Gå til innhold

StianBak

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StianBak

  1. Hei!

     

    Jeg holder på å utvikle et browser-basert nettspill kalt Nations som snart bør testes skikkelig.

     

    Kort fortalt er Nations en mulighet for deg å styre et helt eget land mot rikdom og makt (forhåpentligvis) i en verden av andre vennlige, og ikke fullt så vennlige, nasjoner.

     

    Lengre beskrivelse og screenshots finnes her (engelsk):

     

    http://www.nations.nu/blog/about/

     

    Det er fortsatt en liten stund til Nations er testbart, men det hadde vært moro å se om det finnes interesse for å betateste spillet mitt og hjelpe til med å gjøre det så bra som mulig. :)

     

    Håper på positive tilbakemeldinger!

     

    - Stian

    • Liker 1
  2. For å si det litt stygt: Jeg kunne ikke brydd meg mindre om andres erfaringer når jeg selv føler jeg har fått for dårlig oppfølging i forhold til det jeg har betalt for.

     

    Dessuten virker det som om noen her tror jeg er ute etter å lynsje Trion og produktet deres. Tvert i mot... Jeg har bare lyst til å spille et spill jeg har hørt utrolig mye bra om.

     

    Så hvis ingen av dere har et telefonnummer eller en forumpost hvor man lett kan få tak i support-folk, så har jeg ikke noe annet valg enn å vente. Og det kommer jeg til å gjøre, for Rift er virkelig et spill jeg har lyst til å prøve.

     

    Rim og greier...

  3. Kan du ikke bare logge inn på brukeren din og skifte epost?

     

    Uansett så er det faktisk ganske mye forlangt å forvente svar på epost nå som de faktisk har US release i dag, og EU release om 2 dager.

     

    Vel... Jeg har betalt for et produkt hvor de reklamerer for "early access". Og når man betaler 100 kroner i måneden for et produkt forventes det i det minste en helt grei kundesupport. (Jeg jobber selv med kundesupport, så jeg vet hva man kan forlange når man betaler for en slik tjeneste).

     

    Når det gjelder endring av epostadresse får jeg ikke gjort det uten å bekrefte den originale epostadressen. Noe som er umulig, for den hører til et gmaill.com-domene.

     

    Skjønner godt at de har mye og gjøre, men en betalende kunde bør prioriteres til en viss grad. Mener jeg, da.

  4. Noen som vet om en effektiv måte å kontakte billing-support?

     

    Presterte å registrere brukeren min med skrivefeil i epostadressen, for så å aktivere rift-keyen på den kontoen. Så nå får jeg ikke spilt...

     

    Min feil, ja. Men jeg har sendt eposter til Trion Support siden søndag, og ikke fått så mye som et komma tilbake.

     

    Siden epostkorrespondanse tydeligvis er for mye forlangt, er jeg på jakt etter andre, mer effektive kontaktalternativer.

     

    Noen som har tips?

  5. Det var kanskje litt dårlig forklart...

     

    Den spørringen jeg har skrevet til nå funker helt fint til å hente ut artistnavn som Kaizers Orchestra, Oasis eller Kent, og album som The Masterplan, Ompa til du dør osv.

     

    Men ikke hvis man vil søke på f.eks (What's the story) morning glory, eller ...And justice for all.

     

    Dette fordi punktum virker som et wildcard ser det ut som.

     

    Så jeg tror jeg trenger en måte å escape punktum og andre mysql-sensitive karakterer slik at det går an å bruke dem i en søkestreng.

     

    Så når brukeren begynner å skrive ".." så skal kun de treffene som faktisk begynner på to punktum dukke opp, og ikke alle radene med to eller fler bokstaver i navnefeltet. Det samme hvis brukeren begynner å skrive "(". Sistnevnte eksempel gir bare denne feilmeldingen for øyeblikket: "Got error 'parentheses not balanced' from regexp"

  6. Hei!

     

    Jeg har en database med forskjellige artister og band jeg vil søke gjennom. Spørringen jeg bruker nå (REGEXP '[[:<:]]$keyword') funker helt fint frem til jeg skal søke på artistnavn som tilfeldigvis begynner med punktum (.).

     

    Dette tuller seg jo med spørringen og henter ut alle radene i tabellen.

     

    Jeg er helt grønn på regular expressions, så jeg trenger litt hjelp med å slenge på to slashes før alle punktum i en streng.

     

    Hjertelig takk på førehand.

  7. Jeg aner ikke hvor det passer så moderatorer må gjerne flytte tråden...

     

    Tilbake til problemet. Spiller ingen rolle hvor mange ganger jeg sender mailen. Det samme skjer uansett. Sender jeg mail 1 ti ganger etterhverandre så ender alle i innboksen. Men hvis jeg sender mail 2 ti ganger etter hverandre så havner alle i spamboksen.

×
×
  • Opprett ny...