Gå til innhold

Thend

Medlemmer
  • Innlegg

    4 599
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thend

  1. Latis er født på 90-tallet.

     

    Kanskje litt frekt å kalle det flaut, vet ikke jeg, men det er ikke til å legge skjul på at TL er på et mye lavere nivå enn f.eks PL og La Liga. Jeg går ofte på Brann-kamper og er en ganske stor Brann-supporter, så jeg har ikke problemer med å se på det sånnsett.

     

    Jeg er helt enig i at nivået er lavere, det jeg reagerer litt på er når folk klager over at tippeligaen holder et lavere nivå. Hva hadde man egentlig forventa seg?

     

    Men det stopper ikke min forundring over at nordmenn holder med lag fra andre byer i andre land de ikke en gang har vært i. Noe av greia med fotball er jo at man holder med et lag fra stedet/regionen man vokste opp i og holder seg til det. Greit nok, jeg er Liverpool-supporter sjøl og synes det er helt ok når de gjør det bra, men gleden jeg følte da Kongsvinger rykka opp i fjor høst var 58 ganger sterkere enn det jeg følte da Liverpool vant Mesterligaen, om du skjønner hva jeg mener. [/rant]

    :)

  2. Upatriotiske landsforrædere.

     

    Ser heller fotball med møkkalag jeg føler både for og i mot, enn utenlandske kjøpelag jeg ikke har noe forhold til.

     

    Noe av det mest patetiske som finnes er nordmenn som blir veldig følelsesmessig involvert i hvordan en gjeng millionærer som spiller på en eller annen engelsk klubb gjør det. (Brannfakkel)

  3. Snublet over denne artikkelen her om dagen.

     

    Selve artikkelen handler om Tom Henning Øvrebø,men det interessante står på slutten:

     

    Similar fears are mounting that the World Cup could be spoilt by effectively novice officials lacking regular experience at the highest level. While Italy, Germany, Spain and England each have a single refereeing representative at football's global showpiece, New Zealand boast two and the Seychelles and Benin one each.

     

    Fifa is governed by a desire for geographical fairness in distributing prized appointments, thereby allowing officials from smaller or emerging nations the opportunity to fulfil their potential.

     

    Altså,istedenfor å la kvalitetsdommere ifra Italia,England,Spania,Tyskland osv få dømme,så lar di heller dommere ifra SEYCHELLENE være med?

    Er ikke dette stikk i strid med hva et VM skal representere?Alle verdens nasjoner kjemper imot hverandre for å representere sitt land i et sluttspill,mens en dommer kommer med fordi han er en del av en kvote,ikke fordi han nødvendigvis er best.Hvilket signal sender dette til dommere som har ambisjoner og har prestert på et høyt nivå lenge (rar ting å si).

     

    Hvordan veit du at dommeren fra Seychellene ikke har kvaliteten som skal til?

    Jeg har lagt merke til at dommere fra mindre nasjoner med svakere ligaer kritiseres, spesielt i England, for at de ikke er vant til det høyere nivået i kamper i europacupene og sikkert også i VM. De samme kritikerne kritiserer også ofte de engelske dommerne i premier league for å være for dårlige, overraskende nok, så det blir smått hyklersk.

    Videre har FIFA god erfaring med dyktige dommere fra mindre ligaer. Tenk f.eks. på toppdommeren Lubos Michel fra Slovakia, han gjorde seg vel sjelden bort. VM-finalen i 98 ble dømt av en dommer fra Marokko og finalen i 94 ble dømt av en dommer fra Ungarn. Rune Pedersen var også en solid internasjonal dommer i mange år. Det er klart at vi har sett merkelig dømming både i VM og europacup fra dommere fra mindre fotballnasjoner, men vi ser også merkelig dømming fra dommere fra de større landa med de beste ligaene også. Jeg tror man skal være meget forsiktige med å skjære alle dommere over samme kam.

  4.  

    My bad når det kommer til at artistnavn og låttittel ikke er med, men dette er jaggu flisespikkeri ;) med tanke på at det står på selve videon :)

     

    Når det kommer til om videon er lagt ut før eller ikke så orker jeg ikke gå igjennom titalls sider for å dobbeltsjekke. Kall meg lat, men det kan da virkelig ikke være såååå krise om den har blitt postet tidligere?

    Yo, velkommen tilbake.

    Om du skriver ned låttittel og artistnavn kan man søke i tråden, ikke sant. Så slipper man også å bla seg gjennom. ;)

  5. Forventet du virkelig en normal krigsfilm av Tarantino?

     

    Regnet hvertfall med reaksjoner på min anmeldelse :D

     

    Men.. ja, nå er ikke Tarantinos filmer noe jeg befatter meg så mye med, så ble litt lurt.

    Var ikke klar over at det var Tarantino før det sto på teksten.

     

    Men det viser jo at han har anlegg for å lage ordentlig film også.

    Så en skulle jo tro ville få lyst til det en eller annen gang.

    Og ikke bare lage de der rare greiene. Begynner jo å bli en temmelig velbrukt stil etterhvert.

     

    Hva i all verden er en 'ordentlig film' for noe?

  6. Η ελληνική αποτελεί τη μητρική γλώσσα περίπου 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αποτελεί επίσης την μητρική γλώσσα αυτοχθόνων πληθυσμών στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και την Τουρκία. Εξαιτίας της μετανάστευσης η γλώσσα μιλιέται ακόμα σε χώρες-προορισμούς ελληνόφωνων πληθυσμών μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία, η Σερβία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Συνολικά υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που μιλάνε τα ελληνικά σαν πρώτη ή δεύτερη γλώσσα είναι γύρω στα 20 εκατομμύρια.

×
×
  • Opprett ny...