Gå til innhold

oyo_eds

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oyo_eds

  1. Ta en titt på Bubba3 fra Excito i sverige. Den støtter så mange wordpress-kontoer du orker å lage. men den krever litt jobb å få det igang, men excito har et supert forum der det ligger bruksanvisninger howto's og alt man trenger.

     

    I tillegg er den vifteløs, og bråker ikke. Jeg har selv en Bubba2, og kjører wordpress på den. den er litt treg når mange brukere er på, men den nye bubba3 er mye raskere, så det skal ikke være noe problem lengre.

  2. Hei, jeg leter etter et nettverks-lydkort som gjør at jeg kan spille av all lyd fra pcen min på stereoanlegget via Wifi-nettverket mitt. Det fins flere enheter som Linksys wmb54g, Sirocco Wireless Home Audio Bridge osv. MEN, det virker ikke som noen av desse støtter Windows 7 :(

     

    Fins det virkelig ingen slike enheter som er kompatible med windows 7 på markedet?

  3. Hei, jeg har satt mitt første vinbrygg og lurer på om vinen har begynt å gjære for raskt(stormgjære)? Det er lite skum i dunken, men det bobler nesten konstant i vannlåsen.

     

    Dere kan se prosessen live her:

    fjernet

     

    Bør jeg sette dunken et kaldere sted, eller skal jeg bare la den stå slik?

     

    Edit: fikk svar på annet forum, og lar dunken stå.

  4. Vi studerer bevegelsen av et projektil (legeme som vi behandler som et punkt, dvs det er uten utstrekning). Det beveger seg i tyngdefeltet og kraftloven for luftmotstanden er at den varierer lineært med kvadratet av hastigheten og har retning stikk motsatt av hastighetsvektoren.

     

    Et vertikalt plan ligger 100 meter unna utskytingsstedet.

     

    Oppgaven er å finne et uttrykk for når projektilet treffer dette planet og hvor det treffer.

     

     

    luftmotstand: -k*v^2

     

    har noen noen gode forslag til hvordan ligningen jeg må sette opp blir her?

  5. Tror ikke du bør kjøpe den kabelen, den fungerer ikke slik du vil. Den er antagelig beregnet på å få TV signaler inn på en projektor.

     

    Det er små muligheter for å bruke VGA til en CRT TV.

     

     

    ok. ser at enkelte har fått det til å fungere, men det virker som om det er mer arbeid enn jeg gidder å legge i det, samt at det kun fungerer på 100Hz tver.

    jeg får nok ta til takke med en s-video kabel.

     

     

    -oyo

×
×
  • Opprett ny...