Jump to content

Ninjaspark

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ninjaspark


 1. Veldig sjeldent jeg har sett frakt på tolldeklasjonen. Noen opplevd dette?

  Ofte er vel bare varen som blir skrevet opp.

   

  Gaver regner jeg blir på samme nivå som i dag.

  Men usikker på hvordan det er med tanke på tilbud og rabattordninger, DX poins som gavekort, ren prinsipp blir vel det momspliktig over 200 kr.

   

  Hvem gidder å betale 200 kr i frakt?

  Dropp å handle fra USA er ikke verdt det om det er så dyrt.

  Har opplevd mange ganger, spesielt fra USA, at vareverdi og frakt har blitt slått sammen til én og samme sum på fraktseddel. Så ofte at jeg alltid ber om at de ikke gjør det i kommentarfelt på ordre. Blir fort lei av at pakker blir sittende fast i ei ekstra uke eller to mens man dokumenterer faktiske forhold. Har en pakke på vei nå hvor jeg glemte dette. Den har tatt godt over en uke lengre enn normalt. Regner med at jeg får en sådan lapp i posten snart, med etterspørsel etter dokumentasjon.


 2. Har vært ut for det stikk motsatte av normen her. Spillte Ultima Online med ei som bodde på en bondegård i Michigan. Traktor og alt. Hun hadde en sønn som var på min alder, men ville ikke røpe hvor gammel hun selv var. Hun spillte og sammen ei venninde som hadde en bondegård et par mil unna.

   

  "brb have to get my tractor back from <husker ikke navnet på venninda>... got a bit tipsy last night and had to take a taxi"

   

  Der i huset var det faktisk mors spillevaner som smitta over på sønnen, og ikke motsatt...

   

  Litt trist når mora di har fetere konto enn deg i et MMO men... fortsatt morsomt. Når sønnen hadde flytta til New York, holdt de fortsatt meget god daglig kontakt siden de begge spillte mange mange mange timer daglig i samme spill.

   

  Ser absolutt ikke noesomhelst problem med spilling i alle aldre. Interaktiv underholdning er langt mer givende enn den evinnelige kopekassa uansett. Og spesiellt når det er spilling sammen med andre :)


 3. Fallout 2 og Fallout Tactics er 2 vidt forskjellige spill. Fallout 2 er et rollespill mens Tactics er et squadbasert strategispill. Husker ikke helt, men tviler på at historiene henger sammen så alt for mye. Iallefall ikke til den grad at du går glipp av stort i Tactics, med tanke på at det er uansett et vidt forskjellig spill. Settingen er vel stort sett eneste fellesnevner. Tactics handler vel mer om taktikkeri enn historiefortelling uansett.

   

  Fallout 1&2 har definitivt "det lille ekstra"! Selv manualen til spillene er gjennomsyra av samme stemning og humor som spillene i seg selv. Kjenner det varmer om hjertet å tenke på serien. :love:

   

  Ikke bare er det post-apokalyptisk stemning, men det er 1950talls amerikansk post-apokalyptisk stemning i sin reneste form ;)

   

  Sjekk introen til Fallout 2 for en liten stemningsteaser

  .

   

  "Results may vary." :lol:


 4. Synes R. A. Wilson har en av få fornuftige innfallsvinkler til hele konspirasjonsparanoiaen. Definitivt godt lesestoff på mange nivå.

   

  Det vil vel ikke virke som fornuft for folk flest. Skrivemåten virker rotete i starten og den røde tråden ligger dypt, men akk så godt når man ser den.

   

  Når man først vet hva temaet "secret societies" går i dog, vet man hvor utrolig vanskelig det er å tilnærme seg problemstillingene uten å høres ut som en paranoid avdanka syreslurper fra 60tallet. Nå er jo Wilsons måte å skrive og fortelle på ganske så "syrete" i seg selv, men det har en definitiv rød tråd folka med aluminiumsfolie rundt hodet skal lete lenge etter. Samt store mengder sunn humor som gjør stoffet så mye mer behagelig å forholde seg til enn f.eks dommedagsprofeter/profitører som Mr. Icke som stort sett ser reptiler overalt.

   

  Jeg tror alt for få mennesker opplever det å plutselig våkne en dag og tenke "HVA F**N?! Hva i h*****e DRIVER vi egentlig med??". Det kan kanskje denne boka hjelpe med... selv om den ikke handler om det i heletatt... Hva handler den egentlig om ? :D


 5. Hatt mye glede av spillet her, til tross for håpløse patcher som fixer en ting og borker 10 andre. Meget sugen på å teste det igjen, men det store spørsmål er:

   

  Har det kommet en patch/fix ellerno som gjør at man ikke trenger å demontere hele hjulet for å skifte fjæring osv? Husker man kunne ta av deler "bak andre deler" før det kom en patch og gjorde det om så man må finplukke av hver en mutter (satt på spissen) for å skifte den bakerste delen.


 6. Takler du litt shabby grafikk kan du alltids teste Xcom: Apocalypse. Turn-based squadstrategi galore.

   

  Enern i samme serie Ufo: Enemy Unknown er også meget bra men har enda shabbyere grafix.

   

  Vet det har kommet et par nye UFO-spill siste par åra, men de kan nesten ikke måle seg, selv om også de har sin sjarm.

   

  Må vel føye til at dette er så langt fra RTS du kan komme, så om det er det du vil ha, styr unna ;)


 7. Litt gammelt nå men.

   

  System Shock 2 skremte vannet av meg i sin tid. Har man nyeste patch, kan man også spille coop med opptil 3 kompiser. Ikke tidenes grafikk lengre, men det har kommet et par fanprosjekter som pusser opp grafikken en smule.

   

  Spillet har også noen rollespillelementer som oppgradering av skills og valg av karaktertype så man kan spille gjennom på flere måter, eller samarbeide med kompiser for å få det enda mer variert.

   

  Jooooin usss.... joooooiiin usssss......

   

  System Shock 1 kan og anbefales på det varmeste, men krever at man har et litt avslappa forhold til grafikk og kontroller osv.

×
×
 • Create New...