Gå til innhold

pentimoss

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pentimoss

  1. Nei. Han er en gammel pensjonist, men tror han har litt peiling. Gamle folk med mye tid og stor nysjerighet er ikke å stole på når det gjelder å respektere andres privatliv.

     

    Jeg surfer ikke på noe annet enn på vanlige sider, men jeg er aktiv i noen politiske diskusjonsforum, som jeg gjerne vil at han ikke får greie på.

     

    Når du snakker om proxy, kan jeg feks bruker Annoymizer? (kanskje et dumt spm, men...)

  2. Problemet ligger i signalkvaliteten fra det innebygde skjermkortet og

    har ingenting med drivere og gjøre, greier ikke LCD skjermen å få

    synkronisert signalet skikkelig så blir bildet uskarpt, du kan prøve å

    resynkronisere skjermen ved å trykke på auto knappen, men hvist signalkvaliteten er dårlig så blir det neppe å hjelpe.

    6938189[/snapback]

     

    Det er ingen knapp som heter auto på skjermen. Kan justere nesten alle egenskapene fra en meny.

     

    Skjermen fungerte helt fint inntil jeg reinstallerte windows. Det var derfor jeg tenkte at det har noe med softwaren å gjøre. Både skjermen og maskinen er gamle. Jeg fikk ikke en driveren til skjermen fra han som jeg kjøpte den og windows har installert en standard driver til den. Siden den har fungert bra har jeg ikke tenkt på det heller. Men, nå må nok noe byttes ut, fordi jeg ser at grafikken også ser litt dårlig ut.

  3. Det er vel driveren til skjermkortet du må oppdatere.

    Hvilket skjermkort har du?

    6936820[/snapback]

     

    Min maskin er en Siemens Scenic S2. Den er fra 2002.

     

    Jeg har et skjermkort som er integrert i hovedkortet.

    Fra enhetsbehandleren og chipset Identification Utility fra Intel, fant jeg ut dette:

     

    Chipset: Intel® 845 chipset family

    Memory controller: 82845G/GE/GL/GV

    I/O Controller: 82801DB (ICH4)

    Integrated Graphics: Intel ® 82845G graphics controller

     

    Har oppgradert driveren til skjermkortet. Den som er istallert nå er versjon nr. 6.14.10.4020 fra 23.01.2005. Jeg ser ingen forandring på skjermen.

     

    Fra Fujitsu-Siemens sin side fant jeg ut hel masse info om forskjellige oppgraderinger som kan gjøres for PC'en. De lister dem etter hverandre og det er litt vanskelig å finne ut hva som er hva om hvordan man skal gjør det man trenger.

     

    Den eneste problemet mitt er at skjermen er uklar etter en ren installasjon av windows. Den klarer ikke å viser noen fete skrifter klare nok og nå ser jeg at alle PDF dokumenter er veldig uklare. Maskinen fungerer veldig fin ellers.

  4. Jeg trenger en driver til Panasonic LC50S (TX-D5L31F).

     

    Det som er installert nå er fra Microsoft 5.1.2001.0 Dato: 06.06.2001.

     

    Jeg har problemer med å få klar nok bilde. Vet noen hvor jeg kan skaffe en oppdatert driver til denne skjermen som funker på Windows XP Pro (Service pack 2).

     

    Takknemlig for svar.

  5. har kjøpt masse ny komponenter til pc'n, bortsett fra en harddisk som jeg brukte i den gamle PC'n, og som jeg nå gjerne vil formatere.

     

    Men d går ikke. har vært inne på bios'n og endra rekkefølge. prøvd forskjellige cder. ingen funker

     

    hva kan jeg gjøre?

    6900822[/snapback]

     

    Hva slags tastatur er det du har? Hvis det er trådløst tastatur, kan det hende at maskinen ikke gjenkjenne tastene når du trykker feks. ENTER.

     

    Jeg er ingen expert men opplevde det engang at windows ikke startet fra CD'en. Prøvde i flere dager, uten å lykkes. Trodde det var noe feil med CD'en og noen eksperter mente det samme. Men, jeg byttet tastaturet til vanlig PS2. Da fungerte den med engang.

  6. Bare for å ta dette i korte trekk:

    Internett ble installert i leilighet som er en del av et større hus hvor da huseier bor med sin kone.

