Gå til innhold

Harmony

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harmony

  1. Fikk PCn idag, aldri hatt en så vanvittig god kvalitetsfølelse for ett produkt som når jeg åpnet pakkene idag.

     

    Skjermen er ENORM, kabinettet er ENORMT og viftene er stillegående. Alt går vanvittig fort og enkelt i vista så langt, driver og installerer AoC og World in Conflict nå så da gjenstår det å se på ytelsen - Bekymrer meg ikke for fem flate øre.

     

    Nok en gang vanvittig fornøyd med dell, 14 dager fra bestilling; Unormalt bra.

     

    Jeg forstår nesten ikke at jeg har fått så mye bra utstyr for så "lite" penger, fornøyd.

  2. Hvordan er det med vibrasjonsdemping på denne subwooferen? Leter etter ett 2.0 system som ikke tar så mye plass, men kom over denne pakken: Z-2300 og den så veldig bra ut... Dette vill bli brukt til spill og musikk, ikke på høyt nivå, ofte prøve å unngå vibreringer i gulv/vegger osv så det må være god lyd selvom en kanskje velger LOW gain på subwooferen.. Klarer dette settet å oppfylle mine ønsker?

  3. Takk for svar Donnie..

     

    Men jeg skjønner ikke hva jeg skal bruke fra fraktseddelen i søkemotoren til Schenker!

     

    Jeg har følgende nummer å refere meg til: Ordrenummer, selgers ID nr, Customer Number og serial number. Jeg har ikke fått ett fraktseddel nummer i pakkesedlen. Ikke at det er så viktig, men er morsomt å se når pakken kommer og hvor den er :)

  4. Jeg ville ha tatt 2x2 gb med ram på 800mhz så har du mulighet for oppgradering senere for enda mer.

    Så ville jeg tatt vista64 bit home premium så du får utnyttet hele pc-en og den blir sikerere og mer stabil.

    Lydkortet ville jeg muligens droppet vis det følger med et på hovedkortet som er 5.1 eller 7.1 for det er ganske dyrt og de som er integrert på hovedkort er for tiden veldig bra kanskje ikke hos Dell.

    quad q6600 er en bra cpu jeg har den selv og er veldig fornøyd.

     

    lyst til og legge med en pris på alt dette?

    For du kan nok bygge en pc som er bedre enn dette uten noe problem som faktisk er perfekt for ditt bruk og spare penger.

    De som henter ut ett tilbud hos Dell er veldig ofte ikke interessert i å bygge PCn selv grunnet garantivilkår osv. Lydkoretet følger med og er ett godt kort så det trenger ikke dekonfigureres.

     

    Veldig fin PC du har satt opp Luddo, husk å bruk rabattkode hvis du kan!

  5. Akkurat fått ett nytt 60 dagers gamecard som jeg registrerte på nettsidene til AoC, men så står de at kontoen min er "Cancelled". Prøver å reaktivere den men de står kun att jeg kan bruke Credid Card, som jeg ikke vil bruke. Trodde de skulle være slik att jeg kunne velge timecard også jeg? Sånn att du slapp og bruke Visa, mastercard etc.

    Du betaler vell ikke når du oppgir kredittkort informasjon, men bekrefter at du har kredittkort (Altså over 18 år som er ett av kravene for å spille AoC)

  6. Hvor lang tid tar det før du får xps-en??

     

     

    Og : Vil et ENKELT 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800GT klare å kjøre cryses med en god del av effektene skrudd på max? Eller bør jeg da heller gå for et DUAL SLI 512MB NVIDIA GeForce 9800GT card??

     

     

     

    Og til slutt to noob spørsmål : DUAL SLI 512MB NVIDIA GeForce 9800GT er vel to like kort som fungerer som ett?

     

    Og et ENKELT 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800GT er vel dårligere og gamlere enn DUAL SLI 512MB NVIDIA GeForce 9800GT card?

     

     

     

     

    Takk på forhånd :D

    9800 GT i SLI er det råeste du får på XPS 630 nå, for å kjøre crysis på fullt tror jeg virkelig ikke at ett stock 8800 GT kort fra nVidia klarer..

