Gå til innhold

moonwalk68

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av moonwalk68

  1. Nei, jeg mener at nokia ikke er noe spesielt "spennende" heller. Det jeg mener er at når det gjelder formfaktor, meny, tenke nytt så synest jeg SE faller langt bak. Iallefall iforhold til før.

    Men nå skal det sies at hele mobilbransjen er egentlig bare kjedelig, synest jeg, med tanken på at det går kun i samme menyer som før, og det har vell heller ikke forandret seg siden SE kom med T68.(sånn grunnmessig).

    Heldigvis har det komt nye ting da, som feks HTC(jada, den er treg) og iPhone som er en drøm å bruke=)

  2. Jeg synes trådstarter slapp billig unna, for jeg ble tidligere i år stoppet i 101km/t i 80 sonen noe som resulterte i 4900kr i bot!

     

    Og dette var på motorvei av god standard :thumbdown:

    9543277[/snapback]

     

     

    Jeg slapp på alle måter billig unna ja..men nå må du huske at jeg får dette på rullebladet, som for øvrig er med i pakken med bot, og prikken vil nå være der i noen år(noen som vet hvor lenge?).

     

     

    Og igjen vil jeg presisere at jeg får vondt av alle bil-ulykker som skjer, og spesielt de som skjer med stor fart, jeg får absolutt dårlig samvittighet for det.

  3. Da har jeg vert oppe til tingretten..ettersom jeg har innrømt det aller meste så slapp jeg "skikkelig" domstol med flere dommere osvosv.

     

    Så er er straffen:

    15 dagers betinget fengsel(prøvetid på 2 år)

    lappen vekke i 12 mnd

    boten ble på 6000

     

    Så jeg har sluppet billig unna=)

  4. Såvidt jeg hører er ikke fengsel i Norge så ille. 21 dager er ikke all verden, og man er ingen fæl person selv om man driter seg skikkelig ut en eller to ganger i livet på denne måten. :)

    9103727[/snapback]

     

    Det er sant:) men ufattelig surt likevell, så igjen: kommer til å gjøre ganske mye for å ikke havne i fengsel..men de fleste sier at jeg ligger i faresonen, men at jeg kommer til å få betinget i stedenfor.

    9108459[/snapback]

    Fikk beskjed om at jeg var bare 10 km/t unna fengselsstraff når jeg ble stoppa i 96 km/t i 60 sone.

    Riktig nok kom den beskjeden ifra en overivrig verdensmester på politikammeret som satte meg i samme kategori som skikkelig hardbarka kriminelle da...

    9135097[/snapback]

     

    hehe, mulig han sa det, for det er 2 lover som "overlapper" hverandre. Den ene sier 106, og den andre sier 110..så det er vell alt ettersom omstendighetene osvosv.

    Siden jeg aldri har vert borti en eneste overtredelse så fatter jeg ikke at jeg skal havne i fengsel av den grunn..og fengselsstraff kan enten være ubetinget eller betinget..

    Mulig jeg sier dette er fordi jeg er fremdeles pinlig nervøs over hele greien:P

  5. Såvidt jeg hører er ikke fengsel i Norge så ille. 21 dager er ikke all verden, og man er ingen fæl person selv om man driter seg skikkelig ut en eller to ganger i livet på denne måten. :)

    9103727[/snapback]

     

    Det er sant:) men ufattelig surt likevell, så igjen: kommer til å gjøre ganske mye for å ikke havne i fengsel..men de fleste sier at jeg ligger i faresonen, men at jeg kommer til å få betinget i stedenfor.

  6. Trøsten er at man lærer av slike erfaringer......not  :p

     

    (81 i 50 sonen vet jeg av erfaring gir 5 mnd.)

    9094440[/snapback]

     

     

    Tro meg, jeg har lært:P det har blitt noen par våkne netter i det siste.

  7. Personlig mener jeg at jeg ikke fortjener å ha lappen på en god stund, jeg sjekket med politiet og han jeg snakket med sa fra 12-16 mnd vil lappen min være vekke..noe som jeg mener er fullt fortjent. Jeg føler meg veldig veldig dårlig og idiotisk av dette her, og iallefall med tanken på hvor mye jeg har rotet det opp.

    Men jeg får nok den straffen jeg fortjener.

    Bare ikke ubetinget. Det kan jeg være ganske så egoistisk å si at jeg ikke fortjener. Det hadde blitt ufattelig unødvendig med tanken på hvor lang soningskøene er

  8. Jeg kjørte 149 i 80 sonen og straffen ble 18 måneder uten lappen + 21 dager ubetinget fengsel. Du mister vel lappen i ca 12 måneder og får betinget tenker jeg + bot, men vet jo aldri hvor grei eller ei dommeren er.

    9082842[/snapback]

     

    Og hvordan var det i fenkselet? jeg er fryktelig paranoid nå..og tanken på at jeg har sviktet folk som feks kjæresten min gjør meg kvalm

  9. Veit om et par som holdt ca 105 i 50-sone. Mista lappen på staden og fekk 10000 i bot. Ikkje sikker på om det var noko meir.

     

    Sannsynligvis ikkje ubetinga dersom det er førstegangsforeseelse. Men skal ikkje seie det heilt sikkert... Et par år sidan rettslære på vgs.

    9082782[/snapback]

     

     

    ok, litt betryggende å vite, men jeg leser om flere som har gjort noe sånt, og fått betinget, men det står ikke om de har vert borte i sånt fra før av.

  10. Nokia 6103 er et godt alternativ ja..og vist hun bruker øreapperat kan hun skaffe en blåtannting, som gjør at hun kan bruke øreapperatet som en slags blåtannheadsett=)

    Men ellers er jeg enig med TheScirocco, om at samsung er de desidert beste telefonene til eldre, med tanke på meny, tastatur, og skjerm=)

×
×
  • Opprett ny...