    Huseier har allerede internett fra nextgentel, ved installasjon så presterte montør å rote i sentralen slik at leiligheten fikk internett mens huseier mistet all tilgang til internett. Samme dag ringte han feilmelding og han skulle få besøk av montør,dette tok en uke og montør var på besøk i går, da ble det gjennomført feilsøking i leilighet, dog fant de ingen feil og oppmerksomheten ble rettet mot sentralen. 5min etter at de hadde kjørt ned til sentralen, forsvant internett tilgangen min, nå viser det seg at i et forsøk på å rette opp feilen som ble gjort for en uke siden, så har de altså koblet bort meg isteden. Nå blir jeg fortalt at den nye feilmeldingen er lagt inn og det vil ta 3-5dager før dette blir rettet opp.

     

    Noe som jeg mener er fullstendig uakseptabelt ettersom dette er en feil som åpenbart er forårsaket pga roting nede i sentralen, altså noe som burde rettes opp umiddelbart.

    6854359[/snapback]

     

     

    Noe lignende skjedde meg sist jeg flyttet.

     

    Når NGT fikk istallert linje hos meg hadde montøren tatt ut linje fra en nabo og koblet min linje. Jeg viste ingenting om det, men plutselig så falt min linje etter ca. en måned. Jeg hadde sett en person fra montør firmaet i gården. Det tok ikke lang tid før vi resonerte oss fram til hva feilen var. Det som hadde skjedd var at montøren hadde tatt linjen min ut og satt den tilbake til naboen (samtidig så mistet en annen nabo linjen også). Det vil si at første naboen hadde klaget i ca. en måned før feilen hans ble rettet.

     

    Jeg ringte og klaget i et sett, og fikk linjen tilbake etter 7-8 dager (hvis jeg husker riktig), ikke lengre enn 10 dager, fordi de sa at jeg ikke kunne få kompensasjon pga at man skal være uten forbindelse i over 10 dager for å få kompensasjon. For noe tull.

     

    Håper det har ordnet seg/ornde seg for deg.

  7. Takk for svaret.

     

    Ja. Jeg har prøvd det, og veldig mange andre løsninger. Bla. har jeg oppgradert grafikkort driveren, men den fungerte ikke. Da formaterte jeg disken og reinstallere windows på nytt igjen, fordi jeg var ikke sikker på om det kan forårske andre problemer.

     

    Fra kontrollpanell > skrifter og fil>installer, klarte jeg å installere noen flere fonter enn det som var blitt installert, men, ser at det mangler fremdeles mange fonter som er standard for XP.

     

    Tror problemet ligger i at browseren ikke gjennkjenner fontene som er brukt, da den ikke har alle fontene tilgjengelig. Men, jeg vet ikke hvordan jeg kan få kopiert de manglene fontene til XP og deretter få det inn på IE 6.

  8. Jeg installerte windows xp (service pack 2) på nytt på maskinen min, og nå er noen fete (bold) fonter uklare på web sidene.

     

    Ser at alle fonter som installeres med windows xp er ikke blitt installert og at Internet Explorer 6 har bare noen få fonter.

     

    Har prøvd å reinstallere Windows Xp flere ganger, i håp om at den endelig klarer å kopiere alle filene, men det hjelper ikke. :( Maskinen fungerte helt fint inntil jeg gjorde ren installasjonen, og den samme cd'en har jeg brukt for å installere windows xp mange ganger før. På noen web sider for eks. vg.no, er mye av den fete teksten uklar.

     

    Jeg har prøvd å forandre skriften på IE6 på verktøy menyen, men det hjelper ikke. Har også prøvd clear type font verktøyet, det hjelper heller ikke.

     

    Tror at alle windows fontene må kopieres/installeres og de nødvendige fontene må deretter kopieres/installeres til å fungere med IE6.

     

    Skjermen min er en Panasonic LC50S (TX-D5L31F).

     

    Kan noen hjelpe meg med dette, please.

  9. Altså, jeg skjønner ikke hva dere babler om :p

    Har hatt bluecom i over 2 år nå tror jeg, det har ALDRI vært nede, derfor: aldri vært behov for å ringe. Men jeg har jo ringt noen ganger, og aldri hatt problemer.

    Så jeg anbefaler fortsatt Bluecom på det sterkeste :)

    6175344[/snapback]

     

    Det vi babler om er, om alle de som ikke får levert den tjenesten de har betalt for. At de fleste får en problemfri ADSL linje, fra alle leveranører er jo underforstått. Det skulle jo bare mangler.

