Gå til innhold

elraj

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elraj

  1. Beklager at det tar tid,men får ikke gjort noe før jeg får tilbake skjermkortet.Når det gjelder årstall jeg bygde denne pc så blir den 7 år i april. Ga meg noe og tenke på . Til "sveibuen".alle hardware spes stå øverst under "hardware phantom". Så jeg tar til meg dette om psu feil. Hvis det blir ett nytt bygg så vil jeg legge til en psu. Er det noen som har en formening om denne :  https://www.komplett.no/product/852771/datautstyr/pc-komponenter/stroemforsyning/enheter/evga-supernova-g2-650w-psu?gclid=CODN45GUvdkCFRPSGQodebQBMA&gclsrc=ds&dclid=CPyr8pGUvdkCFZKdmwodAGYODg&gclid=CODN45GUvdkCFRPSGQodebQBMA&gclsrc=ds

  2. Takk, det er jo noe å tenke på, men er det sånn at begge pci ex forsyningene kan ryke mens alt annet virker? Alt starter jo. Flytte penger fra cpukjøler til 8700 k tror jeg blir overkill med ett gtx 1070. Prøver også å holde kostnader nede, men tusen takk for innspill. Det er det som er meningen. Kommer uansett ikke til å gjøre noe før jeg får tilbake kortet. Tar gjerne imot flere innspill her

  3. hardware Phantom.txt

     

    Da ble det svart skjerm igjen.Har hatt en del problemer med det i det siste. Ved oppstart får jeg en lang og tre korte "beep" som ifølge manualen til hovedkortet betyr "no vga detected".Enkelte ganger får jeg fire "beep" som betyr hardwarefailure. Har sendt skjermkort til komplett,men regner med at feilen ikke ligger der.Må bare være sikker på at jeg har ett skjermkort som virker før jeg ev går til bestilling av nye komponenter og her kommer jeg til dere. Har lagt inn en "ønskeliiste" på komplett. Ser den grei ut eller er det noen som har noe å si om den.    

     

     

    https://www.komplett.no/wishlist/shared/c9cef19a-b626-446f-b247-8b49a5dc1708

  4.  

    attachicon.gifhardware Phantom.txt

     

    Stusser litt her på rapport fra GPU-Z .Den sier at skjermkortet går på PCI EX 8,1.Når jeg kjører den lille stresstesten så viser den 8,2.Kortet står i PCI EX 16 spor.Aida sier også 8,1 så det jeg lurer på er om det er når kortet ikke er belastet,men gir PCI EX 16 når det blir belastet.3D Mark Fire strike extreme gir 7869 P.Kjørerstort sett rally og det går greit ,men kan jeg hente mer ut av dette kortet

     

    3DMark testene pleier ikke belaste selve PCIe båndbredden i nevneverdig grad. Så i slike tilfeller som ditt, er ikke 3DMark noen god indikator på om du får den gaming ytelsen du skal kunne forvente med et GTX1070. Test heller med flere spill, og sammenlikn med resultatene fra testsider som TPU ol.

     

    Nå er det kun støtte for 16 PCIe 2.0 baner med din 2600K. Om du for eksempel har et lydkort eller noe annet som stjeler PCIe baner i noen av sporene, så er du plutselig nede i bare 8 PCIe 2.0 baner til skjermkortet. Og det ser det jo ut som er det GPU-Z rapporterer. 8 PCIe 2.0 baner gir samme båndbredde som bare 4 PCIe 3.0 baner. Så ja, nede i dette området kan det godt tenkes at flere av spillene dine ville ytt markant bedre med i det minste 16 PCIe 2.0 baner..

