Gå til innhold

Gjest1234

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gjest1234

  1. På lik linje med dere andre ble jeg mektig irritert da jeg så mobiltjenesten "2011" hadde trukket meg 75 kr for tre avmeldings-meldinger. Samtidig må jeg nesten få takke dere for at jeg også tok afære, og kontaktet forbrukerombundet. Var denne tråden som motiverte meg til det. Fint og se at det er flere enn meg som ikke bare godtar ting som de er... Takk!

     

    Og det er som dere sier. Pengene gir jeg faen i, siden det en ubetydelig sum, det er prinsippene som er viktig her. Om ingen reagerer på dette kan ulike mobiltjenester i utgangspunktet ta hva pokker de vil for ulike tjenester - og det er skremmende! (Ikke bare ta hva de vil, men drive rein svindel som Netsize i dette tilfellet)

  2. Hei,

     

    har et problem med Counter Strike 1.6 og min XPS M1330. Innstallasjon og alt gikk fint (har innstallert det flere ganger), og problemet oppstår i det man loader/stater et nytt spill. Selve loadingen går fint, men i det man skal trykke på "OK", for å starte spillet, da fryser alt. Jeg får ikke trykket på noenting, og må bare avslutte med CTRL-ALT-DELETE. Noen som har opplevd noen lignende med deres xps M1330? Jeg har GeForce 8400M GS-grafikkkortet, om det kan ha noe med det å gjøre, for jeg har ikke peiling.

     

    Takker for svar!

  3. Dette spørsmålet handler forsåvidt om batterier generelt, men er interessert i hvilke erfaringer de med M1330 har: Hva gjør dere for å bevare batteriet best mulig på deres Dell-maskin? Noen som har erfaringer med å ta ut batteriet når det er fullladet, og kun la den gå på strøm? Er så mange ulike meninger, så er ikke lett å bli klok på. Og et annet spørsmål: Bør maskinen være skrudd av når man tar ut batteriet, eller går det greit å ta det ut mens maskinen kjører så lenge strømforskyning er tilkoblet?

  4. Hei!

     

    Vurderer å formatere PCen fra Vista til XP. I den forbindelse er det en ting jeg lurer på: Vil D-disken (som inneholder et bilde av operativsystemet) forsvinne hvis jeg legger XP på C? I min datamaskin står de oppført som to disker, så skulle tro det skulle gå greit, men jeg er ikke sikker. Noen som vet?

     

    Er ikke noen krise uansett, for har jo Vista-DVDen, men hadde vært greit at det bildet ble liggende der, så hadde jeg sluppet å begynne og styre med drivere hvis jeg skal tilbake til Vista.

  5. Takk for svar :)

     

    Kom i løpet av natta på et nytt spørsmål jeg har lurt på: Velger man White-LED skjerm (som visstnok er bedre), synker oppløsningen på Webcamen betraktelig. Den andre skjermen har 2 mpx, mens LED-skjermen 0,3mpx.

    Er 0,3 mpx så lite at det nesten ikke hadde vært vits med kamera i det hele tatt, eller fungerer det greit til f. eks msn?

  6. Hei!

     

    Er ganske nær å bestille en XPS M1330 nå, men har noen spørsmål jeg håper noen her på forumet kunne hjelpe meg med :)

     

    1. Valget står mellom Intel® Core™ 2 Duo T8300 eller T9300. Er det stor forskjell på disse prossesorene? T9300 har selvfølgelig en klokkefrekvens som er 0,1 GHz større, men utenom dette? Tenker spesielt på strømforbruk. Bruker T9300 mye mer strøm?

     

    2. Det siste sprøsmålet angår hard disk. Vil en 7200 rpm hard disk bruke mye mer strøm/avgi varme enn en 5400 rpm? Hva er deres erfaringer?

     

    Takker for svar!

  7. Det er fortsatt mulig med akkurat den metoden du beskriver. ;)

     

    Hvis den ikke kommer opp er det fordi du allerede har den.

     

    Hmmm, merkelig, den dukker hvertfall ikke opp hos meg, og jeg får ikke valget om å legge den til, kun for alle andre språk, utenom norsk. Noen som har noen anelse hva det kan skyldes?