     

    Men, når ISP'en får problemer med å levere til en kunde, så må de rette feilene fortest mulig, slik at det kundene slipper å vente og bruker penger og tid for å få rettet opp feilen. Når det er 1000+ klager til forbrukerrådet, bare på den ene leverandøren, så vet mann at kundene som faktisk har problemer med ISP'ene er mange ganger mer. Jeg har ennå ikke klaget til forbrukerrådet. Det er mange som ikke gidder å gjøre det, og prøver å løse det selv med ISP'en. Saken er at dette vet ISP'ene.

     

    Det er ikke noe spesielt med deg at du har fått levert ADSL uten problemer. Det er bare at de kunne levere til din addresse uten problemer. Diskusjonen og bablingen er hva vi som kunder må gjennom når feil oppstår.

     

    Jeg for min del vil jeg aldri bestille fra Bluecom, etter å ha lest noe av det som er skrevet om dem i denne tråden og at de ikke kunne sende en mail med avtalt pris til meg. Hvis de kan behandle en eneste kunde på den måten de har gjort overfor de som skriver her, hva er det som hindre dem å gjøre det mot deg? Telenor har sine feil, men de retter dem opp og tar kundene på alvor.

  10. I går så fikk jeg en hyggelig telefon fra Ventelo Bluecom, som svar på et etterspørsel jeg hadde sendt om bredbånd.

     

    Under samtalen så kom det tilbud om:

    1. Fri etablering siden jeg allerde har ADSL og det gjelder bare bytting

    2. Ruter - gratis utlån

    3. 3500/600 til kr. 349,- pr. mnd.

     

    Jeg ba dem sender en bekreftelse på det tilbudet, og sa at jeg skal kontakte dem i løpet av kort tid.

     

    I bekreftelsen har de en hel annen pris enn lovet. Det jeg kan få for kr. 349,- er 2200/512 :dontgetit: og for 3200/640 koster det 399,- :dontgetit: . Det er bare en 50 kroner, men dette viser hva som kan ventes av deres tjenester.

     

    Vel, det virker som Telenor er den beste.

     

    Hvis B-man og andre vil bytte ISP, for all del ikke bestill fra NextGenTel.

  11. Er faktisk eneste grunn til at jeg ikke har sagt opp BC enda er at jeg også planlegger å flytte. Altså kjøpe bolig men vet ikke hvor enda... Så fort det er bestemt er BC historie, eller Ventelo som det så fint heter nå.

    6132656[/snapback]

     

     

    Hehe, bare husk å bytte før du flytter, ellers kan du risikere å gå gjennom samme regla som meg..

    6132704[/snapback]

     

    Hvis du bytter til Telenor, så blir flyttingen gratis også.

     

    Det funker slik, hvis du binder deg for 12 måneder så har du ingen etableringsgebyr selv om montør må komme, også får du ruteren og startpakken som vanligvis koster 529,- på kjøpet. Hvis du flytter så er flyttingen av linjen er gratis hvis du binder deg for 12 nye måneder.

     

    Siden du har bestemt for å bytte, ta å sjekk Telenor. De gjør alt når det gjelder bytting av leverandør og du slipper nedetid hvis du allerede har en aktiv linje. Leveringstider er også mye kortere hos Telenor.

  12. Bluejet skriver ''Tviler ikke på at NextGenTel har gjort ting feil, men tror minst 50% av "problemene" folk klager over er brukerfeil av naive snørrunger som tror de har peiling men som ikke ser forskjellen på en telefonkabel og en nettverkskabel. Det eneste reelle problemet med NextGenTel har vært lange ventetider hos kundeservice, men dette er jo nå rettet opp i. ''

     

    Den eneste reelle problemet med NGT har ikke vært bare lange ventetider og det har IKKE blitt rettet opp i. Jeg kan dokumentere at jeg i løpet av en 2 ukes periode i april/mai har ventet 20-30 minutter og lengre i køen. Jeg har ikke en eneste gang opplevd at det har vært mindre enn 10 minutters ventetid.

