Gå til innhold

Dreadlord

Medlemmer
  • Innlegg

    350
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dreadlord

  1. problemet med dette spillet, utenom utallige bugs, er ubalansen mellom klassene. En Wood elf er desidert den sterkeste klassen. Ingen over og ingen ved siden. Battle Mage er latterlig svak og har spels som virker meningsløse når det kommer til stykke. Derimot kan en Battle mage få ufattelig hp i høyere lvl, faktisk overgå en gladiator som hovedsakelig trenger en del pga nærkamp. Håper de forandrer en del på dette, slik at ingen av klassene blir utrangert som nå. Bortsett fra det er spillet absolutt og anbefale til de som liker Hack n' slash ala diablo.

  2. Det mest positive med at grafikken blir 100% realistisk er at man må begynne å lage urealistiske spill igjen for å skille seg ut. Det grafiske uttrykket må utvides fra å bare søke etter realismen til å finne sin egen identitet.

    Interessane perspektiv. Tror nok grafikk i fremtiden med tanke på realisme vil sprette som en ball mellom det realistiske og det urealistiske. Ingen vil spille worms med foto-realistisk grafikk, men heller spille hl2 i såkalt "ultra realistisk" grafikk. Når det gjelder spillgrafikk kontra effekter i film som eks. Jurassic park er skillet fortsatt stort. Det er mange ting som må utvikles for å få den samme kvaliteten. Dette vil selvfølgelig skje en eller annen gang, i forhåpentligvis nær fremtid :). Problemet må være den tiden det vil ta å lage et spill med fotorealistisk grafikk.

  3. Tenker du på der du velger system speed eller hva det står ? der du kan velge. low.medium.high,very high ? jeg tok autodetect, da viste den medium, så satte jeg den på high.. funker som smurt :)

     

    Hva er sys specen din ? kan jo være noe med den som gjør til at du ikke klarer very high

    High er bra nok. ser liten forskjell mellom high og very high. Spiller selv med very high og ultra high med bra fps dvs 30-90. Vannet på ultra high istede for

    very high gir stor visuell forskjell ,siden du får 100% nøyaktig refleksjon av alt og alle på ultra. De som ikke klarer very high bør som sakt ikke fortvile.

  4. Jo jo, men en av slagordene til spillet er jo også "No man fights alone." eller noe sånt.

    Hehe joa..

     

    Det er jo SÅ morsomt å spille seg selv pluss 2-3 team mates og drepe 50-60 tyskere. Meget realistisk.

     

    Eller det mission der hvor man er briterne og skal inn i den devninga helt alene. Kjedelig syns jeg.

     

    Operation Flashpoint var realistisk på alle mulige måter. Tar kontroll over laget osv..

    mmmm... Sammenligner du Operation Flashpoint med et arcade spill?

     

    COD er ikke en simulator på lik linje med OF. MP delen kan kanskje med en stor dose vilje kalles for semi-simulator pga noen taktiske trekk. Nok om det.

     

    Singelplayer delen er moro, men ikke orginal. Jeg vil trekke ned på den irriterende spawninga av tyskere. Ellers underholdende (spill på hard).

     

    Multiplayer delen er veldig bra imo. Eneste som trekker ned er forskjellen fra å gjøre det bra til ûber katastrofe. En dag ruler du gata, en annen dag sliter du med å få kills i det hele tatt. Har faktisk ikke opplevd maken i andre spill. Vet ikke om det er en slags sikte feil eller ping feil. Noe er det, overbevist.

  5. Kan ikke si meg enig i at det tar kortere tid enn max payne 2. Spiller du på letteste vanskelighetsgrad, men er dreven i fps, gjør du en strategisk tabbe med tanke på underholdning. Spiller du på de 2 vanskeligste gradene kommer du til å loade en del ganger (ikke frustrerende vanskelig). Kan ikke buse inn i et rom med 2-3 tyskere der. Eneste negative med cod må være spawns av tyskere. Noen ganger er de irriterende observange. Alle som har stått vakt i militæret vet hvor lite observang du er etter 3-4 timer. Dette burde gjelde tyskerne også :)

  6. E Dritt sur for at de kanslerte resten av X-com spilla :evil:

    Og utviklerene har fått "hat" mail fra meg :)

     

    Hjelper vel lite med hat-mail. Send heller en oppfordring ;), skulle ha starta en kampanje for ufo serien. Se hvor mange som skrev under. Kunne ha blitt et par.

     

    The sales figures are debatable, really. Obviously, we would have liked to sell a million copies! The truth is, however, all of the X-COM games produced to date combined probably haven’t sold a million copies. It’s been a while, so I can’t remember the figures, but I don’t believe that any one X-COM title sold more than 250,000 copies total.

     

    Vil tro piratkopiantallet overstiger 250,000. Ikke rart de slutter med hele x-com serien ut fra dette. Vi får bare håpe noen dyktige fans lager en remake, og at den noen gang blir ferdig. ;)

  7. Det er litt rart å tenke på at her sitter det hardbarka x-com fans og slakter noe som kunne ha blitt et wounder-game. Lurer litt på utviklerne, skal ikke være stjerneforsker for å forstå den geniale formulaen til enemy unknown. De klarer liksom å balle spillet til en udugelig smørje som ikke ligner grisen. Men som sakt tidligere i tråden, dette er ikke en oppfølger til x-com serien. Det er vi alle temmelig enig om.

