Gå til innhold

ruhande

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ruhande

  1. Har alltids vært sånn, alle pengene går til plateselksapene. Artistene får rundt 5% av inntektene. Visst du har lyst til å faktiskt støtte et band/artist så er det beste å kjøpe offisielle skjorter å gå på konserter. Tl;Dr plateselskapene er noen grådige selskap som stjeler artistene sine penger

     

    Det er plateselskapene som har utgiftene til produksjonen av platene og det er de som promoterer og får fram artistene. Da er det vel ikke så rart at størstedelen av inntektene tilfaller plateselskapet??

  2. Kanskje du bør lese artikkelen en gang til?

     

    "...WiMP melde at de hadde oppgradert hele sin katalog til kvalitetsnivået AAC 320, noe som ga deg TILNÆRMET CD-kvalitet på låtene.

     

    SAMTIDIG ble vi invitert til å høre på NESTE generasjons WiMP, såkalt "lossless" (tapsfri lyd), i anledning musikkfestivalen By:Larm. Der fikk vi også de fem første av totalt 150 beta-testabonnementer som vi kunne gi bort til våre kjære lesere."

     

    • Liker 3
  3. Får ikke lastet ned oppdateringen på min Galaxy Note. Synes det er å holde brukere for narr når en slik melding går ut, uten at man får gjort noe tilhørende med det. Et annet spørsmål, er det noen som har erfaring med bruk av 64 GB SDXC minnekort i denne mobilen? På mobili er det angitt at disse kortene faktisk fungerer på blant annet min mobil, selv om Samsung support sier noe annet. Har et 64 GB-kort under bestilling, men må dessverre vente over helga før jeg kan få testet.

     

    64 GB SDXC kort går helt fint. Har brukt det lenge uten problemer

  4. Hvordan blir en 7" skjerm halvparten av en 9.7" skjerm???

    iPad: 242X189 mm

    Tab: 120X190 mm

     

    Nå ser du vel at iPad er ca. dobbelt så stor?

    Dette er riktignok ytre mål, men det er omtrent samme forholdet når det gjelder skjerm.

    Setter man disse maskinene ved siden av hverandre ser man fort at Tab er et leketøy, mens iPad faktisk kan brukes til noe fornuftig

×
×
  • Opprett ny...