     

     

    Dette høres ut som mitt "problem".Har ett asus wireless AC-1900 PCI-E kort i ett "vanelig" PCI-E spor.Skal prøve og ta ut kortet og koble meg på nett med ett usb adapter jeg bruker på den andre msk. Takk for ett godt svar.Aldri for sent og lære. Takk

  5. hardware Phantom.txt

     

    Stusser litt her på rapport fra GPU-Z .Den sier at skjermkortet går på PCI EX 8,1.Når jeg kjører den lille stresstesten så viser den 8,2.Kortet står i PCI EX 16 spor.Aida sier også 8,1 så det jeg lurer på er om det er når kortet ikke er belastet,men gir PCI EX 16 når det blir belastet.3D Mark Fire strike extreme gir 7869 P.Kjørerstort sett rally og det går greit ,men kan jeg hente mer ut av dette kortet

  6. Da er kortet levert til pickup point metro.Blir ikke sendt før tirsdag. Fant ut hvem av kortene som er kjøpt på komplett. 2013 er rev 1 (komplett) ødelagt. det andre er rev 2 (2014) (takk srbz).Så da er det bare og smøre seg med tålmodighet og se hva som skjer.La selvfølgelig med ett brev om hva saken dreier seg om.

    Tusen takk for all hjelp her.Dere har vært uvurderlige. Kommer tilbake når jeg vet hva som skjer ... :yes:

  7.  

    780 blir vel fort 970, om de ikke er tomme for det :p

    Komplett har tydeligvis nettopp sluttet å føre 970 som ikke er demovare, og da begynner det virkelig å bli interessant om du kjører SLI, som 1060 ikke støtter. Da må erstatningen fort bli 980 eller 1070.

     

    Nytt problem .Har kvittering for bare det ene kortet (juni 2013),er det noen måte jeg kan se om det er riktig kort.Kan ikke huske hvor jeg kjøpte det andre ,men det var nok ett par år senere

    Tja. Som det nevnes fører ikke Komplett (og trolig neppe andre butikker heller) serienummer på grafikkort som selges, så forutsatt at kortene er eksakt samme modell burde én kvittering holde for et vilkårlig kort. Har kortene derimot ulike varenummer er det mulig å se ut ifra kortet og kvitteringen at de to ikke hører sammen. Eksempelvis de to forskjellige variantene av EVGA GTX 970 som jeg har, varenr i parentes:

     

    https://www.komplett.no/product/826145 (04G-P4-2974-KR)

    https://www.komplett.no/product/835338 (04G-P4-3975-KR)

     

    Sender jeg noen gang noen av dem i retur må jeg passe på hva jeg parrer med hvilken kvittering. Varenr skal stå på en klistrelapp på kortet.

     

    På komplett finner jeg i farten kun to ulike Gigabyte GTX 760, og det er hhv. 2- og 4 GB varianter.

     

    https://www.komplett.no/product/793844 (GV-N760OC-4GD (REV. 2.0))

    https://www.komplett.no/product/790895 (GV-N760OC-2GD (REV. 2.0))

     

    Om det hjelper ser det ut som du kjøpte det andre kortet i april 2014. Du kan forsøke å lete gjennom eposten din etter kvittering.

     

    Fantastisk,godt detektivarbeid.

     

  8.  

    Bytt ut windows innebygde drivere med Asus sine. Hvis du allerede har gjort dette så sjekk at du faktisk bruker Asus sin driver. Noen Asus-installere legger ikke inn driverne korrekt hvis du bare kjører installasjonsprogrammet. Da må man manuelt legge inn driverne med enhetsbehandling.

    Hei har fjernet og reinstalert via enhetsbehandling, det hjalp ikke på dette problemet. men jeg kjører nå kabl ned trappa. jeg leverer inn kortet for å se om det er fabrikkfeil. begynner å bli mett på google og dårlige youtube videoer nå Kappa.
  9. sitter og klør meg i skjegget her. Er det noe mening med og oppgradere fra 1155 til 1150 eller er det bare meningsløst. sitter med denne msk. nå.

