Gå til innhold

delir

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av delir

  1. Hehe, tror jeg står over ;)

     

    Noen av alternativene jeg har kommet fram til nå er:

     

    - Fly med Norwegian til Antalya for 759 kroner, og ta buss/tog derfra til grensa

     

    - Fly til Larnaca på Kypros for 498 kroner, ta buss til Famagusta, hvor det går båt til Tyrkia, og deretter ta buss/tog til grensa

     

    - Ta bussen til København + fly derfra til Diyarbakir (880 DKK) + buss/tog til grensa

     

    - Interrailbillett for 1376 kroner, og peise på helt ned til Midtøsten så fort jeg kan.

     

    Hva tenker dere? Det greieste er kanskje å fly til Antalya eller Diyarbakir-løsningen? Og hvordan er det med tog- og bussruter i Tyrkia? Skal det gå greit å komme seg ned til grensa, tror dere?

     

    Takk for all hjelp :)

  2. Hei!

     

    Om en måneds tid skal jeg møte en venn i Tyrkia, på grensen til Iran, Irak eller Syria, alt etter hvor vi velger å dra først. Men da jeg har ganske så lite penger, og det blir veldig smalt budsjett på reisen vår, er jeg ute etter en billig og forholdsvis grei måte å komme meg dit på i begynnelsen av april.

     

    Hva tror dere om å finne en billigbillett til Kypros, ta båten over til Tyrkia og en buss dit jeg skal møte kompisen min? Alternativt fly direkte, selvfølgelig, men det blir kanskje litt i dyreste laget? Og så har jeg også tenkt på å kjøpe en interrailbillett, og komme meg ned dit så fort som mulig, men tenker det kan ta noen dager og bli litt slitsomt. Har dere noen tips? :)

  3. Hei!

     

    Holder på med en innleveringsoppgave i et franskfag på universitetet nå, men så er det en av oppgavene jeg rett og slett ikke skjønner, så da tenkte jeg jeg kanskje kunne sjekke om det er noen her på forumet som kunne tenkt seg å hjelpe. Dere trenger ikke gi meg svaret og sånt, men hvis det hadde vært mulig, hadde jeg satt stor pris på om noen hadde kunnet forklare for meg hva den egentlig går ut på, hehe :) Den går sånn her:

     

    "son jules était enfermé dans l'áscenseur / qu'y avait eu un court circuit"

     

    Gi de ulike tolkningene i standard fransk av qu' i denne setningen, og angi måten de to setningene er forbundet syntaktisk på i hver tolkning.

     

    Tusen takk :)

  4. Hei!

     

    Har et lydproblem på pcen min for tiden. Lyden fungerer lenge helt fint, men plutselig begynner den å hakke - uansett om jeg hører på musikk eller ser på film (da blir i tillegg bildet litt seinere), uansett hvilket program jeg bruker. Så varer hakkinga lenge. Men plutselig når jeg prøver igjen senere en gang kan den være borte, og lyden igjen være fin - i hvert fall for en liten stund. Hjelper ikke å reboote. Og har også prøvd å formatere pcen, for har slitt så lenge med dette, men det hjalp ikke. Alle de riktige lyddriverne er installert også - er i hvert fall ganske sikker på det.

  5. Heisann!

     

    Har nettopp gått til innkjøp av en Nokia 1208; den billigste mobilen jeg fant på butikken :p Den fungerte helt fint fram til jeg plutselig ikke fikk sendt meldinger lenger. Og det spesielle er at dem står under sendte elementer. Jeg har full dekning, jeg får ringt til folk, jeg blir oppringt og jeg får mottatt meldinger, men ikke sendt selv. Det kommer aldri noen "melding sendt"-beskjed, selv om de står under sendte elementer. Er det noen som kan ha peiling på hva dette kan skyldes? Selv synes jeg i hvert fall det virker veldig rart, men så har jo ikke jeg så peiling heller da :)

  6. Skal ha særemne nå snart, og har tenkt meg et par temaer som kan være aktuelle.

     

    1) Knyttet til oppvekst, overgangen fra ung til voksen.. Her har jeg bl.a. "Lasso rundt fru Luna", så nevnte mamma "Syndere i sommersola" av Sigurd Hoel.

     

    2) Outsidere (i samfunnet). Eneste jeg har tenkt på til nå er "Doppler" av Erlend Loe.

     

    Har dere noen forslag til bøker som kan knyttes til disse to temaene? Helst bra bøker ;)

  7. Lånte en ekstern harddisc av en kamerat for å hente over noen filer fra pcen min før jeg formaterer den. Jeg koblet til harddiscen, kjørte pcen min i safe mode (lang historie..). Fikk beskjed når jeg kom inn i windows at programvaren var ferdig installert og klar til å brukes. Gikk dermed inn på min datamaskin, men fant ikke harddiscen der. Er det slik at det ikke fungerer i safe mode?

  8. Jeg kjørte en virusscan nå, og fikk da beskjed om at datamaskinen var infisert av to trojanske hester. De infiserte filene heter henholdsvis mirc.ini og nc.dll. Jeg prøvde fra antivirusprogrammet å gjøre som jeg ble anbefalt, nemlig å isolere filene, men det gikk ikke. Deretter ble jeg anbefalt å slette filene. Jeg prøvde det, men det gikk tydeligvis heller ikke. Da benyttet jeg meg av datamaskinens søkefunksjon, og søkte på de to overnevnte filene, men uten resultat. Hva bør jeg gjøre?

     

    Hjelp tas i mot med stor takk :)

  9. De fleste kjenner vel til denne h*lvetes beskjeden, samt den ikke så veldig attraktive blåskjermen den kommer med :p

     

    Da jeg startet opp pcen min i går, fikk jeg med en bluescreen beskjeden UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME, og videre sto det "Stop: 0x000000ED (0x81F54900, 0xC0000032, 0x00000000, 0x00000000)." Jeg har allerede prøvd å boote fra xp-cd, velge repair, og bruke både chkdsk og fixboot kommandoene, men kommer ingen vei. Har dere noen idé om hvor problemet ligger? Safe mode funker naturligvis ikke.

×
×
  • Opprett ny...