Gå til innhold

noWay

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noWay

  1. Over til spm:

    På høyresiden av tastaturet har man noen blå medieknapper. Men er det til noen av dere at dette faktisk er knapper? På min er det ikke knapper i det hele tatt, det går ikke ann å trykke de ned, så det er liksom bare juks. Vet det er veeeeldig mange versjoner av 5920G, så hvordan er dette hos dere?

     

    Hvis du legger inn touchpad driverne så vil de fungere.Trenger bare å legge fingeren på

     

    Aahhh... Vet du om det finnes touchpad-drivere til XP 64bit da ? :)

  2. Specs:

    Intel Core 2 Duo T5550 1,83 Ghz

    Nvidia 8600M GS 256MB

    3GB 667MHz RAM

    320GB HDD

    BlueTooth

    ikke BlueRay

     

    Erfaringer:

    Kjøpte den hos Binders i Trondheim i septemeber for 4995,- (tror jeg). Var preinstallert Vista Home Premium på den, noe som jeg brukte i 1-2 mnd, men tidlig i november nå installerte jeg Windows XP Pro 64bit på den (må jo utnytte at det er 64bit prosessor :)). Alt fungerer perfekt! Maskina fungerer veldig bra med XP og er myyye kjappere enn med Vista. Kjører tunge grafikkspill og bruker den ellers til studentarbeidsoppgaver. Kjempegodt kjøp!

     

    Windows XP drivere til Aspire 5920G:

    Googlet mye etter x64-drivere til maskina, men fant det etterhvert, og dere kan laste dem ned på http://www.acerpanam.com.

     

    Eller laste ned denne (45MB), som er alle de viktigste XP-driverene til denne maskina i én exe-fil. (Et must å ha!) (Si ifra hvis linken ikke fungerer!)

     

    Over til spm:

    På høyresiden av tastaturet har man noen blå medieknapper. Men er det til noen av dere at dette faktisk er knapper? På min er det ikke knapper i det hele tatt, det går ikke ann å trykke de ned, så det er liksom bare juks. Vet det er veeeeldig mange versjoner av 5920G, så hvordan er dette hos dere?

  3. Specs:

    Acer Aspire 5920G med Intel Wireless WiFi-link 4965 AGN trådløstkort, og Broadcom Gbit Ethernet

    OS: XP Pro 64bit med SP2

    Router: Inteno, Software Version: X5668-BWU_1.01NGT21.1_B2pB022l.d20e

    Internett: NextGenTel ADSL 2000

     

    Har et lite problem med laptopen min. Jeg får bare lokal IP-adresse ved WLAN (fra routeren min), mens ved Ethernet (kablet) så får jeg riktig IP fra DHCP. Jeg har andre trådløse laptoper på nettverket og de får DHCP-IP med WLAN, men altså ikke min Acer. Hva bør jeg prøve?

     

    Andre steder enn i dette huset får jeg riktig IP ved WLAN, som for eksempel på skole, så problemet er bare her hjemme. Det skal sies at orginalt skal laptopen min ha Vista (og WLAN funka fint før med Vista), men jeg har lagt inn XP Pro 64bit nå, og lagt inn WLAN-drivere manuelt, og nå fuker det ikke.

     

    Hjelp!

    post-95673-1226256290_thumb.jpg

  4. Har problem med å få internett på en Vista-PC gjennom nettverk.

     

    Slik ser det ut nå:

     

    post-95673-1181671664_thumb.jpg

     

    post-95673-1181671670_thumb.jpg

     

    post-95673-1181671676_thumb.jpg

     

    Maskin A som jeg bruker som vertsmaskin har to nettverksporter, en nVidia-port som er koblmet opp mot ADLS-mottaket (internett), og en Marvell-port som er koblet opp mot switchen (lokalt). Koblet til switchen er også Maskin B, som jeg vil har internett på, men det får jeg ikke til!

     

    På vertsmaskinen har jeg laget en nettverksbro mellom de to oppkoblingene, for å "spre internett ut" på det lokal nettverket. Men likevel får ikke Maskin B noe internett, bare lokalt nett.

     

    Maskin A har Premium, Maskin B har Business, begge er på Workgroup, begge har autmatisk ip-konfigurasjon og alle oppkoblingene er satt til "Privat nettverk".

     

    Til og med ringing til Komplett og Microsoft support har ikke hjulpet meg.

     

    HJEEEEEELP!

  5. Tok en reinstall av operativsystemet i går, og ser at det er hardware-feil ja. Her er noen bilder av hvordan det så ut:

     

    post-95673-1170685350_thumb.jpg

    post-95673-1170685358_thumb.jpg

    post-95673-1170685371_thumb.jpg

     

    Nå idag ser skjermen helt fin ut :S Men det kommer og går...

     

    DVI-kabelen sitter godt i både PC og skjerm og det er ingen skader på den, den er også bare 4-5 mnd gammel. Skal teste med VGA-kabel nå idag.

     

    Anbefalt oppløsning er 1680x1050 60 hz på denne widescreen-skjermen, det har jeg også alltid brukt.

     

    Mer jeg burde skjekke før jeg kontakter leverandør for garanti/reklamering/erstatning osv osv. ?

