Gå til innhold

ManheiM

Medlemmer
  • Innlegg

    512
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ManheiM

  1. Hei

     

    Jeg syns du burde ta en titt på Multicom sine bærbare :)

     

    Multicom Talisa U731 13.3" i3, 4Gb minne, 128GB SSD - 5800,-

     

    http://www.multicom.no/multicom-talisa-u731-133-full-hd/cat-p/c100559/p10632081

     

    Multicom Talisa U731 13.3" i5, 8GB minne, 256GB SSD - 7300,-

     

    http://www.multicom.no/multicom-talisa-u731-133-full-hd/cat-p/c100559/p10632082

     

    _______________________________________________________________________

     

    + Begge maskinene er levert med siste generasjon Intel, Skylake.

     

    - Begge maskinene blir levert uten operativsystem.

     

    Jeg tror maskinene vil falle i smak med tanke på design, men også spesifikasjonene vil møte hennes smale behov. VIl holde fint med førstenevnte, og du vil også være innenfor budsjett ;)

  2. Noen som fortsatt spiller? Det føles ut som Gears bare døde ganske fort etter Halo 5 kom ut. Selv har jeg ikke spilt det på uker. Tenkte å begynne igjen i kveld.

    Jeg spiller tid til annen :) IIV MayheM VII. Gjerne send meg PM om dager du planlegger å spille.  

  3. Hei, Jeg kunne godt tenke meg å spille Gears med noen her inne :) Er grenser for hvor gøy det er å spille alene runde etter runde.

     

    Er 25 år, bosatt i Oslo og jobber med IT. Så bare å legge meg til, har lagt ved gamertag under.

     

    Gamertag: IIV MayheM VII 

  4. Hei!

     

    Selvom du har brukt maskinen såpass lite, så vil jeg fortsatt si at den er brukt. På forumet her bruker vi å si at du skal trekke fra 30% for hvert år den er brukt av nypris og 30% fordi den er brukt. Så i deitt tilfelle vil det bli nypris-30%-30%. Men selvfølgelig er det ikke noe i veien å prøve å legge seg litt høyere enn dette, hvis du skal selge den på finn for eksempel.

     

    Lykke til med salg!

  5. Enig der heika98, men er ikke sånn at en ikke kan gå litt over budsjettet, så tror det ordner seg :) Jeg er da stor fan av IPS skjermer og vil ikke anbefalt folk og kjøpt noe annet, hvis de da som du sier bryr seg 99% om gaming. Men siden jeg ikke har fått noen kommentarer på selve oppsettet vil jeg tro at det ser ganske bra ut. Vet nvidia ruller ut 7-serien nå, men ytelses forskjellen mellom 670 og 770 er ikke så stor.

  6. Hei

     

    En kompis spurte om jeg kunne sette opp et oppsett for han. Pc'en skal brukes hovedsaklig til gaming. Han har et budsjett på rundt 10k med skjerm. Har satt opp et foreløpig oppsett til han da uten skjerm. Føler jeg har ganske peiling på ting selv, men har vært litt ute av gamet, så bare lurer på om det dere har noen innspill eller forbedringer til oppsettet jeg har satt opp til han. :)

     

    Her er det foreløpige oppsettet:

     

    FreeScreenVideoRecorderImage.bmp

     

    takker for svar!

  7. Takk for svar Eivind :) Har googlet en del selv og fant heller ikke annet en høsten. Det med mobile cpu'er kan være en mulighet, så takk for tipset. Skal sjekke det ut, men lurer også litt på å bare smøre meg med litt tålmodighet og vente til høsten. Begynner å bli 3 år siden sist jeg bydge forrige maskin, så merker det klør litt. Kan gå for en i5, men føler det er litt overkill med tanke på bruksområdene som er tiltenkt maskinen.

  8. Er det noen som vet når Intel vil lansere i3 versjonene av Haswell? Planlegger å bygge en ny htpc, og ser for meg at en strømgjerrig i3 vil være midt i blinken til dette formålet. Lurer også om noen vet om de vil lansere en i3 versjon med GT3 gpu'en?

     

    takker for svar.

  9. Hei

     

    En jeg kjenner har planer om å gå til innkjøp av en ny arbeidsstasjon til en pris på rundt 15.000-20.000kr. Formålet med maskinen er å kunne kjøre Excel monte carlo med god ytelse. Har ganske god oversikt selv når det kommer til komponenter, men siden det skal brukes så mye penger og jeg ikke har noen kompetanse på bruk av programmet det er snakk om, så vil jeg gjerne rådføre meg med dere.

