Gå til innhold

SuBWoofeR

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuBWoofeR

  1. Du svarer:

    Hei bror, ringte politiet for å forklare situasjonen. De sier at meldingene som vises til ikke er sendt av Politiet. De skal etterforske saken og straffeforfølge de som har utgitt seg som offentlige tjenestemenn. Gi meg de 4050,- tilbake, så er vi skuls.

    • Liker 5
  2. I følge [NEK400 525 Tabell 52F] bør ikke spenningsfallet mellom leveringspunktet og belastningspunkter overstige 3 % for lyskurser og 5 % for andre belastningstyper. Dette for å sikre at spenningsnivået ligger rundt det som belastningen er ment å forsynes med. E-verket opererer med et slingringsmonn på ±10 %.

     

    Husk at asynkronmotorer ikke liker lave spenninger.

  3. Har samme problemet av og til. Med meg er det dårlig kontakt inne i tastaturet, det ordner seg når jeg "klemmer" på tastaturet på rette stedet. Prøv til høyre for LCD skjermen, og i tillegg beveg på kabelen som går inn i tastaturet. Koble fra strømtilførselen og prøv igjen :)

     

    I begynnelsen løsnet også begge usb-tilkoblingene, og jeg måtte inn og lodde dem fast igjen. Lite imponert over kvaliteten, men etter litt improvisasjon fungerer det..

  4. Har nettop trukker visdomstennene selv, og har en viss grad av tannlegeskrekk. Dette nevnte jeg til tannlegen når jeg kom dit, og det hjalp. Han forklarte meg hva han kom til å gjøre, vistemeg røntgenbildene og forklarte. Flinkeste tannlegen jeg har vært hos.

     

    Den verste delen av trekkingen er 5 timer etter du har vært der, og bedøvelsen går over. Fikk mye smertestillende og paragin forte med meg hjem, men det gikk over etter et par dager, og jeg var tilbake i normal modus :)

     

    Så det er ingenting å grue seg til, fant jeg ut. Selve prosedyren er ikke vond i det hele tatt, lokalbedøvelsen tar seg av alt :D

  5. Knirkingen kommer nok av at metallet utvider og krymper når temperaturen forandrer seg. Oven regulerer temperaturen i rommet ved å slå varmeelementet av/på i intervaller.

     

    Om ovnen er gammel kan den kontinuerlige strekkingen av metallet gjøre at skjøter sprekker, og olje lekker ut. Varmeelementet vil da ikke lenger være dekket av olje, og det er da det begynner å bli skummelt.

     

     

    Oljeovner burde ikke være din primære oppvarmingskilde på grunn av farene knyttet til denne oppvarmingsmetoden. Du bør vurdere varmepumpe, om du ikke har det allerede. Vanlige panelovner brenner støv og kan føre til et dårlig inneklima :)

×
×
  • Opprett ny...