Gå til innhold

BrickTop

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BrickTop

  1. Så jeg kan altså da konkludere med at jeg ikke har noen muligheter til å få redusert ping enn det jeg har nå med mindre jeg velger samme tjenesteleverandør som EggMan88? Har telenor på en eller annen måte bedre routing enn andre? (hvis det er det det heter)

     

    Edit: Wabby, beklager at jeg ikke skrev hva fastpath gikk ut på :whistle:

  2. har innimellom observert enkelte på høyskolen jeg går på som sitter og spiller wow på laptopen istedenfor å lese/jobbe.

     

    Folk som spiller wow må ha 100% tålmodighet og 0% rastløshet slik jeg ser det.

     

    Av og til når jeg er innom en kompis spiller han stort sett wow og greier ikke løsrive seg selv om jeg er der. Jeg pleier å stikke etter kort tid med mindre jeg sovner (han har en veldig god stol ved siden av dataen).

  3. Nei, det er vel riktig at det ikke er gjeldende for alle. En del lider av kroniske deprosjener og har vanskelig for å komme seg ut av det. Men jeg er overbevist om at en som kommer seg gjennom f.eks. kjærlighetssorg første gangen takler det bedre andre gangen.

     

    Alle møter motgang i løpet av livet, både i stor og i liten grad.

    Men ingenting er så godt at det ikke er godt for noe, heller ikke motgang.

  4. Vel, jeg tok nærmest for gitt at jeg fort ville bli oppfattet som en litt merkelig skrue her i forumet, ikke minst i kraft av min godt voksne alder. (Gjett!).

    Men ønsker for all del ikke å bli sammenlignet med en viss Onkel Skrue, for gjerrig er jeg slett ikke!

    Tvertimot, jeg deler gladelig ut min viten om smått og stort, og tør påstå at jeg har håndtért over en million skruer i mitt relativt lange liv!

    Så da falt jo nick´et ganske naturlig :smile:

    152194[/snapback]

     

    Du må være blant de kuleste bestefarene i Norge siden du henger mye her på forumet og har peiling på hardware...

     

    Anyway, jeg hadde sett filmen snatch og lo så jeg gren. Synes brick top personen er en knas type. Rett etterpå signet jeg opp på forumet og i mangel på inspirasjon ble det med det navnet.

     

    Er lei nå. Noen som vet hvem jeg må ligge med for å få det endret?

  5. Gainward 7800 GTX kortet jeg har er det første skjermkortet jeg har kjøpt foruten en hel PC.

    Hva som surret rundt i hodet mitt tidlig i august 2005 da jeg betalte 4600,- spenn for et skjermkort aner jeg ikke, men jeg gjør det ikke igjen. Kort til 1500,-/2500,- får holde heretter.

    Jeg regner nå med at det går minst 2 år til før jeg bytter det ut.

  6.   SOm flere sier her, tviler sterkt på att dette blir den suksessen noe snakket om hvis ikke den blir en god del billigere enn LG skjermen, som skal være veldig god.

     

    Nja njo...den er grei nok. Sort nivået er formidabelt, men ellers er den midt på 3`et spør du meg. Ikke noe revolusjon etter mitt skjønn.

  7. Jeg kan banne på at det sto 1990,-. Trykkfeil? Ja kanskje. Annonsen er desverre kastet i bosset, skulle gjerne scannet den og lagt den ut...

     

    Hvor fikk du den annonsen fra?

     

    Fikk den i posten fra expert i området jeg bor

×
×
  • Opprett ny...