     

    EDIT: Jeg fant det ut!=)

     

    Må også få nevne at Web-TV-støtten i Firefox 3 er et stort steg i riktig retning sammenlignet med 2'ern. Er velig fornøyd med den nye versjonen, og nå når jeg fikk wikiepdia norsk tilbake og er det komplett;)

  8. Hei!

     

    Fant ut til min skuffelse at det ikke lenger var mulig å legge til norsk wikipedia-søkemotor oppe i søkefeltet på firefox. På så og si alle andre språk er det kun å åpne forsiden på wikipedia på det språket du ønsker, og du kan enekelt velge om du vil legge til søkemotoren ved å trykke på søkemotor-valg oppe ved søkefeltet.

     

    Noen som vet om dette kommer, eller om det finnes noen andre muligheter?

  9. Hei! Jeg har en Samsung LE-27T51B som jeg kobler pc'en opp til med en vga-kabel. I følge spesifikasjonene skal TV'en støtte opp til 1366 x 768 i oppløsning. Men når jeg kobler opp PC'en vil den ikke støtte høyere enn 1024 x 768! Jeg trodde selvfølgelig både 1280 x 768 og 1280 x 720 ville gå, men da komemr denne lille boksen med "modus støttes ikke" opp. Noen som har en løsning eller logisk forklaring på at dette ikke går? Takker for svar!

  10. Hei, jeg har et problem med maskina mi. Det som skjer er at maskina rett og slett ikke klarer å "huske" ting som jeg kopierer/ klipper ut. Et eksempel er tekst fra internett; jeg merker og kopierer, men når jeg har åpnet Word og skal lime inn er det forsvunnet!

     

    Det samme skjer med filer. Jeg kan f. eks sjelden kopiere/klippe ut en fil, gå inn i en mappe, for deretter å lime inn. Da har filen som oftest "forsvunnet" (forsvunnet i den betydningen at den ikke er på "lim inn" mer). Løsningen blir å åpne mappen filen ligger i, samt et nytt vindu med mappen jeg skal lime inn i. Litt tungvindt, så lurer på pm noen andre har vært borte i noe lignende, eller vet om noe som kan læse problemet?

     

    Takker for svar!

  11. Hei!

     

    Jeg har desverre litt lite informasjon, men håper noen kan vite svaret; Det går i disse dager en reklame på Kanal24 for Bislett Games der de presenterer mange av utøverne som kommer. På denne reklamen er det en Trance/dance/techno-sang i bakgrunnen. Noen som har hørt reklamen, og vet hvilken sang det kan være?

  12. Det står ikke begrenset tilkobling da? Sikker på at sikten osv til WLANet er god nok? Jeg sliter som bare faen med dette selv.. Legg kabel sier da jeg.

    8358239[/snapback]

     

     

    Nei, i starten viste det begrenset tilkobling og at jeg ikke kom inn, men nå pleier jeg og komme inn. Både lokalt og internett står det, noe jeg både er og ikke er :ermm:

     

    Jeg er på internett med f.eks p2p-klienter og lignende, men jeg vil da helst gjøre andre ting enn å laste ned der (og det som lastes ned der er ikke kopibeskyttet materiale, hvis noen skulle lure :) )

     

    Det er ikke signalene som er for dårlig, for hadde aldri noen problem med dette i XP. Frykter jeg må gå tilbake til XP, men jeg får drøye noen dager til.

  13. Hei, jeg har et problem med et nettverk av typen 802.1x. Når jeg kobler meg til har jeg veldig ofte problem med å bli tilkoblet. Det går flere ganger, med diagnotisering av problem, reparering og hele den runden der. Omsider kobler det seg til, og da ser det ikke ut til at det er noe problem: Nettet viser både lokatl og internett, men så enkelt er der ikke. Prøver jeg å gå inn på internett, kommer det at den fikk tidsavbrudd eller kan ikke vise siden. Har prøvd mange sider, firefox og explorer, men det samme skjer med begge. Bare for å prøve gikk jeg inn i LimeWire og Bitcomet, og utrolig nok, de fungerte!

