst 20 ganger.

     

    - Spillet hakker til tider, kommandosoldaten vår bruker ca. 2 hele sekunder på å snu seg 180 grader rundt for å se på hvem som skyter på han bakfra. Da er han jo selvfølgelig død allerede. Jeg kan ikke understreke nok hvor plagsomt dette er.

    Spill i 2006 på den tøffeste konsollen som er lansert, burde jo kunne gi oss FrameRate !

     

    - Heli-brettene der du skyter med chaingun er jo laaaangt dårligere en F.eks perler som BF2. Feelingen kan ikke sammenliknes ! Her er det også veldig vanskelig å skyte ned bakkesoldatene raskt nok, fordi grafikken hakker noe.

     

    Dette er bare tingene jeg kommer på akkurat nå, mens jeg er småfrustrert og måtte få ut litt damp .-) Max Terningkast 4 fra meg i allefall, langt fra en 6'er!

×
×
  • Opprett ny...