Gå til innhold

alex_ski_gal

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alex_ski_gal

  1. Kjøpte nylig et nytt trådløst tastatur/mus fra Labtec.

    Hvis jeg skriver for fort, kommer ikke alle tegnene med (dårlig bufring?), og under surfing henger musa seg noen sekunder.

    Dette uten medfølgende pgm.-vare innstalert.

     

    Med pgm.-vare innstallert, kan PC gå i heng under oppstart, dvs tastatur og mus funker ikke.

    Da må jeg foreta en tvungen oppstart og håpe på at en av dem virker...

    Bruker XP Pro.

     

    Noen med erfaring?

    6549385[/snapback]

     

    Ja jeg har samme proble som deg.... så jeg må som oftest gjøre det samme som deg, for å få det til å virke igjen :thumbdown:

     

    så nå har jeg kjøpt meg nytt mus og tastatur...... kanskje du må gjøre det også!

  2. jeg har fått et dumt pc-spørsmål!!

     

    en i klassa mi har nesten ikke vert på pcen i hele sitt liv men for ca 1år siden fikk han en bærbar hos mora sin...... siden har han bare brukt den til Nordicmafia så for ikke så lenge siden kjøpte han seg ett spill..... så ringer han meg å sier att han ikke klarer å instalere det å spør vilken cd han skal begyne med å da spør jeg hva som kommer først 1 2 og 3 å da svarer han att det er 3 :D så ier jag att det er 1 og da sier han att han skal prøve det da å så litt sener ringer han tilbake å får det ikke til da heller for han får ikke åpna cden å da spør han hvorden man åpner den å da sier jeg att han skal gå på min datamaskin å åpne den der å da spør han hvor er men datamaskin er å da sier jeg bare att han skal prøve seg litt fram til han får det til!! jeg vill si att han er litt dum :!:

×
×
  • Opprett ny...