Gå til innhold

KoR

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KoR

  1. Størrelse: 
    55+ tommer

    Prisklasse: 
    max 20000

    Hva slags spesifikasjoner mener du tven bør ha? 
    Vet ikke

    Hva slags kildesignal har du? 
    fiber
    Hva annet enn tv skal du bruke den til? 
    Gamecube/Nintendo 64, er ikke så viktig

    Skal du koble til pc? 
    Film/Twitch

     

    Faren min er så på denne "http://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55UH615V/lg-55-4k-uhd-smart-tv-55uh615v"

    men den virket veldig billig i forhold til de andre tvene så lurte på om den er bra

    og om noen evt. har bedre forslag til max 20k

     

     

     

  2. Har hatt 4-5 forskjellige routere på samme antall år omtrent. Begynner å bli møkk lei av at jeg må opp å restarte routerne min hver dag.

     

    Noen som har noen solide routere til bruk hjemme å anbefale? Det er 4 PCer koblet til nettet, 2 kablet og 2 trådløse + et par telefoner.

     

    Jensen er uaktuelt, makan til søppel burde ikke vært lov å selge. Har hatt et par D-link routere.. de funker bra i 2-3 år, før de blir ustabile.

     

    Skulle helst fått tak i idag, så nettbutikk er ikke aktuelt!

     

    Takker for svar på forhånd.

  3. Fokuser på utpust i stedet for innpust når du opplever pusteproblemene. Sørg for å tømme lungene helt før du trekker de manuelle pustene. Det gir god effekt.

     

    Videre vil jeg anbefale å holde deg unna sukker og hvetemel. Det er de to tingene som er farligst for hjertet, og med din tilstand ville jeg gitt det et forsøk i hvertfall.

     

    takker for tips... har lest litt om hyperventilering, og klarer å plassere alle symptomene i det som står om det... Har fokusert på å ikke trekke disse dype pustene ikveld, og hjertebanken er betydelig redusert allerede, så mulig at 2 år med 40 legebesøk og annet helvete skyldes noe så simpelt som hyperventilering... Spm er jo da hvorfor det begynte i det hele tatt.

  4. Takker for svar!

     

    Få en henvisning til kardiologisk avdeling på nærmeste sykehus og be om en ny belastnings-EKG, eventuelt en Holter-test (24-timers-EKG) med tillatelse til å trene i løpet av det døgnet, sånn at de får registrert det du opplever etter trening.

     

    Det samme sa fysioterapauten min idag, så blir en ny time hos fastlegen om 1 uke. Tror også jeg skal be om å få en ekkografi bare for å utelukke alt som har med hjertefeil og gjøre.

  5. Symptomene oppstod for 2 år siden, etter en periode med intensiv styrketrening. Etter 1 og et halvt år uten regelmessig trening, er symptomene fortsatt uforandret.

     

    Under trening kjenner jeg at hjertet slår hardere enn det gjorde før, samtidig som jeg føler en trang til å måtte ta dype pust for å få nok luft.

     

    1 time etter trening blir jeg sliten og trøtt, og har mest lyst til å bare legge meg ned.

    Etter 2-4 timer kommer hjertebanken samt også følelsen av å ikke få nok luft. Må hele tiden trekke dype pust manuelt. Hjertebanken blir kraftig av små anstrengelser som å reise seg opp, gå opp trappen etc. Denne tilstanden varer i ca 24 timer og blir betydelig kraftigere avhengig av hvor hard treningen var.

     

    Har vært igjennom 24-timers EKG og belastnings EKG, som kun påviste ekstraslag som var "normalvaiant". Har ikke hatt EKG i perioden etter trening, når symptomene er mest fremtredene.

     

    Har tatt masse blodprøver, og har normale nivåer av hemoglobin og ferritin. Eneste som har slått ut på blodprøvene, er forhøyet morgenkortisol (mest sannsynlig pga. stresset det var å kjøre 7mil på et slafsete vinterføre).

     

    Andre symptomer som kan ha sammenheng: Lilla neiler, blek hud under øyelokkene, blå hud i øyekroken/innsiden av neseryggen.

     

    Som alle andre med udiagnotiserte plager, så har jeg googla meg igjennom halve internett, og funnet ut av det som passer best med de symptomene jeg har er Ventrikkel septumdefekt (VSD). Var født 3 uker for tidlig, noe som dobler (?) sjansen for å få denne defekten.

     

    Mann 23 år.

  6. Hei, må bare si at jeg er helt clueless når det kommer til høytalere, så ha det i bakhodet hvis dere prøver å hjelpe meg :).

     

    Fattern sitt proson surroundannlegg fra 2001 har stått ubrukt i et par år nå. Bestemte meg for å montere de 2 gulvhøytalerne (Proson HFC-366) og forsterkern (ARCAM AVR100) til PCen min idag med minijack optisk kabel.

    Alt så ut til å fungere, men syntes at lyden fra den ene høytaleren var mye svakere.

    Kjente svak vibrasjon i det nederste elementet, men mye svakere enn på den andre høytaleren. Skrudde ut elementet, og når jeg holdt den i hånden, var den helt død. Regner med vibrasjonen som var kom som følge av de andre elementene inne i kassa. Tror også det øverste diskantelementet er dødt.

