Gå til innhold

oddi

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oddi

  1. Har en bil som ikke gikk gjennom EU kontroll. Skal ha den som prosjektbil og kommer til å mekke på den til sommeren. Med de nye reglene betales ikke lenger årsavgiften separat, lurte derfor i denne sammenheng på hva som skjer om jeg sier opp forsikringen, men ikke gidder å levere inn skiltene i påvente av at bilen blir fikset?

    Tidligere ble vi jo straffet med at årsavgift måtte betales, men denne er jo innbakt i forsikringen nå.

     

    Bilen vil ikke bli brukt frem til den er fikset og godkjent

  2. Fra GE mobil

    "Dersom dette ikke gjøres, vil det tilkomme et gebyr på henholdsvis kr. 49,- pr. mnd. for manglende Avtalegiro og kr. 49,- for manglende eFaktura/e-postfaktura."

     

    Wow! Opp til 98 kroner i gebyr per måned. Det må være rekord i mobilverden?

    Da ble GE mobil utelukket. Liker ikke slik luguber forretningspraksis.

     

    Fjordkraft mobil er heller ikke aktuelt. Da de ikke struper datahastigheten ved oppbrukt kvote og tar 0.99,- per MB for påfølgende bruk med makspris på 399,-. Kan ikke se at de tilbyr struping som tilleggstjeneste heller. Dealbreaker når jeg skal finne ett abbo som passer til min 10 åring.

     

    Saga Mobil er heller ikke aktuelt av samme grunn som Fjordkraft mobil. Men de tar minde enn Fjordkraft med 0.39,- per MB med makspris på 199,-.

     

    Ser ut til at Sponz med full kontroll er det beste alternativet. Rett meg om jeg tar feil om de andre operatørene. Venter uansett til etter gratismåneden med ICE er over. 

    Har kommet frem til samme konklusjon som deg. Skal gi ice en ny sjangs i gratismåneden, blir det samme opplevelse som jeg hadde med ice for 2 år siden bytter jeg til sponz.

    • Liker 2
  3.  

    Jeg har en Xiaomi A1 bestilt fra Kina, med norsk språk og nordiske menyer. Norsk språk er det, såvidt meg bekjent, på alle Android-modeller, eller?

     

    Mi A1 har stock Android, men alle andre mobiler fra Xiaomi kjører Android med MIUI, som er Xiaomis egne menyer. Såvidt jeg vet er ikke MIUI oversatt til norsk ennå.

    Norsk er nå et av språkene som er offisielt støttet av Xiaomi og som følger med i nyeste global beta rom.
    • Liker 3
  4. Har selv en mediapad m3 lite og den fungerer glimrende til mitt bruk, gikk fra ipad 4 til ipad air 2 til denne og har ikke angret et sekund.
    Takket være åpent os har det støtte for Kodi, iYTBP og Tachiyomi, apper som er klart overlegne det du får lastet ned til iPad. 16:9 og gode høyttalere er heller ikke til å forakte om du ser mye på video. Trenger jeg mer lagring slenger jeg bare i et minnekort.
    Spillytelsen er dog laber og netflix i 480p trekker ned for de som er interessert i det. Jeg har fått 3 oppdateringer til nå i den tiden jeg har hatt nettbrettet.

    • Liker 6
  5. Har gammel android tablet, med ok batteri, men ubruklig pga mangel på oppdateringer.

    Veit ikkje kva som er værst, kutte support og oppdateringer, gjere heile tableten ubruklig (den kan brukes som telefon endå da) eller gjere telefonen litt treigere. 

    Nyere enheter med Android 8 og Project Treble løser dette problemet for modeller som lanseres i disse tider, synd at det ikke vil hjelpe oss som har eldre modeller.

    https://www.theverge.com/2017/5/12/15632552/android-o-faster-updates-project-treble-google

×
×
  • Opprett ny...