  6. Jeg har hatt en TATUNG LCD-TV 20'' WIDE HD1680X1050 HDMI (V20KCDX) (http://www.tatung.com/en/dm_200.asp) i over et halvt år nå, og nå har jeg fått et problem med den.

     

    Jeg bruker Windows XP Pro, med diverse videocodecer for å kunne se de aller fleste video-formater. Men når jeg slår på skjermen og bruker den med PC'n får jeg mange "bølger" i skjermbildet som ikke skal være der. Legger ved et bilde:

     

    post-95673-1170614871_thumb.jpg

     

    Slikt blir det over hele skjermen, og disse bølgene merkes best på svart bakgrunn. Når jeg drar et vindu (f. eks. et MSN-talevindu el.) kommer bølgene bort der hvor jeg dro vinduet over, og alt blir normalt. Men etter 30 sek kommer bølgene tilbake.

     

    Noen som har noen formening om hvor feilen ligger? Er det videocodec feil, skjermen selv, Windows eller nVidia-driverene? Jeg har nyeste type nVidia drivere for mitt skjermkort (93.71).

     

    I TV-modus er alt ok. Bruker DVI-inngang fra PC.

     

    Hjelp!

  7. Har et problem med en nybygd PC til min bror. Oppsettet består av C2D E6400, ASUS P5B-V Sli, 2 GB Corsair TWIN2X 6400C4 DDR2 og Asus GeForce 7900GS 256MB.

     

    Alt gikk gnirkefritt under bygging og alt fungerer untatt en ting: lyddriverene til kortet. Jeg får ikke innstallert dem! Her er feilmeldingen jeg får gang på gang:

     

    post-95673-1168879253_thumb.jpg

     

    Driveren er lastet ned fra http://support.asus.com/download/download....-us&model=P5B-V

     

    Noen som vet hva jeg må gjøre for å få innstallert lyd-driveren?

    - Finner selv ikke noe svar på ASUS-sidene... :(

  8. Jeg har et ganske rart problem med serveren min. (Se http://www.asses.kicks-ass.org for info om den). Den står på matbua mi, med et trådløst 54Mbps nettverkskort i med de nyeste driverene (nylig innstalert). Bruker XAMPP (Apache og Mysql), X-light ++.

     

    Problemet er at etter ca. 3-4 timer oppetid, får jeg ikke noen "ut-linje" mot internet fra serveren sin side! Finner ikke noen websider igjennom hvilken som helst av browserene, og serveren får ikke lastet opp til klientene som vil bruke FTP. Windows-brannmur av/på gjør ingen forskjell. Alt funker lokalt, og heller ikke noe galt med DNS. Det som også funker er å pinge ut fra serveren, f.eks. vg.no og ntnu.no.. Men altså ingen respons i internet-browsere, FTP og heller ikke CS 1.6-servere (HLDS Stand-Alone) (CS-serverene får ikke godkjent Steam-ID'ene til klientene som vil inn og spille).

     

    Har heller ikke funnet noe virus/trojanere/diverse som fucker opp serveren min (BTW: noen som vet om et bra gratis antivir for operativsystem som Win 2003 Server?).

     

    Fra oppstart av serveren og intill dette problemet oppstår funker alt knirkefritt.

     

    Hoff, ble ett langt og kjedelig innlegg, men håper jeg har klart å formulere problemet klart nok.

  9. Har nettopp satt opp en egen dedikert online CS 1.6 server: asses.kicks-ass.org:27015 (prøv ut! PW: player1).

     

    Bruker AMX X Mod. Det jeg lurer på er hvordan mappesystemet i Steam-mappa må se ut for at klientene som kobler til serveren kan laste ned maps, lyder, bilder osv. automatisk? Slik det er nå fungerer ikke dette automatisk :( Har for eksempel en klient ikke mappet de_cpl_mill på sin egen PC, så kommer han ikke inn på serveren fordi han får en feilmelding fra Steam om at han ikke har "de nødvendige ressursene som kreves" eller noe i den duren.

     

    Slik ser mappesystemet ut for servern nå: http://redsea.rissaruss.com/forumer/mapper_hlds_server.jpg

     

    Er det noen som vet hvordan jeg kan løse dette? Er ganske ny på dette med serveroppsett, men kan en del om konfig-filer, AMX X Mod osv. Bruker Windows 2003 Enterprise Edition. Takker for svaaar..... ;)

  10. Her har jeg laget en server som dere kan joine (CS 1.6)!

     

    asses.kicks-ass.org:27015

     

    For mer info se http://www.asses.kicks-ass.org

     

    Dette er en nyoppstartet server, så ikke forvent 100% oppetid enda... Holder på å tester ut AMX X Mod på CS 1.6 serveren nå.

     

    Spill i vei med kjente og ukjente!

     

    Serveren står på en ADSL2+ Nextgentel-linje i Trondheim.

  11. Jeg trodde Windows' Firewall gjorde det enkelt å innføre unntak for "File Sharing" og denslags. Skulle ikke være nødvendig å kjenne port nummer osv. Men nå kjenner jeg bare litt til XPs Firewall, da. Kan hende Server er ulik.

    7343635[/snapback]

     

    Slik jeg fant det ut iallfell med Win 2k3 Server så må man legge det inn manuelt... :( Hvis man ikke slår windows-brannmuren helt av da :cool:

×
×
  • Opprett ny...