Gå til innhold

downsattack

Medlemmer
  • Innlegg

    191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av downsattack

  1. Tenker det er mange som kanskje ikke har spilt så mye FM. Kanskje kjøper sitt første den uken her. Tenkte jeg skulle legge inn noen tips, som både erfarne og nybegynner kan dra nytte av. Legger den inn i spolier i tilfelle noen ikke ønsker tips.

     

     

     

    Trening: Det første du må gjøre er å spesialisere treningen din. Spissene dine trenger ikke å trene noe forsvar, forsvarsspillere trenger ikke trene skudd osv.

    Ta på mye trening ( rundt 80% )

     

    Bygg ut stadioen:

    Har du planer om å være i en klubb i flere år, er det smart å bygge ut stadioen. Dette gir deg enormt med penger. På FM 08 bygde jeg ut Old Trafford til 125 000 tilskuere. Da det var Champions League kamp fikk jeg inn 60 mill i billett inntekter. Hadde til slutt så mye penger at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med de, så jeg kjøpte Fabregas for 1.1 milliard

     

    Stjernespilleren:

    Får du et bud på stjernespilleren ( i hovedsak fra en annen liga) men ikke ønsker å selge han, ikke ta på avslå. Det som ofte skjer da er at spissen blir misfornøyd, han ønsker ikke skrive ny kontrakt osv osv.

    Ta heller å ta på forhandle. Og sett prisen så høyt som mulig, slik at klubben som er interessert i spilleren ikke ønsker å følge opp sin interesse

     

  2. Må si meg enig med Trydis, og som gammel PES fan er jeg selv skuffet. EA så at de var på vei til å komme langt bak Konami og gjorde derfor forandringer som krevdes. Konami har ikke gjort noen ting vil jeg si.

     

    Kjapt spørsmål:

    Er det noen som vet hvordan man lagrer en taktikk med formasjon og spillere, slik at man slipper å skifte det hver gang ( før man spiller online kamper f.eks. PRater ikke om custom tactics, men selve lagoppsettet)

  3. Når jeg setter i Fifa henger det seg opp. Kommer ikke inn i Arena, og de to gangene jeg har gjort det henger det seg opp der også. Dette har skjedd 6-7 ganger nå. Satt i private chat med en kompis, som har akkurat det samme. Det er kun Fifa som henger seg opp, ikke selve xboxen. Får kommet ut på dashbordet og slikt.

    Når jeg er offline derimot er det ikke noe problem.

    Er det fler som opplever det?

     

    Det kan være den oppdateringen EA sports har på mandager, men er ikke den klokken 6 på morningen norsk tid? HVis jeg husker riktig tror jeg det er noe sånt.

  4. Vant litt penger på poker her om dagen, så valgte å gå litt bananas :p

     

    Spillsamlinga mi ser sånn her ut nå;

     

    BF: BC

    BIA: Hells highway

    Bully: scholarship edition

    Cod4

    Dead rising

    Forza 2

    Gow

    GH3

    Halo3

    Skate

    PGR4

    Pure

    Race Driver Grid

    Star Wars; Force Unleashed

    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

    Unreal Tournament

     

    16 spill i løpet av en ukes tid sånn ca, haha ganske greit. uff. Bra iq av meg å bruke så mye penger på spill rett før alle godbitene kommer, og jeg skal fortsatte ha lost odyssey.

     

    Forresten, noen som gleder seg til Last Remnant? Sett litt på det, og virker interessant.

     

     

    haha! Vant du i poker, eller vant du en pokerturnering i Las Vegas? Du skulle kjøpt alle spillene samtidig, og sett reaksjonen på han som slo det inn på kassen. Hadde vært et kongebilde!!

  5. Bytt plass på Hargreaves og Brown så er jeg enig ;)

     

     

    Ja det er kanskje sant. men var det ikke en gang i fjor det var en lignende situasjon? Mener å huske at Hargreaves ble puttet inn som midtstopper og brown på høyre. Mener også å huske at det ikke funket så bra, så burde kanskje bytte om de to. Noen som husker hvilken kamp dette var?

     

    Tror det blir det her hvertfall i og med at Hargreaves har blitt puttet ned i forsvar før.

     

    Brown/Hargreaves - Ferdinand - Hargreaves/Brown - Evra

  6. Hva tror dere skjer med forsvaret til United på Brua? Evans inn for Vidic eller?

    Forsvaret til United:

     

    Rafael - Ferdinand - Brown - Evra

     

    Håper det blir sånn ihvertfall

     

     

    Må si meg enig. Vidic ute er et lite tilbakeslag for United, men den rekken tror jeg kan gjøre det bra.

    Jeg tror kanskje en annen mulighet kan være

    Brown - Ferdinand - Hargreaves - Evra

  7. Hvis du har en kompis å spille med, så mener jeg det er verdt pengene. Et spill som er morsomt å spille sammen med en kompis.

    Det samme skjedde også med meg på skate. Hadde rundt 400 i gamerscore på det. Så frøs boksen, så slo jeg den på igjen. Og da hadde jeg fått alle achievementene, og 1000/1000 :p

    Det som faktisk var litt synd var at det ikke var like morsomt å spille etter det. Men jeg var så og si ferdig. Men det var ingenting som gjorde at jeg spilte så mye multiplayer.

    Litt synd :p

×
×
  • Opprett ny...