     

    Det som er at kundeservice er en vesentlig del av en tjeneste levert av et firma som levere bredbånd. Mann kan ikke levere bredbånd og ikke ha en vel fungerende kundeservice. Det vi kaller kundeservice er det som håndere alt når det gjelder ny bestilling, oppfølging og retting av feil, faktura, behandling av flyttemeldinger osv. Det virker som det er total kaos i systemet når det gjelder ko-ordinering av forskjellige avdelinger slik at vi som kunder slipper å ha problemer, men få levert den tjenesten vi har bestilt og betalt.

     

    Jeg har hatt flere problemer NGT, som jeg har skrevet om litt i noen andre tråder. For å gjøre det kort, etter 14 dager uten ADSL og ca. 10 samtaler, en montørbesøk og 2 ruter bytting, sier teknisk avdelingen at det er ikke noe de kan håndtere på kundeserivce men må sende til drift avdelignen. Dette var etter å forsøkt forgjeves å aktivere den siste ruteren som de var så sikker på kommer til å løse alle problemer. Jeg har vanlig ADSL og mann behøver ikke å være en rocket scientist for å skjønne at det må finne en annen løsning enn å bytte ut ruteren for 3. gang når to helt nye rutere ikke fungerte. Montøren måtte kommer enda engang og de måtte bytte ut noe utstyr i sentralen for å korrigere feilen og det tok 5 dager til.

     

    For meg virker det som at de som jobber på tekniskavdeling bare synser og prøver med prøv og feil metoden, inntil en som kan jobben får tid til å se på saken. Og det kan ta veldig lang tid.

     

    Etter min mening så er NGT et svindler firma uten like. De tar imot nye bestillinger når de allerede har problemer for å håndtere eksisterende kunder. Det ser vi utad som en disfunksjonell kundeservice men det er sikkert mye mer som trengs for å levere bredbånd. Når NGT går ut med aggresive reklamekampanjer for å få nye kunder når de vet at de ikke klarer å levere som lovet til alle er svindel.

     

    De tar imot penger på forskudd for å levere en tjeneste på etterskudd med en kjent og beregnet stor margin for at ikke alle får den tjenesten de betale for til avtalt tid og med avtalt kvalitet. På den måten har de brukt kundenes penger til å utvide bedriften. Jeg tror rett og slett at de som eide NGT var bare opptatt av å gjøre bedriften klar til å bli en attraktiv oppkjøp kanditat og ikke tenkte på noe annet enn å øke verdien av bedriften. Jeg er sikker på at hvis NGT solgte fysiske varer og ikke ADSL og teknologi så ville NGT blitt anmeldt for svindel og stengt av myndighetene for lenge siden.

     

    At NGT's underleverandører levere feil skal vi som kunder ikke bli belastet for. Det er akkurat som å si til en som hadde kjøpt seg en ny jakke, og finner ut at alle knappene var ødelagt: sorry, vi har problemer med underleverandørene, du får bruker jakken uten knapper. NGT må i det minst kunne klarer å stoppe feil fakturering med trussler om inkasso og stenging av linje. Jeg har ingen tror på NGT's problemer blir løst med det samme. Kanskje blir det verre. Det faktura firmaet heter Faktura Service. Jeg vet det fordi jeg fikk enda en inkassovarsel i dag for et krav på nextphone som var sagt opp for flere måneder siden og NGT lovte å ordne opp i sist tirsdag. Montør firma de bruker idag i hvert fall i Bergen er ElTel.

     

    Det å si at at minst 50% av feilene gjelder brukerfeil er vel for dumt. Og hvis disse 'snørrunger' ikke klarer å se forskjell på kablene, hva med å merke dem? Det å kjenne kunden og markedet er det første en seriøs bedrift gjør. Hvis markedet består av kunder som Bluejet beskriver så må leverandøren tilpasse sitt produkt etter det.

     

    De aller fleste som jobber på kundeservice gjør en kjempe jobb. Vi som kunder blir sinte på dem, når ting ikke blir fikset og vi ikke får tilbakemeldinger osv. Men, det er begrenset mye de kan gjøre når de jobber i et firma som totalt mangler organisering.

     

    Det å samle alle klager er veldig fin.

  13. Ser at det har gått i orden med fakturaen til geir-thr. Håper det gå bra med linjen også.

     

    Den beste måten å spare penger på er å bytte til en ISP som man faktisk ikke behøver å ringe så ofte.

