Gå til innhold

Blue_D

Medlemmer
  • Innlegg

    291
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blue_D

  1. Hei, takk for alle svar. Jeg er usikker på om jeg vil bruke 7295kr på bærbar. Men jeg fant denne istedenfor:

    http://www.multicom.no/Xishan-W150E-15e6-Full-HD-Matt-LEDe-Intel-Core-i5-3210Me-8GBe-500GBe-GeForce-GT650-GDDR5e-HDMIe-USB3e0e-NVIDIA-Optimuse-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c/p10619555 , jeg kan ikke se så stor forskjell egentlig. Grafikkortet er vel det samme? Mens cpu-en er 2kjerne istedenfor 4-kjerne? Er dette et bra kjøp? Eller er det virkelig verdt å gå for forslaget til pydien?

  2. Hei, ser etter en ny bærbar. Jeg er dessverre litt utdatert når det gjelder hvilken hw som er bra og hvilken komponenter man bør få for ca. 6000kr.

     

    Grense: 6000kr.

    Jeg er IT-student(Programutvikling), så jeg kommer hovedsakelig til å bruke maskinen til:

    programmering i ulike verktøy som VIsual Studios/Eclipse/Netbeans.

    - Oppgaveskriving(Word..)

    - Spill:

    Har et håp om at pcen skal kunne kjøre flytende på low/medium settings i BF3, så ser gjerne at noen finner en bærbar med en brukbar GPU.(Selv om jeg tviler på dette i denne prisklassen).

     

    Foretrukkede specs:

    -Skjerm: Ønsker ikke større enn 15,6. Jeg må ikke på død og liv ha "Full HD".

    - Minne: Ønsker en del ram, da jeg bruker programmeringsmiljører og photoshop som tar mye minne.

    Er også fan av å ha mange programmer oppe samtidig.

    - HDD: Harddiskplassen trenger ikke å være så stor. Men setter minimumsgrensen på 320GB.

    - Skjermkort, gjerne et som kan kjøre bf3 med flyt på low/mid settings.

    - Leser: Ser gjerne at det er blu-ray, men er ikke nødvendig.

     

    Har funnet en maskin jeg tror gir en del for pengene:

     

    Toshiba Satellite L855-10U

    http://www.netonnet....0u/170460.3003/

     

    Jeg ser at det er bare 4-gig ram, men regner med at hvis jeg ønsker meg mer RAM så er ikke det ikke et problem å sette inn en ny brikke®.

    En anmelder av laptopen virket også positiv når det gjaldt ytelse og kvalitetsfølelse samt at pcen støttet bf3 forholdsvis bra.

     

    Håper dere kan finne en laptop som gir mye for pengene, da en stasjonær er uaktuelt for meg når jeg er student og trenger en bærbar til dette i tillegg.

  3. Ok så etter 2 år med en dårlig dell pc bestemte jeg meg for å kjøpe ny pc, eller bygge selv, kjøpte skjermkort, 8600, nytt kabinett, 500watt, 3gb minne, og tenkte å bruke den gamle pentium D 945 3,4ghz til jeg får råd til ny, ok, jeg setter inn cpuen i hovedkortet, så minne, så skjermkortet, så hardisken, så dvd brennern, jeg prøver å slå på pcen, skjermen blir helt svart, dvd driver osv funker helt fint, prøvd med 2 skjermkort, fortsatt svart, ok bestemmer meg for å sette cpuen inn i den gamle pcen, kobler alt slik d var før, og slå på, fortsatt svart skjerm, når jeg tar ut kontankten fra skjermkort til skjerm, kommer dell logoen opp samtidig som en lite "test" ting med 3-4 farger går sakte opp og ned, så tviler på det er skjermen, men noen ide om hva som kan/har gått galt :)

     

    mvh litanen

     

     

    Hvis du har feil ram type, kan skjermen bli svart. Hvilken type ram kjøpte du?

  4. Ja, vel.. Det med at boksene går litt ut til venstre, er fordi at jeg har tvingt ie7 til å lese ie6 stilsettet, jeg har ikke endret på det enda. Fordi jeg ikke har fått boksene til å holde seg på høyre side. Hvis noen kunne tenke seg å hjelpe med det, er det bare å ta kontakt. Koden osv er litt rotete bygget opp, jeg tar kritikk for det og skal fikse det.

