Gå til innhold

Snjokvist

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snjokvist

  1. Er det noe vits for erfarne PC brukere å ha denne på i det hele tatt?

    Ikke fra mitt synspunkt...

    Kjør heller det du er usikker på i Sandboxie.

     

    Ideellt sett skulle man bare kunne valgt å slå av hele greia og være fornøyd med det. Problemet er bare at en del ting krever admintilgang uten at det kommer klart fram. Det er en del programinstallasjoner som feiler uten å si ifra om de ikke får admin-'heising'. Resultatet er at du trur programmet ikke funker, mens det hadde fungert helt fint om UAC sto på og du trykte Tillat ved starten av installering.

  2. Hvordan skal du egentlig kunne bevare en endring av et bilde (deriblant rotering) hvis du ikke lagrer det ?

     

    Hvis man har et bilde som ligger på sida, og har lyst til å se på det med rette veien opp uten å skrive til fila burde det gå å bruke RAM-brikkene i maskinen til noe fornuftig. Altså vise resultatet først, og så la brukeren lagre bildet om det er ønskelig. Ihvertfall når det er snakk om en rimelig herja gif etter rotering.

  3. Men det er nok ikke det rette programmet til å sette opp til å vise bilde ved dobbeltklikk, da bruker du heller FastStone MaxView eller IrfanView som er spesiallaget for lynrask visning.

     

    Ah, genialt, testet maxview nå. Har ikke fått testet det på store fotoer enda, men dette er kanskje det første programmet på mange år som kan måle seg i fart med ACDSee :)

    Takk!

  4. Bruker dette på jobben og har merket meg to veldig irriterende ting. For det første er programmet treigt i oppstarten. Når du åpner et nytt bilde (via dobbeltklikk/kommandolinje) tar det mange sekunder før programmet lar seg bruke, man ser riktignok ofte bildet, men programmet fryser.

    Det andre og enda kjipere er at det ikke lar deg rotere bilder uten tap av bildekvalitet, noe som er ganske kjipt når en holder på med f.eks. kart. Det hadde vært mulig å holde ut hadde det ikke vært for at bildet i tillegg ikke kan roteres uten å lagres!

     

    Ti år gamle ACDSee32 er fortsatt dessverre kongen på haugen (bortsett fra styggere zooming).

  5. Nei, det går ingen signaler gjennom ladekabelen, den er kun til lading. Det eneste unntaket fra den regelen er vel at kontrolleren slår seg på automatisk når du skrur på 360en hvis kabelen står i.

     

    Noe av grunnen til at de ikke dytter signalet gjennom kabelen (bortsett fra at de er unødvendig) er vel at signalet aldri skal bli brutt under spilling om noen skulle finne på å koble kabelen til eller fra på verst tenkelige tidspunkt.

     

    For å bruke en 360 kontroller på PCen må du altså enten kjøpe en kabla kontroller (en veldig god ide, du finner jo tross alt ikke bedre pad), eller vente på den duppedingsen MS gir ut om ikke alt for lenge. Det er en USB-dings du putter inn i maskina som lar deg bruke alle de trådløse 360-greiene på PCen, dvs. kontrollere, ratt og trådløst headset.

  6. Det er ikke noe problem å bruke Live via modem. Eller, det vil si, det er MULIG, det er bare ikke spesielt morsomt.

    Du må ha et modem (analog/ISDN) i en maskin, og velge internettdeling der, og så lenge leverandøren din har de rette portene oppe, så skal det funke.

    Jeg kjørte Live på xboxen via et 56Kb modem, og det gikk greit å spille på, men det var litt tilfeldig om jeg kunne høre folk snakke.

    Hvis du har planer om å gjøre dette med 360en så står det sikkert enda verre til med båndbreddekrav der.

  7. Det er ofte problemer med dødsona på analogstikkene i PC-spill når man bruker 360-kontrolleren. Det fører til at en f.eks. alltid svinger litt til venstre eller høyre i bilspill.

    Fant en løsning på det i dag. Det finnes to programmer, et som koster penger som man finner på download.com, og et gratis som jeg fant her:

    XBCD 360 driver

     

    Bare følg instruksjonene på guidesida, og i .txt fila som følger med i zipen. Du må nemlig laste ned en nyere driverdings som jeg ikke er sikker på om er nevnt på guidesida, men som altså står i .txt'en.

×
×
  • Opprett ny...