     

    Linjefeil er kanskje litt krevende å rette opp. Men, de må kunne ha rutiner for å fakturere folk. Jeg tror rett og slett ikke at disse feilfaktureringer skyldes feil. Systemet er sikkert laget slik. Det er ikke mange som gidder å bruke tid for å få korrigert en feil når det gjelder små beløp. Det er sikkert laget sånn. Ingen reaksjon = bra, Reaksjon fra kunden = prøv litt til, Sterk reaksjon fra kunden = gi etter :!:

  14. geir-thr, jeg har et lignende prb med linje osv.. ngt. De bare sender ut rutere uten at det hjelper.

     

    Jeg var på NGT på Sandsli og hentet en ruter. Jeg spurte om jeg kunne få et returmerke. Han sa ''hmm... tja...., men nå siden du er her så får du ikke det nå....'' => Skjønn det, hvis noen kan.

     

    De hadde lagt ruteren til sending, men jeg fikk det kansalert og reiste dit for å få den fortere. Disse rutere kommer med bud og da koster det litt for NGT. Jeg har spart dem for penger ved å reise dit for å hente ruteren og, han vil ikke gi meg returmerket.

     

    Til slutt sa han at siden det var feil i ruteren så kunne jeg få tilsendt et, i posten.

     

    Siden den gang for 10+ dager siden har jeg fått tilsendt enda ruter til :(. Ingen returmerke i den pakken heller. Ennå er ikke feilen fikset. De på NGT kan absolutt ingenting. De bare gjetter og synser i vei.

     

    Bare spør dem HVORFOR de tror at ruteren må byttes ut. Svaret er : feil i ruteren. :ermm::nei: De er helt nye rutere. Fredag fikk jeg melding at nå mistenker (mao = gjetting) de at det er feil i sentralen, og en montør skal fikse det på mandag (det er i dag), men at det kan være noe forsinkelse pga streiken. Bare tull, hele NGT.

     

    Jeg bare lurer på hva disse såkalte seniorteknikere egentlig gjør når de ser på en sak.

     

    Du må si at det er ikke ditt ansvar for å dekke deres kostnader ved feil retting. Også må du si at ruteren ikke har hjulpet. Skriv en melding til dem, med overskriften KLAGE, og gi dem 14 dagers svarfrist, for å korrigere fakturaen, og gi dem 48 timer for å rette feilen i linjen eller gi status på feilretting i linjen. Har du tilgang på faks send en kopi med faks.

  15. De legger en returlapp i den nye pakken med ruteren, en gang i blant, som du klistrer på pakken og bare leverer i posten. Nå har jeg 3 rutere som skal snart leveres tilbake og jeg ingen slike lapper. De lovte å sende en, siden det var 'feil' i ruteren, men har ikke gjort det ennå.

     

    Send en melding og si at de må sende en returlapp. Og hvis de sender en regning (de kommer helt sikkert til å gjøre det), skriv igjen og si at du har bedt om en returlapp og venter på det. Ikke kast bort penger for å ringe dem, hvis du bruker bare mobil, da kan du like gjerne sender pakken billigere.

     

    (sett inn noen murstein også i pakken, så blir det sikkert dyrt for dem, når de skal gjøre opp med posten :D)

  16. Jeg har fått tilsendt to rutere og har hentet en selv. Har ennå ikke fått faktura. Så vet ikke hva som kommer på den. Den ene fikk jeg i desember, men har ikke fått krav om betaling for det.

     

    Stå på kravene. Ikke betal. NGT begynner å virke som en svindelfirma i mega klasse.

     

    Jeg er uten adsl nå på 17.dag. Har fått det samme svaret som tomin har fått. Har hatt problemer med linjen siden jeg flyttet og de installerte den her i november. I desember kom første ruterbytte. Senior konsulenten skulle se på saken og ringer meg i løpet av dagen he! he! Og jeg trodde på det og ventet.

     

    Sist jeg flyttet så plutselig forsvant adsl linjen etter en måned. Det var 3 andre som hadde adsl der fra NGT. Det som hadde skjedd var at når jeg fikk adsl så hadde de koblet ut naboen sin, og han hadde gått og klaget i en måned. Når de skulle fikser hans linje igjen så tok de min ut! Etter mye styr så fikk jeg linjen etter ca. 8 dager. Fikk ikke en eneste øre i kompensasjon. De sa at etter deres avtaler så må man gå uten forbindelse i 10 dager før det kan gis noe kompensasjon. :ermm::(

     

    Få se hva de sier denne gangen. Jeg betaler ikke etn eneste øre mer til dem. Skal bytte og da kan de true med å ta linjen som de bare vil.

