Gå til innhold

Bluetooth

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bluetooth

  1. God ettermiddag. Må kjøpe et micro sdhc 16 gb minnekort til mobilen. Ser at det er ulike "classes" på kortene. Class 2, 4, 6 osv. Hva må jeg ha? Har en Huawei U8800 Android Smartphone, og skal bruke kortet til å lagre musikk for avspilling. Takk for svar folkens.:)

  2. Kjøpte Huawei U8800 i går. Så langt veldig fornøyd. Mobilen virker rask, har god skjerm og touch-displayet responderer bra. Selve layoutet (tema, menyer osv.) er standard android.

     

    Mobilen er lett, god å holde og virker solid. Litt plastfølelse, men det må man forvente til den prisen. Kamerat er middels.

  3. Takk for mange gode svar!

     

    Men det er stor forskjell mellom Huawei U8800 og LG Optimus One/Chick. Det blir feil å den er bedre på alle områder unntatt batteri. Den mangler f.eks. muligheten for WiFi hotspot

    Betyr det at jeg ikke kan koble til WiFi? har jo trådløs router i leiligheten...

     

    Ser at det fremkommer av artikkelen på mobilen.no det ikke er æ, ø, å taster, og at

    at T9-tastaturet støtter ikke norsk ordbok eller norske tegn, ingen funksjon for automatisk programvareoppdatering.
    Det er jo litt krise.
  4. Hei og god ettermiddag,

     

    Er på utkikk etter en bra og ikke altfor dyr android-mobil. Har tittet litt på HTC Gratia, LG Optimus One og Optimus Chic. Noen som har erfaring med disse, en å anbefale eller andre å anbefale?

     

    Ser også at LG snart lanserer LG P350 Optimus ME. Hvordan er den?

     

    Beklager dumme spørsmål, men har ikke peiling på touch-telefoner.

     

    Er student, så en dyr touch-telefon er uaktuelt.

     

    Tusen takk for svar! :)

  5. Heisann. Vurderer å søke PHS nå i løpet av vinteren. Lurer i den forbindelse på når styrketestene normalt gjennomføres. Er det til sommeren? Takk for svar.

     

    Hei!

    Ifjor var de iallefall mellom uke 21 og 24 avhengig av hvor i landet man møtte opp.

     

    Noen som vet om man får spørsmål om å referere fra en politisak fra media? (har lest at enkelte søkere fra 3-5 år tilbake skriver at det kom opp)

    Takker for svar. Da blir det 5 mnd med intensiv trening. ;)

  6. Hei. Har nettopp tatt i bruk O10. Har et spørsmål angående faner. Er det mulig å stille inn slik at en når man skal åpne en ny side/tab, at denne ikke åpnes umiddelbart, men legges ved siden av eksisterende tab? Hvis dere skjønner? Eks. jeg trykker på en link på vg.no. Linken åpnes så umiddelbart i en ny tab. Dermed må jeg trykke på vg.no taben for å komme tilbake, istedenfor at den nye taben bare legger seg ved siden av vg-taben. takker for svar.

  7. Den dynamiske kontrasten avgjør ikke stort siden det ikke finnes noen standard måleform for dette. Når det gjelder skjermenes responstid så er den stort sett på 8ms på en LCD.

    Derfor bør man ha en skjerm med 100 eller 200hz slik at det kompenserer for den hakkingen responstiden gir.

     

    Sortnivået derimot er meget viktig. Et skikkelig sortnivå gir større dybdefølelse og ikke minst en bedre fargebalanse.

    Ok. takk for forklaring! Hva synes du om de TVene jeg har foreslått? EDIT: Ser jo at du allerede har svart! Takker

  8. Hei, er på utkikk etter ett hjemmekinoanlegg til å ha i stuen. Jeg vil ikke at det står noen høytalere foran ved TVen, kun en liten centerhøytaler som ligger "oppå" Blu-Ray spilleren. Så vil jeg ha to høytaler (gulvstående) bak ved sofaen. Lar dette seg gjøre? Blir det noe "surround-effekt"?, og evt. hvilket anlegg anbefales? Ikke altfor dyrt naturligvis. Tusen takk for svar! ;)

×
×
  • Opprett ny...