Gå til innhold

sonofdad77

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sonofdad77

  1. Hadde noen merkelige problemer når jeg installerte mitt kort jeg og. Først kom jeg ikke inn i windows, etter noen restarter kom jeg til innloggingsskjermen, men da hadde mus og keyboard sluttet og fungere. Etter noen dager uten at jeg hadde gjordt noe begynnte mus og keyboard på mystisk vis og fungere. Men når jeg kom inn i windows låste alt seg. Ett par dageer senere, uten at jeg hadde gjordt noe som helst, var plutselig alt på plass igjen og fungerte som det skulle?

    X-fi lever sitt eget liv tror jeg.....

  2. Vil ikke anbefale noen av de to heller (den ene koster 200 mer enn mitt siste forslag?).

     

    Jeg vet ikke hva kompisen din mener med god å spille på, vil du spille spill som 1-2 år gamle vil den ikke kunne brukes selv på laveste oppløning. Å kjøpe den til spilling vil være å kaste penger ut vinduet spør du meg, tror du vil begynne å grine når du får den hjem og fyrer den opp for å spille. Som sagt, spar litt penger og kjøp mitt forslag til 7,500,- istedet, den har ikke akkurat rå krafft, men er uendelig mye bedre dine forslag. Det aller beste hvis du har 6000,- å bruke på en pc til spilling vil naturligvis å kjøpe en stasjonær, kjøper du noen deler brukt og bruker pengene smart vil få en MYE bedre maskin. For siste gang: IKKE KJØP toshibaen!

  3. Hadde jeg vært deg hadde jeg ventet halvannen måned til Intel lanserer Conroe prosessoren. Tester som har lekket til nettet viser at den kommer til å utklasse AMD ytelsesmessig og prisen vil også være lavere en den prosessoren du vurderer. Pengene du vil spare kan du f.eks bruke på ett 7950GX2...

    6252304[/snapback]

     

    liker ikke intel...

    og de quad sli kortan har jeg lest at d va mye feil og så va dem ustabil...

    6252325[/snapback]

     

    Har aldri vært en stor fan av Intel jeg heller, har holdt meg til underdogen AMD inntil nå, men det vil være idioti å ikke vurdere Conroe med den ytelse/pris det ser ut til å bli..

    Når det gjelder 7950gx2, som ble lansert idag, har jeg ikke hørt om noen problemer med ustabilitet ennå;)

  4. Hvis du skal bruke det på hytta hvor det er dårlige signaler vil jeg anbefale deg å kjøpe ett godt gammeldags bilderørsapparat. LCD og plasma er svært følsomme for støy og trenger trenger gode forhold for å komme til sin rett. Selv om bilderør ikke tar seg like godt ut i stua får du bedre billdekvalitet for pengene med dette inntil NRK og TV2 begynner å sende i HD, noe som kan ta sin tid. Hvis du på død og liv vil ha flatskjerm anbefaler jeg å investere noen lapper i digital parabol i tillegg.

×
×
  • Opprett ny...