     

    Hvis du ikke har planer om å spille Age Of Conan, men spill som kommer fremover og Crysis, kan firekjerner prosessor være ett godt valg, da Crysis utnytter dette.

     

    Jeg bestilte 1/8, og har fått ETA 20/8, PÅ eller før denne datoen.

  7. 800kb/s er jævlig bra om du virkelig mener det, ingenting å syte over, men tror du misforstår med mbps og kbs :p

    Jeg har nå: 815kbps. og jeg syntes det er treigt, hvertfall i forhold til 8000kbps/8mbps

     

    Edit: Hva er det jeg misforstår?

    Hvis du laster ned på 815 kb/s har du rundt 8 mb inn linje..

     

    Jeg selv har 2mb inn, og laster ned maksimalt 220 kb/sec.... Det fungerer ikke slik du tror, du kan ikke laste ned 8 megabyte i sekundet hvis du har en 8 megabytes linje...

     

    Har alle AoC spillere dette problemet?

  8. Hei Mads, leste tråden og skjønner at du er i båten de fleste er i 13-14 års alderen (Ikke vondt ment). Hvordan en går frem sosialt med det motsatte kjønn er noe en ofte finner ut av i alderen jeg nevnte, dersom en ikke praktiserer denne sosiale omgangen og først ønsker å utforske det motsatte kjønn i slutten av tenårene er det innlysende at det blir mye vanskeligere, da motsatt kjønn har vært igjennom det du gir deg utpå.

     

    Jeg tror du har misforstått litt, Facebook og andre nettsteder er ikke ment som sjekkern, men plassen for å finne gamle venner og nye bekjente. Hvis du bare skal praktisere sosial omgang med det motsatte kjønn via dette mediet blir det veldig vanskelig etterhvert da forholdet skal utvikle seg og dere virkelig møtes på en date o.l.

     

    Eksempel: Du møter en jente på en uteplass, og hun viser med kroppsspråket at hun liker deg, og du er så borte at du glemmer å ta telefonnummeret hennes etter en lang og interessang samtale, men finner henne derimot dagen etter på facebook, er det stedet for å finne kjapt ut av om hun fortsatt er interessert, og det oppdager du fort. Derifra er veien kort, inviter hun med ut på kino, kjøretur, utested eller en plass dere begge har interesse for å være på. Få jenta til å le, få hun til å hygge seg, og når hun gjør det, si enkle men omtenksomme kommentarer, hva som helst: En som alltid fungerer for meg siden jeg er god å få jenter til å le er; "Du har det vakkreste smilet jeg vet om", slike små ting elsker jenter! Men ikke overdriv heller.. :)

     

    Jeg sier ikke at internettsjekking ikke fungerer, håper ikke du har fått inntrykk av det, men jeg mener at en er nødt til å utforske hverandre i virkelig sosial omgang for å få til noe. Det er som det alltid har vært sagt; "Øvelse gjør mester" og når det gjelder sjekking, så må man drite seg ut mange ganger før noe skal gå :) Håper jeg har vært litt til hjelp, jeg prøver ikke å komme med noe fasitsvar, men min oppfattelse av slike situasjoner.

  9. Jeg har lest i en artikkel her på hw at nVidia driverne er nesten 30% til at window klikker.

     

    Er det så rart siden Nvidia nærmest har hatt monopol på skjermkort og de fleste satt med et Nvidia kort ?

     

    Har et 280 gtx selv , Vista 64 Ultimate , ALDRI hatt en eneste krasj .

    Jeg har tilmed det beryktete nForce hovedkortet !

    Aldri hatt en eneste crash? NICE! Ikkje bugga map heller? Spilte på en venn sin XPS M1730, funka fett helt til det crasha, skjedde hver 3 time så er ikke noe problem.. Er vist Dell som har problemer med driverne til 8800 GTX..

     

    Håper jeg slipper crash på min nye rigg som kommer snart, med 9800 GTx2 ....

×
×
  • Opprett ny...