Gå til innhold

Dunsay

Medlemmer
  • Innlegg

    868
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dunsay

  1. Hvis du ikke planlegger å få den i omløp, vil du ikke klare å feilberegne slik at den ikke faller ned igjen. For at noe skal bli værende i bane må det bevege seg i ca. 28 000 km/t sidelengs. Sikter du bare rett opp vil det bare falle ned igjen. Gitt at du driver med noe som dette er det rett og slett ikke mulig å feilberegne slik at raketten din blir stuck i bane. Den har rett og slett ikke nok energi til det.

  2. Elektra Kongsvinger AS ─ Autorisert Apple-verksted på Kongsvinger med drop-in.

    Ellers er jeg som tekniker helt enig i at påstanden om juks er svært drøy. Verksteder kontrolleres hele tiden, og feil som avdekkes i rutiner og liknende må utbedres for at verkstedene skal få beholde autorisasjonen. Verksteder som jukser mister autorisasjon.

    Påstander om juks og svindel stammer som regel fra misfornøyde kunder som har hatt uflaks med en fukt-/væske- eller klem-/slagskade som har påført telefonen deres en skade som ikke går på garanti. Kunden er da gjerne uenig i at dette kan ha skjedd med deres telefon, siden akkurat han/hun er mye mer forsiktig med telefonen sin enn noen andre de kjenner. Det kan jo godt være, men det går dessverre an å være uheldig likevel.

    Sitter du likevel på konkret informasjon om et verksted som jukser (noe jeg betviler, som begrunnet over): gå videre med det! Jeg er selvsagt også forbruker, og det er til oss alles beste om juks på verksteder avdekkes.

  3. Når vi snakker om PC-fusk her!

     

    Jeg har en Alienware Aurora R4 som gir signaler på at det er ett problem med grafikkkortet (Den piper 6 ganger http://www.dell.com/support/article/us/en/19/SLN114868/EN)

     

    Jeg ringte til Alienware Tech support, men fikk til svar at det kunne eventuelt være feil på hovedkort samt grafikkort! Det vil koste 5000-6000+ for bytte av hovedkort og grafikkort samt feilsøking for å være sikker.

     

    Er det da å anbefale selv kjøpe inn deler for så å reparere selv?

     

    Som dere sikkert skjønner allerede er garantien gått ut :/

     

    Reklamasjon, dersom den er under 5 år gammel.

    • Liker 1
  4. Et Kickstarter "pledge" er ikke det samme som et kjøp. Rollen din er i utgangspunktet bare investor, ikke kunde. Du satser penger på utviklingen av en idé til et ferdig produkt, helt uten garanti for at du faktisk vil få det sluttproduktet du tror du betaler for. Det er risikoen en tar som investor. Vil du være sikker på at du får produktet du vil ha, vent til det er ferdig og kjøp det som kunde da. Så enkelt er det.

    • Liker 1
  5. Greit nok, et atom tykt grafèn-lag vil hjelpe en del på, men tviler på at det kan bety stort mer enn et par titals prosent i kapasitet alene.

    Selv "bare" et par titalls prosent er mildt sagt betydelig etter å bare ha bytta ut ledermaterialet.

     

    Og selv om de kommer opp med et vanvittig isolasjonsmateriale som er ekstremt tynt og nesten null ledeevne (på lik linje som grafèn er ekstremt tynt og ekstremt god leder), så blir kanskje noen kvantefysiske elementer et økende problem.

    Dette er derimot trolig et langt bedre poeng: balansen mellom platetetthet og god nok elektrisk isolasjon.

  6. Alt for lite, og alt for sent... X Rebirth ble så alt for arkade for meg. Gi meg bl.a. tilbake jump gates og loading screens heller enn det håpløse "highway"-systemet, så skal jeg kanskje vurdere det. Jeg vil veldig gjerne også ha flere skip å kunne fly selv, og mindre WIS (Walking In Ships/Stations). Akkurat den siste spillmekanikken tilfører ikke serien noe positivt for min del.

  7. Tar tiden fra lyn til tordenskrall. Om tiden går ned 10s - 8s - 5s så trekker jeg ut støpselet på endel ting. Intet vern er bedre en manglende forbindelse. Og jeg klarer å leve uten TV-en 30min en gang i blant. Trekker også ut støpselet på endel ting i ferie, billig forsikring.

     

    Har forøvrig sluttet å bry meg med om folk sier stikkontakt om støpselet. Det snakkes/skrives vel oftere feil en rett.

     

    Risikabel praksis; lyn slår nemlig ikke kun fra samme "punkt" i tordenværet, og det kan gjerne gå f.eks. 5s → 7s → 9s → 13s, før det så plutselig smeller rett over hodet på deg igjen. 10s er ca. 3 km, og 3 km eller større tordenvær er ikke akkurat supersjeldne.

  8.  

    Dere som kjøpte AoE2 HD og ble skuffa: jeg tror ikke dere forstår at betegnelsen HD i utgangspunktet kun innebærer høyere oppløsning, noe AoE2 HD absolutt innfrir på. AoE2 HD er nøyaktig hva jeg skulle ønske det var: AoE2 med HD-oppløsning. I tillegg har vi fått en bedre flerspillerløsning enn i originalen, så jeg ser virkelig ikke hva alle klager over. Oppdaterte effekter og liknende i et AoM HD er en bonus vi strengt tatt ikke har noe krav på kun etter HD-betegnelsen, ihvertfall.

    Er litt skuffende å høre at noen mener vi ikke har krav på noen usle oppdaterte effekter. Det er tross alt VI som betaler disse selskapene og jeg mener ihvertfall ikke at en ekstra innstilling for høyere oppløsning i menyen er verdt ~150 kroner.

     

    Hadde det vært gratis skulle jeg sagt meg enig at vi ikke har krav på noe men ærlig talt.. så lenge de tar betalt kan jeg ikke fatte hvordan noen kan mene det du sier.

     

     

    Det er helt og holdent opp til deg selv om du ønsker å betale for et produkt eller ei. Jeg personlig betalte gladelig de 150 kronene det kostet for et godt spill som jeg tidligere bare hadde en piratkopi av fra tidlig på barneskolen, oppdatert til å fungere godt i moderne oppløsninger. I tid kosta det meg en drøy time på jobb, og den tida syns jeg det er verdt.

    • Liker 1
  9. Dere som kjøpte AoE2 HD og ble skuffa: jeg tror ikke dere forstår at betegnelsen HD i utgangspunktet kun innebærer høyere oppløsning, noe AoE2 HD absolutt innfrir på. AoE2 HD er nøyaktig hva jeg skulle ønske det var: AoE2 med HD-oppløsning. I tillegg har vi fått en bedre flerspillerløsning enn i originalen, så jeg ser virkelig ikke hva alle klager over. Oppdaterte effekter og liknende i et AoM HD er en bonus vi strengt tatt ikke har noe krav på kun etter HD-betegnelsen, ihvertfall.

    • Liker 4
  10. Dette er jo bare tull. FrP bryter ingen valgløfter. De har den samme meningen fortsatt, og har ikke endret kurs her på noe som helst vis. Det de derimot har gjort er å resignere i forhold til saken, når de to største partiene er enige om at DLD skal innføres er det fint lite FrP får gjort.

     

    FrP lovet omkamp om DLD, men nå blir det ikke noe av. Det er der løftebruddet ligger, ikke i holdningen deres til DLD.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...