     

     

        CPU type            QuadCore Intel Core i7-2600K, 4600 MHz (43 x 107)
        Hovedkort            Asus P8P67 WS Revolution (3 PCI-E x1, 4 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio,       Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)
        Hovedkort chipset     Intel Cougar Point P67, Intel Sandy Bridge

            DIMM2: G Skill TridentX F3-2133C9-8GTX
            DIMM4: G Skill TridentX F3-2133C9-8GTX

            NVIDIA GeForce GTX 760 (2 Gb) SLI

        Harddisk      Corsair Performance3 SSD ATA Device (SATA-III)
        Harddisk      MARVELL Raid VD 0 SCSI Disk Device (931 Gb)
        Harddisk      PLEXTOR PX-128M2P ATA Device (128 Gb, SATA-III)
        Harddisk      Samsung SSD 840 EVO 500GB ATA Device (500 Gb, SATA-III) Systemdisk

            USB enhet       Corsair K95 Gaming Keyboard
            USB enhet      Corsair M90 Gaming Mouse
            USB enhet      Corsair Vengeance 2000 Headset

              Operativsystem      Microsoft Windows 7 Professional

            Psu             NZXT    Hale90-1000-M   1000W

     

    Maskinen blir brukt til racing og strategispill

     

    Grunnen til denne rare tanken er og gjøre det så billig som mulig ved bare og oppgradere hovedkort og cpu.

    noen som har ris eller ros så si ifra

  10. Her er en bra skjerm .

    har selv akurat kjøpt denne og den er helt konge hvis du er fornøyd med 60 hz.

    Kjører dirt rally uten problemer. Måtte bare innstallere company of heroes på nytt.ble som ett nytt spill.

     

    Uten og overdrive med enkeltspill så er denne skjermen absolutt og anbefale.

    Kan også fåes med tilt og 90 graders vridning.

    ANBEFALES

     

    https://www.komplett.no/search?bn=10392&category=10392_Skjermer&cnet=Standardoppl%C3%B8sning_A00149++%C2%A72560+x+1080&manufacturer=ASUS&q=*%3A*

  11. hva slags oppløsning /skjerm anbefales til dette sli oppsettet.

    2600K prossessor @ 4600

    16gb ddr 3 (gskill 2100)

    asus p8p67 ws rewolution.

    begynner jo og dra på åra dette her.Ikke snakk om oppgradering.

    Hva klarer dette og dra av de nye skjermene, blir brukt mest til racingspill..

    Har fryktelig lyst på denne

     

     

     

    http://www.dinside.no/924922/asus-pb298q

    Siden det er null respons her , så kjøpte jeg denne  https://www.komplett.no/asus-29-led-mx299q/794528 ,dette er en skjerm som treffer mitt oppsett midt i blinken.veldig bra farver ut fra box. kan sikkert bli bedere men har ikke utstyr til calibrering.skjermen er fantastisk til videoredigering(stor plass).når det gjelder gaming så er den fantastisk for MITT behov. kjører litt strategi ,men racing er mitt favorittgaming. her er en link til det nye DIRT RALLY så får dere avgjøre selv hva slags skjerm dere har behov for    https://www.youtube.com/watch?v=LhzJ0vw4HCo                                                                                                                                                                                                                                                                  

  12. den skal opp mot telenor sitt P8702N sitt modem. Modemet står i gulvhøyde i stue og pc står i kjeller.Betonggulv imellom. Har lastet ned netgear sin app til android og den finner det uten problemer og viser en signalstyrke på 98 % (5ghz)..

    Ifølge alle tester jeg har lest så skal det ta 5ghz uten problemer.

    Takker for innspill så langt

    http://www.dinside.no/924058/asus-pce-ac68

     

    http://www.trustedreviews.com/asus-pce-ac68-802-11ac-pci-e-adapter-review-performance-value-verdict-page-2#tr-review-summary

  13. 60hz er mer enn greit nok til racingspill, spør du meg. Jeg spiller Assetto Corsa på en Dell 30" som ikke akkurat er kjent for supergod responstid, men det fungerer helt utmerket. Laber responstid er mye mer merkbart i kjappe FPS'er enn det er i racingspill.

    så du mener jeg kan kjøre Grid Autosport på 60 frp på den skjermen(1440p)

×
×
  • Opprett ny...