     

    Fokuset vil da selvfølgelig være på prossesorkraft og rikelig med minne. Men er det noen som vet om gpu kraft spiller noen rolle i dette programmet? Jeg tror jeg vil anbefale han å gå for et lga-2011 oppsett. Sjekket ut noen tester på anandtech at en vil oppnå litt over 20% bedre ytelse å gå for et lga-2011 oppsett kontra et 1155 oppsett med tanke på Excel monte carlo simulation. Jeg sammenlignet da følgende i7 3770k og i73930k.

     

    Noen som har noen formeninger? Og om noen kunne kommet med forlag til et oppsett og beskrive hvorfor akkurat det oppsettet vil være best for formålet jeg har beskrevet.

     

    Takker for svar!

  10. Jeg synes at både Sugarsync og 4shared sync burde vært med i denne sammenligninga. Har brukt Sugarsync et års tid nå, og er veldig fornøyd. 5gb gratis, enkelt å tilegne seg en del mer ved å gjøre enkle oppgaver. Har nå 7.6gb gratis. Automatisk synkronisering av lokale mapper og enkel administrering av flere maskiner. Har nå gått over til 4 shared sync, da jeg oppdaget at dette hadde 15gb gratis, så må se litt hvordan dette er før jeg kan komme med en konklusjon. Så hvis du er ute etter mer gratis lagring så vil jeg se etter andre skytjenester enn dropbox

  11. Hadde ihvertfall endret rammen til 2x4gb, da den 12 gb(3x4gb), er myntet på tri-channel minne, som lga 1366 har. Klarer deg lenge med 8 gb i spill, 4 å egentlig, men siden ram er så billig for tiden er det bare til å kjøre på med 8 gb. Eller så kan du også gå ned til i5 2500K, da den yter så og si likt i spill. Men hvis du driver med video rendering og redigering i tilegg til spill, kan den jo forsåvidt være aktuell, og prisen forsvares.

  12.  

    Musematta var grei, men har du en annen skjerm og annbefale?

     

    hva med denne skjermen?

     

    hva var gale med den forrige? døds bra skjerm, har den selv og stor koser meg med den. kanskje mitt bedre kjøp på lang tid.

     

    Det var en del kommentarer som sa at den skjermen var dårlig (nå leste jeg bare første side da).

     

    Skjermen er ikke dårlig, helt ålreit bilde, hva du kan forvente av en billig skjerm basert på tn-panel. Hvis jeg skulle ha anbefalt en skjerm ville jeg ha anbefalt Denne fra dell. Fått veldig gode skussmål, og det positive er at den har ips panel. Som vil gi bedre fargegjengivelse og bedre betraktningsvinkel. Den skal også funke bra til gaming.

     

    Musmatte så vil jeg gjerne anbefale SteelSeries QcK. Har to av denne og har også razer musmatten som igxx har anbefalt, men synes steelseries er overlegen, mye bedre flyt pluss at det er veldig lett og vedlikeholde den. Blir den skitten så kan du bare tørke over den med en klut og den føles som ny.

  13. 120Hz skjerm, GTX570, 2500k, 8GB RAM, 120GB SSD. Eneste som "mangler" er CPU-kjøler om du ikke vil bruke den som følger med.

     

    post-179162-0-93719300-1313450552_thumb.png

     

    Jeg støtter forslaget til vhaarr fult ut. Meget bra oppsett. Ting du kan bytte ut er ting som går på smak og behag, som kabinett. Du kan jo også gå for en kraftigere gpu, men det koster mer enn det smaker. Så med 570 vil du kunne spille alle spill på medium - high. Og når det går noen generasjoner, så bytter du det ut med et nytt. Så dem pengene du sparer på å ikke gå for et 580 eller 6990/590 nå, bruker du da heller i fremtiden, når du føler behovet for en oppgradering.

  14. Ser ålreit ut det oppsette, men du må bytte cpu til for eksempel i5 2500K 1155, for cpuen du har valgt vil ikke passe med hovedkort, pluss at den er forrige generasjons. Så bytter du cpu, syns jeg du har satt opp et oppsett som vil gi deg mye for pengene :)

     

    Du kan hvis du har penger til det i budsjettet ditt legge til ssd og bruke som os disk, du vil ikke merke forskjell i spilling, men gir raskere boot og et mer responsivt os.

     

    Lykke til!

  15. Syns oppsettet ditt ser veldig bra ut :) Det eneste jeg ville ha byttet er strømforsyninga til en modulær en.

     

    Du kunne ha gått for fractal design newton 650w, rimelig og god. Fikk veldig gode skussmål i test jeg leste på sweclockers en stund tilbake, så skal ikke være noe i veien for å gå for den, pluss at den "matcher" chassy!

     

    Fractal Design newton R2 650w

     

    Her er link til oppsumering av testene utført av sweclockers, der newton 650w blir anbefalt

     

    Sweclockers

×
×
  • Opprett ny...