     

    Helt utrolig denne NGT og holdningen deres. Kanskje det er på tide at myndighetene griper inn å bøtelegge dem eller noe sånt. De må ikke få lov å fortsette sånn. Det kan ha store konsekvenser for folk som er avhengig av internett i jobb/skole sammenheng.

  17. Etter min mening så er NGT et useriøs firma. (kanskje det mest useriøse i bransjen). Jeg har bare vanlig ADSL, men NGT linje for alle type leveranser er det samme, nemlig => Bare ta imot bestillinger, hvis det gå bra å levere uten å gjøre noe tekniske endringer osv.. så er det greit, hvis ikke så er det DITT problem.

     

    Prøver å bli kvitt NextPhonen som aldri funket. Mye prøving og telefoner til kundeserivce hjalp heller ikke. Ville si den opp i november, men ble oppfordret til å prøve med en ny adapter. Jeg betalte i 13-14 måneder i frykt for at de kan stenge ADSL linjen.

     

    Hjelper ikke å klage, de svare deg ikke på kontakt skjema. I februar sendte jeg melding til alle avdelingene deres og sluttet å betale for den, og sendte tilbake alle adaptere. Men nå (4. mai) har de pent PLASSERT inkassovarseler på kundesiden, mens de i april lovte å se på saken. Det var tilfeldig at jeg så linken og trykte på den. Har problemer med ADSL-linjen siden nov/des. Har prøvd 4 rutere - ingenting hjelper. :mad: For over 2 uker siden falt forbindelsen helt ut. Må sitte i lange kundeservice kø'er bare for å vite når jeg kan få ADSL linjen tilbake. De gir ikke tilbakemelding på noenting.

     

    Det beste er å ikke ha noe med dem å gjøre. Deres tilbud er bare et lokkemiddel. Når du først ha blitt kunde og få et problem med deres tjenester, så blir det nesten umulig å få det ordnet, hvis det trenges mere kompetanse enn å trykke på noen knapper på tastaturet. NGT's såkalt Seniorteknikkere er inkompetente eller har rett og slett ikke kapasitet til å takle alle problemer. Betal en 50 lapp eller 2 eller for den slags skyld enda mer ekstra i måneden og få en sikker og stabil linje, fra et seriøst firma. Det lønner seg i lengden.

  18. Takk for alle svar og anbefalingene. Jeg tror DirectConnect er litt for dyr for mitt student budsjett. Valget står mellom Telenor, Bluecom og Combitel.

     

    Telenor pga de anbefalingene som har blitt gitt her, og damen som bodde her i leiligheten før jeg overtok den hadde bredbånd fra Telenor og har aldri hatt problemer. Bluecom pga all den positive omtale her. Har egentlig ikke hørt så mye om Bluecom og Combitel før nå.

     

    Det virker som at mange leverandører har dårlig support til en viss grad, med NGT som topper listen på dårlig support. At de får lov å ha denne praksisen er myndighetenes feil, synes jeg.

     

    Det var en forumbruker (bo1e) som nevner at hvis det er en feil i linjen til kunden som ikke løser seg, spiller det ingen rolle hvem som er leverandør. Etter min mening er det veldig feil å se på det på den måten. Fordi problemene løser seg ikke av seg selv, det er leverandørs ansvar å løse det. Også må leverandøren ha god nok kapasitet og vilje til å ordne oppi ting. I mitt tilfelle så hadde Telenor levert bredbånd til de som bodde her før uten en eneste problem. Så dette kan ikke være et så stort problem som ikke kan løses.

     

    Det er en annen (Ludacris) som klager at det tok 3 dager for Telenor for å fikse linje. Jeg har forståelse på at folk bli irritert (jeg er i samme situasjon), fordi det er ganske frusterende å miste forbindelse særlig hvis man er avhengig av det i jobb/skole sammenheng, og at det er enda mer irriterende når supporten prøve å bortforklare ting, med feks brannmur/antivirus osv.

     

    Nå er det 13+ dager siden jeg mistet bredbåndsforbindelsen. NGT har fått meg på nett med ISDN hastighet, men den faller ut hele tiden og har måtte gå uten noe forbindelse i mange dager på rad. Har ringt NGT mange ganger for å få vite hva som er status på saken. Svaret er at en seniorkonsulent ser på saken (fremdeles... :( ) og at han ringer meg i løpet av dagen/kort tid.