  5. .nyheterbilde 
    { width:389px;
    height:32px;
    float: left; ... }

     

    Et blokkelement som en div, h2, p osv, vil alltid kreve all plass på linjen den er på, uansett om den har width satt.

    Uhm, nei, ikke med float: left; i tillegg.

     

    Siden er noe rart kodet opp, da minsking av høyde på headeren fører til at hovedfeltet flytter seg inn under... Headeren plasserer seg også et stykke ned bak hovedfeltet, når jeg bruker Outline current i Webdeveloper toolbar og outliner .header.

    9433330[/snapback]

     

     

    Har fikset på størrelsen til alle bildene som hadde feil størrelse.. Men det funker ikke nå heller. Jeg endret bakgrunnsfargen, slik at du kan se hvordan jeg har klipt den opp. Kanskje det kan hjelpe? www.tmk-clan.net/forside2.html

  6. Holder på med koding av en Template. I firefox ser den bra ut, men hvis du ser på den i IE6, kommer det et mellomrom mellom menyen og siste fra forum. Her er css. Noen som kan hjelpe meg?

     

    Og ikke drep meg hvis koden er elendig. Dette er en av de første templatene jeg koder i html og css.

  7. Hei, har nettopp kjøpt meg et ati 1950pro kort. Hadde tenkt å sette det inn, helt til jeg fant ut at kortet krevde 450watts strømforsyning på recommended settings(sto jo ikke noe på hjemmesiden til butikken). Jeg tenkte jo ikke så mye på det, og når jeg satt meg på bussen for å se på pakken, ser jeg at det står at kortet krever 450watts strømforsyning :( . Så det jeg lurer på er, selv om min strømforsyning er på 350watt. Skal jeg kunne kjøre kortet, selv om det står 450watt(recommended :whistle:)?

    Hvis jeg prøver kortet i pcen, kan jeg i det verste fall oppleve at strømforsyningen ryker og komponenter kan skades?

  8. Ok, skal prøve å forklare det bedre..

    Det jeg vil, er at når man skriver inn nyheter. Så kommer det frem på forsiden og faller nedover. Jeg vet at man må benytte seg av et nyhetsscript for å kunne poste direkte på siden. Men det jeg lurer på er hvordan man får selve nyhetsboksene man poster til å falle nedover på siden. Altså, når man poster enda en nyhet, vil en den forige nyhetsboksen falle et hakk nedover. Hvordan kan jeg fikse det?

  9. Hei! Jeg har litt problemer med et mellomrom mellom header og siste fra forum boksen.

    Med en gang jeg satt opp nyheter bildet, ble den flyttet ned en del pixler. Hvordan kan jeg få fikset det slik at ssf boksen holder seg ca.1px fra headeren/knappene?

     

    Jeg er fremdeles i det stadiumet hvor jeg lærer meg å kode templates med css. Så ikke brenn meg, hvis koden er ganske dårlig.

     

    Template

     

    css

     

    Takker for all hjelp jeg kan få!

  10. Hei, har formatert en pc. Har installert nettkort driver osv. Men har problemer med å installere et Sapphire Radeon x700 skjermkort. Siden jeg ikke hadde cd'en. Lastet jeg ned en display driver og catalyst center (eller hva du kaller det) til kortet på ati.com. Når jeg så hadde installert driver og catalyst center. Og startet på nytt, fikk jeg beskjed om at MOM.exe ikke kunne startes, når jeg logger på. Etter noen minutter blir skjermen svart. Og jeg må starte den i sikkerhetsmodus for få den til å fungere. Jeg avinstallerte så ati driver osv. Etter det, tenkte jeg at kanksje kortet ville fungere hvis jeg installerte en sapphire driver istedenfor.Jeg lastet ned en ny driver fra Sapphire sin side. Installerte og fikk akkurat det samme problemet. Noen som kan hjelpe meg? Får ikke kortet/driveren til å fungere skikkelig. Alt bare ryker etter 1-2 min. :(

     

    Takk for hjelp.

×
×
  • Opprett ny...