    33tgwgk.jpg

    Lurer da på hva som er galt? Er de sprengt? Går det ann å bytte ut disse 2 elementene?

    Høytalerne var ganske dyre da de ble kjøpt i 2001, og har affeksjonsverdi, så har veldig lyst til å fikse den.

    Hjelp!

  7. Hei!

    Jeg har hatt denne PC'en i 1 år nå.

    Specs:

    AMD Phenom II X6 1055T

    Socket-AM3, Six Core, 2,8GHZ/3,3GHz Turbo, 9MB, 12

    ASUS Radeon HD 6970 2GB GDDR5 (2stk, crossfire)

    PCI-Express 2.1, "DirectCU II", 2xDVI-I, 4xDisplay

    ASUS Sabertooth 990FX, Socket-AM3+

    ATX, 990FX+SB950, DDR3, 4xPCIe(2.0)x16, CFX& SLI,

    Corsair SSD Force Series 3, 120GB

    SATA 6 Gb/s (SATA3.0), 550MB/510MB/s read/write, S

    Corsair TX V2 750W PSU

    ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Standard. 4x 6+2-pin

    Corsair Value S. DDR3 1333MHz 4GB CL9

    Kit w/2x 2GB, Unbuffered, CL9-9-9-24, 240pin, 1.5V

    In-Win Dragon Rider Big Tower Sort

    Vifter: 1x 120mm Front, 1x 120mm Topp, 1x 220mm Si

    Lite-On DVD±RW Writer IHAS124-19

    SATA, DVD±R: 24x, DVD+RW: 8x, DVD-RW: 6x, DVD-RAM:

    Western Digital Caviar® Blue 1TB

    SATA 6Gb/s (SATA 3.0), 32MB, 7200RPM

     

    Jeg satte PC'en min i sleep og ble borte i et par timer. Når jeg kom tilbake, skrudde jeg den på igjen fra sleep og så på TV. Når jeg kom tilbake ble jeg møtt av en svart skjerm som det stod error på: 0xc000000f.

    Når jeg da går videre, spør den om jeg vil boote til windows vista (Jeg bruker egentlig windows 7, men vista ligger på den tredje harddisken som jeg ikke bruker).

     

    Jeg prøver å reparere med windows 7 cd'n, sliter med å få den til å boote til cd'n men fikk det til.

    Den finner deretter ikke SSD'en min(Jeg prøver å søke etter den selv på "Datamaskin", men der er den erstattet med 1TB disken min, mens SSD'en ikke vises), og dermed kan jeg ikke reparere den. Usikker på om den er ødelagt, eller om det er noe jeg kan gjøre for å fixe den?

  8. Usikker på hvor jeg skal skrive dette hend, så jeg prøver her.

    Nettopp kjøpt en ny philips 37 tommer, men når jeg prøver å duplikere bildet kommer bare bildet opp på pc skjermen min (stasjonær pc)

    Alt annet fungerer. Extend, computer only og projector only funker helt fint. Men ved "duplicate" vises bildet bare på pc skjermen min, mens tvn påstår at den ikke får noe signal.

  9. noen som vet grunnen til at den på lefdal har mindre ram og mindre hardisk enn den på multicom? Skal jo være samme PC.. Multicom får ikke inn før 6 mars, mens lefdal har 100+ på lager.

    Mange PCer har samme modellnummer, men forskjellige konfigurasjoner. Den du linker til i Multicom virker absolutt verd de 400 kr ekstra man betaler. Beklager at jeg ikke linket til den i utgangspunktet, men Multicom ble ikke med i prissøket jeg tok på prisjakt.no

    er vel verdt 2 uker venting og selv om jeg sårt skulle hatt den asap :p

  10. Kjøpte Asus G53 fra komplett for 1 måned siden. Grafikkortet røk etter 1mnd, så har nå fått igjen pengene. Trenger en ny laptop, helst 15", men 17" kan funke også. Skal bruke PCen til gaming og studere (informatikk).

     

    Har satt av 10-13k, forslag?

  11. Bor på hybel og får internett fra huseieren som bor vegg i vegg. Greia er jeg har PCen min i underetasjen, og her er det veldig ustabilt signal.

     

    Hvordan kan jeg gjøre signalene stabile i kjelleren også på en enkel og billig måte?

     

    Vet ikke om det eksisterer, men en slags antenne som jeg kunne satt i første etasje, og så brukt en netverkskabel fra antenna og koblet i PCen?

  12. Dere kan ikke komme i etterkant å si at jeg ikke advarte dere for dere skal bli straffet for alle deres synder og jeg har advart dere. Universet tar snart slutt og disse dager er de siste! Dere må forberede dere på det verste hvis dere ikke omvender dere.

     

    Birger, du er min helt. Du er det største forum-trollet jeg noen gang har sett, ser hva du gjør - kompis. Helt ærlig, hvordan ble du så god på dette?

    Jeg undres, og trenger en læremester. Dine trolls er helt vidunderlige!

    Skulle virkelig ønske jeg hadde dine ferdigheter innenfor forum-trolling, for dette er jo helt sinnsykt bra.

    (Y)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...