Gå til innhold

Ingenting

Medlemmer
  • Innlegg

    474
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ingenting

  1. Tydeligvis mange som ikke skjønt spørsmålet. Trorlig var jeg da litt uklar.. uansett. Poenget er at norske anmeldelser har vært mye tidligere ute med anmeldelsene av Assassins Creed og jeg tror Call of duty 4. Dette har jeg aldri observert før. Anmeldelsene var jo alt ute i går om ikke tidligere.. Jeg såg det bare ved en tilfeldighet og det er mulig de kom ut før for alt jeg vet...

  2. Hvordan vet jeg om spillene er sonefrie? Skal til USA snart og tenkte jeg muligens skulle kjøpe noen spill, men da må de vel være sonefrie ettersom jeg har en "norsk" 360? Om noen har noen tips om hvordan jeg skal gjøre dette, eller om det ikke er noe vits i å kjøpe spill i USA så si fra! :)

  3. Hmm.. det funket nå. Mener bestemt at det er det jeg har gjort hver gang men...

    9602519[/snapback]

    Ai ai svært moteriktige farver på rustningen i det nest siste bildet altså...

    Ikke mange har mot til å bære mintgrønn og rosa offentlig... :D

    9606748[/snapback]

     

    Enkelte må nesten vise veien i den store vanskelige jungelen av Halo mote! ;)

  4. Synest Halo 3 ser ut som på bildene. Når jeg tar bildene ser jeg ingen konkret forskjell, bare at bildene får et litt mer blurete preg. Ser litt mer ut som maleri. Dog er dette veldig lite. Ellers ser jeg ikke noe konkret forskjell på anti alias som enkelte her nevner. Har tatt flere bilder med anti alias og jeg ser ikke at de blir noe nevneverdig bedre når jeg tar bilde. Tror mye av problematikken ligger i att mange spiller på SDTV og at det vanligvis blir tatt bilder folk synest ser bra ut. det er liten tvil om at Halo 3 til tider ser veldig bra ut. Dermed er det dette folk tar bilde av. Har lagt ved noen som viser noen av de litt mindre bra sidene ved halo 3. Ja, og en Bug..

    post-95206-1191106310_thumb.jpg

    post-95206-1191106330_thumb.jpg

    post-95206-1191106356_thumb.jpg

  5. Bruker denne tråden jeg.. Noen som vet om det er mulig å søke etter noen å spille coop med? Virker bare som om du kan joine folk. Klarer ikke søke til noen tilfeldige på nettet slik som med GOW.. Nå har jeg prøvd i flere timer her! På GOW kunne jo du søke opp coop gamer på live og se hva de spilte. Så valgte du hvilken du ville joine og du gikk rett inn i gamet. Funket jo fantastisk bra.

  6. Nå bør vel det komme inn noen kule bilder eller videoer snart? Legger ved to bilder jeg tok i dag. Ikke så mye å skryte av, men var mest for å sjekke hvordan det fungerer. Så håper andre også tar noen kule bilder og legger inn her. Men husk på SPOILERS nå da!! Mine to har ikke det.. ;)

    post-95206-1190835598_thumb.jpg

    post-95206-1190835623_thumb.jpg

  7. om mealman ikke skl være med er jeg først på listen ...!

     

    kommer til og spille MP i hele dag fra nå så bare send en MLD..

    9578047[/snapback]

     

    Hva er din gamertag da?

    9580993[/snapback]

    hehe.. det står der da... i signaturen... :)

    9582110[/snapback]

     

    Eh..ja stemmer det. Nå kommer aldri trådstarter online, så nå går jeg over til Singelplayer.. Likte MP da! :yes:

  8. Ser Grabbal3 (Mealman) har spilt coop i mange timer i dag. Kanskje på tide å fornye listen? Om han da ikke har en unnskyldning som at det er lillebroren som har spilt! :p Vilkårene var i alle fall tydelige. Kjipt om den ene alt har rundet spillet.. om han nå havner på sidelinjen vil jeg bare si; I CALL MC! Siden han gjorde det..

×
×
  • Opprett ny...