Gå til innhold

Breivik.

Medlemmer
  • Innlegg

    473
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Breivik.

  1. Kanskje LG p920? Muligens en litt stor telefon til gutten, men har visstnok nok av krefter, i tillegg til 3d som sikkert er kult blant vennegjengen. Best av alt er den gode prisen, ca 2000. http://www.lefdal.com/product/telecom-gps/mobiltelefon/LGP920BROWN/lg-optimus-3d-p920-smarttelefon-brun

     

    Jeg bestilte meg den selv nå, har falt veldig i pris den siste tiden. Tips: Kjøp via nettet så har du 14 dagers angrerett. Da kan du få pengene tilbake om telefonen ikke skulle falle i smak.

  2. Noe nytt om AmEx nettkonto? Vet noen når dette vil være tilgjengelig?

     

    Begynner å bli en stund siden 15. desember 2009. Dette var vel første lanseringsdato som kom opp mener jeg å huske.

     

    Det tar sin tid. Har dessverre endt opp i at jeg har sagt opp mitt kort, da jeg ble forsinket med å sende inn reiseregninger. Dette forplantet seg selfølgelig, og jeg/jobben begynte å betale fakturaer for sent. Møtte heldigvis stor forståelse hos kundeservice som slettet gebyrene mine. Allikevel, duger ikke produktet, så må man skifte. Er eneste måten de kan ta kunden seriøst på. Har nå gått over til Diners, og er godt fornøydt. Får loungetilgang der også, en del færre enn priority pass, men allikevel ok utvalg.

  3. Jeg var i kontakt med AmEx igjen i dag (nok en inkassovarsel har ankommet - de har fremdeles ikke klart å overføre midler som stod på mitt gamle kort over til det nye). Da ble jeg fortalt at de tester nettbanken i disse dager og at de skal sende ut brukernavn og passord til sine kunder ila. "kort tid".

     

    Hvor vanskelig kan det være, egentlig?

     

    Fiks nettbanken, lansér Platinum med EuroBonus (20 poeng per 100 NOK) og jeg blir kunde igjen med 6-sifret forbruk ASAP. Det verste er jo at jeg faktisk *ønsker* å bruke kortet. Men DnB NOR klarer det utrolige å gjøre det umulig for meg å være kunde. Nice. :)

     

    Etter de sendte meg inkassovarsel også (som jeg nevnte i PM til deg), så har jeg også gått fra 6-sifret beløp til 358 kroner sist måned. Diners tjener på dette :p

     

    Må dessverre si meg enig her. Nå hadde jeg ikke akkurat 6 sifret forbruk i mnd, men allikevel nok til at jeg var en "high spender". Uansett, har gått over til Diners nå og sagt opp AmEx. Nå har vi snart vært et halvt år uten nettkonto, noe som er for dårlig. Har forøvrig vært storfornøyd med kundeservicen deres hele veien, men produktet som er litt i tynneste laget.

  4. Heisann,

     

    jeg er utdannet økonom fra BI.

    Har nå fått tilbud om fast jobb, og tenker å forsøke å få jobben til å sponse utdanningen min.

     

    Hvilke muligheter har jeg til å ta master deltid? Jeg tenkte på BI´s Master of Management, men den gjelder kun for personer over 25 år. Jeg er 23.

     

    Er det noen som har forslag til alternativer? Helst lokalisert i Oslo/nærheten av Oslo, eventuelt noen få dager i måneden med samling.

     

    Imøteser deres svar.

     

    Mvh Jan Erik

  5. American Express i Norge linker informasjonen om SAS Corporate Card til American Express sin svenske hjemmeside. Noen som vet om dette kun vil gjelde Corporate Card, eller vil det bli mer samarbeid mellom AmEx i Norge og Sverige i fremtiden når det gjelder privatkort også?

     

    Har forstått det slik at det kun gjelder corporate kortene :/

  6. Slenger meg på de to over her. Har vært i en 4-5 lounger, og alle er bedre enn transit hall. I dubai var det mini buffet (ikke beste det jeg har smakt, men ble mett :) ), og rikt utvalg av drikker. I motsatt ende så har du de loungene som bare har en kaffemaskin, noe ost og kjeks, og litt chips og drikke. Uansett, som de andre påpeker, mye bedre å sitte i en god stol med gratis internett enn å sitte i transithallen.

×
×
  • Opprett ny...