  8. Grei omtale, litt for lite negativ kritikk kanskje.

     

    Spør deg selv: hva skal man gjøre i dette spillet?

    Svar:

    kill people--->blow shit up--->raise flag

     

    Virkelige visdomsord fra mr"En fyr fra et annet forum". Du kan i samme slengen spørre deg hvilke spill som går under bare: Kill people--->blow shit up. Kan si så mye at listen er lang. Så det posetive med freedom fighters må være "raise flag".

     

    Tetris er moro også.

  9. Javel? Viste ikke at NATO har, men Norge har 4 mellomdistanse raketter som er klart til avskytting. De er plassert en ukjent plass i Nord Norge. Ble plassert der i begynnelsen av 1970 tallet. Amerikanerne er fullstendig klar over det siden det er deres soldater som vokter anlegget.

     

    Ergo USA har våpen i Norge. Ikke overrasket, og heller ingen hemmelighet. Mellomdistanse raketter + 1970 tallet = Kalde krigen. 1986 - amerikansk nedrustning = false. Noen forvirret?

  10. men poenget er jo at du skal spille Multiplayer, som blir ein slags co-op

     

    Dette kommer fra mannen som ikke vet hva co-op er. Det er en stor forskjell mellom vanlig multi dm/ctf/tdm osv til å runde et singel player spill med 1 eller 2 kompiser. Alle som har prøvd dette vet underholdningsverdien. I betaen eksisterte det heller ingen boter, noe som gjør et 2 player game svært kjedelig i lengden. Mulig de har fikset på dette i retail versjonen.

  11. lol

     

    jaja, so what om valve titter? :D ooh en spill progger i USA er intressert i pornoen din? so what? kanskje han vil bytte :p

     

    sikkert bare en bug...

     

    Hehe jo dette er komisk. Tviler sterkt på at dette er noe dramatisk for de som har installert dette programmet. Ser likevel at mange blir temmelig oppskakket på nett. Noe som gjør underholdningsverdien enda høyere. Om det er en bug, er det lite sannsynelig ting vises på nett for allmenn. Noe som det sikkert er.

  12. Spiller ikke personlig CS, men lufter likevel det som er oppdaget med programmet Steam.

     

    Les på denne siden.

     

    Offisielle grunnen fra Valve er at kun gammel data kan bli blottet, mens andre mener det er et spion-verktøy som viser filene dine. Kan ikke si så mye om det selv, men interessant er det. Hvem vet?

     

     

    Dette har Derrick Birum i Valve svart på anklagene om spionasje:

     

    The cache file gets created on the client using the Windows CreateFile() command. This command will create the file but not initialize it. Due to the large size of the file, we don't bother initializing the empty data blocks in it as this can take an appreciable amount of time. On NTFS machines, files created with this method happen to have the property of appearing empty (initialized to zero) but for FAT32 machines, it shows up as whatever old data was sitting on drive in the sectors that just got allocated for the cache. The people that are reporting this behavior are actually seeing old data from their hard drives.

  13.  

    Dette har vel strengt tatt mer med psykologi enn sos.ant. å gjøre. ;) Men jeg er uenig, det er faktisk ikke helt unaturlig å ha grenser for hva man vil more seg med! Det har absolutt _ingenting_ med å ikke skille virkelighet fra fantasi å gjøre. Det går ann å ha såpass respekt for en del ting at man mistrives med å bruke det som underholdning! Du ville trolig ikke sittet og godtet deg med popcorn til en video fra begravelsen til noen du er glad i, for å sette det på spissen. Det blir noe av det samme.

     

    Joda er enig i mye av det du sier, men jeg ville ironisk nok frem til mye av det samme i mitt forige innlegg. Saken er den at jeg kan spille spill som kan virke totalt umoralsk og meningsløse med tanke på hva som skjer i verden, men klarer likevel å distansiere meg fra den grusome ideiologien bak. Fordi jeg vet det er bare et spill. Usmakelig? vel det er et spm vi kommer til å krangle om, så den diskusjonen fraskriver jeg meg. Sammenligningen der du viser til eks "begravelse og popcorn" viser bare at du har totalt missforstått hva jeg snakker om. Du satt det på spissen ja, men jeg har da aldri sakt eller prøvd gitt inntrykk for at jeg liker den form for underholdning. Når jeg spiller Desert Combat tenker jeg overhode ikke på de som kjemper og dør i Irak. Om jeg tenkte "dette er galt, dette er respektløs og fryktelig", ville jeg ha sluttet med en gang. Da ville det ha blitt en prinsippsak for meg, en viktig del av min respekt for andre, noe jeg har en diger dose av. Tror nok jeg respekterer og tolerere mer en gjennomsnitte, det er inntrykke jeg sitter igjen med etter å ha lest aviser eller eks. innlegg på forum.

     

    For å avslutte. Joda vi skal respektere andre fult ut, men mange av oss lever likevel i dobbelmoral der vi mener det er bra og det dårlig, selv om vi snakker om det samme.

×
×
  • Opprett ny...