     

    Etter mange henvendelser uten at de sier noe konkret, enn det som står overnfor, så spurte jeg om de kan si noe om når denne linjen blir klart. Kundebehandleren kunne bare si at de har ingen leveringsgaranti på sine tjenester, så de kan ikke si en eksaktdato og jeg kan ikke basere meg på at jeg kan ta eksamen hjemme som planlagt.

     

    Tirsdag for 9 dager siden kom det en montør for å sjekke linjen, og fant ingen feil. Da ble det sagt at det er feil i ruteren og at den må byttes. For å spare tid så reiste jeg selv til NGT og hentet en ny ruter men det var til ingen nytte. Jeg ga dem frist til i går for å i det minste si hva som har blitt gjort og å fortelle når de kan fikse det, hvis ikke kommer jeg til å skifte leverandør (det kommer jeg til å gjøre uansett, kan ikke risikere å gå gjennom dette engang til). Selvsagt sender de 3 mail på under 1 time og 15 minutter (de har ikke sendt en eneste på 12+dager) og i en nevnes det at senior konsulenten har nå sett på saken, og at jeg må ha en annen type ruter. En Zyxel Preimum ruter, og alt kommer til å fungere fint med den, vist. Da har jeg faktisk prøvd 4 rutere.

     

    Få håpe at Zyxel ruteren som jeg venter på nå kommer til å fungere inntil jeg har fått byttet leverandør. Har surfet på kundesidene til NGT for å finne kontraktsiden. Men, finner den ikke. Vet noen om den ligger fremdeles på nettet? Jeg må bare se om det faktisk stå at de ikke har leveringsgaranti. Kontraktene har sikkert blitt forandret siden jeg ble kunde der.

  19. Jeg har NextGenTel ADSL og er kjempe lei problemer med linjen, elendig kundeservice og oppfølging. De tar deg ikke seriøst i det hele tatt.

     

    Etter at jeg flyttet i november har linjen vært ustabil og NGT har lovet å fikse det i desember, og sendte ny ruter osv, men ingenting har skjedd, tross utallige meldinger. De svarer deg rett og slett ikke. For noen dager siden mistet jeg linjen fullstendig, under et viktig møte. Er nettstudent og er avhengig av en god og pålitelig linje som kan brukes til å overføre store filer osv. Det er kjempe kjedelig å miste linjen nå, rett før eksamen. Skal ha hjemme eksamen i et fag som skal tas på pc’en hjemme i midten av mai.

     

    NextGenTel kunne bare informere at linjen har falt ut og de kommer til å fikse det snarest mulig. Han som jeg var kundebehandler var heldigvis en grei kar. Etter ca. en times feilsøking med ruteaktivering osv. klarte kundeservice for å få meg på nettet til 'ISDN' hastighet. Målt til 53,3 kilobits per sec :(.

     

    Kan jeg stole på at NGT klarer å ordne dette? Tror ikke det, etter det jeg har lest på nettet om NGT, spesielt når det skjer at linjen faller ut. Dessuten har jeg ikke hørt når evt. tekniker/montør kan komme. Virker litt diffuse når mann ikke vet hva som skjer. Har de gode nok rutiner på dette, tror ikke det, men HÅPER det.

     

    Ville gjerne høre om noen som har hatt lignende problemer med NGT linjen som NGT klarte å ornde.

     

    Før i tiden hvis det var feil i telefon linje var det bare til å ringe feil melding og Telenor fikset det veldig fort. Hva er det som er så vanskelig når det gjelder bredbånd? Er det en annen teknologi eller er det rett og slett leverandører som ikke gidder å bruke penger?

     

    Jeg har nå bestemt at jeg skal skifte leverandør. I dag betale jeg 398,- for 2000/600 (har aldri fått 3500 som det står i ngt sine sider). Kan og vil gjerne betale noe mer. Det som er viktigst for meg er at leverandøren er til å stole på, dvs hvis noe gå galt at ting bli fikset og mann ikke må vente i evigheter med usikkerhet for å få levert den tjenesten mann betale for.

     

    Kan dere her på forumet anbefaler noen.

×
×
  • Opprett ny...