     

    Så hva kan dette skyldes? Jeg har ikke hatt noen problem med noen andre nett, men det har kun vært av wep og den typen. Er det oppsettet på min maskin, eller nettverket det er noe galt med? IT-ansvarlig synes det også er merkelig, men ut fra det han sa så fungerer det ikke av en eller annen merkelig grunn ikke gjennom protokollen firefox og explorer sender eller hva. Jeg er ikke helt stø på det, så beklager hvis det ble litt uklart.

     

    Noen som har noen anelse om hva dette kan skyldes?

  14. Hei, jeg hadde Vista og XP installert på hver sin partisjon, men valgte formatere partisjonen Vista lå på. Dette gjorde jeg rett og slett ved å høyreklikke på partisjonen mens jeg var i XP, for der å velge formater. Deretter har jeg slått sammen partisjonene igjen med Partition Magic. Problemet er når jeg starter Windows. Den svarte skjermen som gir muligheten å starte enten Vista eller tidligere versjoner av Windows, er der fortsatt. Vista går selvfølgelig ikke an å starte, men saken er at jeg ikke trenger denne skjermen lenger, når jeg kun har et operativsystem.

    Mulig det var dumt av meg å kun formatere på den måten, kanskje jeg heller måtte ha avinstallert Vista på en eller annen måte.

     

    Uansett, noen som vet hva jeg må gjøre for å fjerne dette skjermbildet?

     

    Takker for svar!!

  15. Hei, jeg lurer på hva som er mulig å få for en brukt Dell Inspirion 6400. PC'en er ca 10 måneder gammel og kostet 11 000 ny. Den består av følgende utstyr:

     

    Intel 2GHz Core Duo prossesor.

    ATI Radeon 1400 256 mb grafikkort.

    1024mb RAM.

    Bluetooth.

    80GB Harddisk (7200rpm)

     

    PC'en er brukt i forbindelse skole/hjemme så den er fraktet mye rundt omkring. Man ser at den er brukt utvendig, men ikke fryktelig slitt. Sånn det vil være på en bærbar etter en stund vil jeg heller si. Normalt slitt :D

     

    Hva kunne jeg solgt denne for, og hva er normal verdisynkning sånn generelt?

     

    takker for svar!

  16. Hei, har plutselig fått ett problem med batterilevetiden på min bærbare. Varigheten på batteriet har gått ned med nærmest 50%, selv om jeg har skrudd ned på alt som skal føre til lenger batterilevetid. Kan ikke skjønne at det skal være noe gærent, eneste jeg har gjort i det siste er å innstallere Vista, så tilbake igjen til XP, ikke noe mer enn det. Er litt kjipt når varigheten på batteri i løpet av en-to uker har gått ned fra rundt 2,30t til 1,30maks. Noen forslag til hva dette kan skyldes.

    Skjønner det kan være umulig å gjette seg til dette. Jeg vet at batterilevetiden blir dårligere i løpet aven tid, men dette batteriet er ikke mer 8-9måneder, samtidig som dette er noe som har skjedd fort. :( Håper det er noen som har litt peil :)

  17. Hei, lurer på en ting ved å ha to OS'er innstalert. Man må ha det på to ulike partisjoner, det skjønner jeg, men må man instalere drivere/programmer o.l i samme partisjon som operativsystemet. Vil man f. eks kunne åpne Office som ligger under C:/programfiler når man er i Vista som ligger i f. eks. V:. Og hvis man da velger en liten partisjon til Vista, hvor skal man da legge programmer? I samme som XP, men vil ikke det bli et rot? Mulig det er jeg som ikke henger med, men blir litt forvirret :!:

  18. Da er det oppgradert, og må si jeg liker det veldig godt. De fleste drivere ser ut til å fungere, bare noen problemer med bluetooth, catalyst control center, intel wireless og dell quickset. Sidene til dell er jo så ufattelige treige for tida, så får jo knapt lastet ned en eneste driver heller :(

×
×
  • Opprett ny...