Gå til innhold

Osram

Medlemmer
  • Innlegg

    454
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Osram

  1. SBS mente at jeg gav ham en advarsel for helt andre grunner enn det jeg oppgav, noe som var feil.

    Vet ikke helt om jeg skjønte logikken i den men... Du mener altså at SBS fikk advarsel for noe annet enn avataren? Da bør du jo skrive hva det var da.

    Når han så ønsket å lage bråk om det, skal jeg ikke stille meg til hinder for det.

    Vel, slik jeg leste det han skrev var det langt fra noe ønske om å lage bråk, bare en påpekning om at han var overrasket over at noe som ikke hadde vært et problem før plutselig var et problem nå. Den første advarselen er forøvrig grei nok.

    I stedet valgte altså SBS å gå ut offentlig, i en tråd som ikke hadde noe med dette å gjøre. Det er å ikke respektere en moderator. Ergo: ny advarsel er tildelt.

    ...og her kommer det latterlige. Ser du det ikke selv? Hvor dumt det blir? Dette minner om furting og er så barnslig så det holder. Respekt er ikke noe du har i kraft av rollen din, det er noe du får om du opptrer ryddig og voksent i rollen din.

    Ser at også andre har reagert nokså kraftig, og driver med flaming av meg som moderator. Dersom jeg gjorde det rett, stengte jeg et par stykker ute og idelte advarsel til resten. Det ville jeg gjort dersom det ikke var meg det var snakk om, men er nok nødt til å la det passere for ikke å skape mer bråk. Det er ikke helt heldig, spør dere meg.

    Reagert kraftig? Ja, slik dine handlinger fremstår her skulle det bare mangle. Å kalle det flaming er bare tull og det tror jeg du vet selv. Det var kun en påpekning av hvor dumt dette ser ut for oss som leser det. Du mister all respekt ved å opptre som du gjorde over og da bør det være greit å påpeke dette slik at du får mulighet til å rette det opp. Som du ser var det mange som reagerte.

    For ettertiden vil jeg gjøre dere veldig klar over at slike overtramp av reglene vil bli møtt med kraftige reaksjoner. Ønsker man å klage på en moderators avgjørelse, skal dette gjøres via de vanlige kanalene. <snip> Men når jeg opplever slikt som dette her, setter jeg strek for saken - jeg anser mine handlinger som korrekte, og at reaksjonene i denne tråden er et bevis på det.

    La oss nå ikke ta helt av i julestria da. Jeg mener at denne typen diskusjoner er noe dere (og du) absolutt bør tåle. Hensikten er å sørge for at vi har den nødvendige respekt og tillit til at dere gjør en skikkelig jobb. Ved å legge lokk på all diskusjon om det skyter du bare deg selv i foten. Minner om visse østblokkland for en del år siden... At du anser dine handlinger som korrekte er din sak. Det du bør ha i hodet er hvordan andre anser det. Å ta reaksjonene her som bevis på at du har rett er vel kanskje å strekke en allerede rusten logikk litt vel langt.

     

    Til slutt til utgangspunktet for tråden: Om det er aldri så mange OT-forum her interesserer meg virkelig ikke, jeg leser dem aldri allikevel og de forstyrrer ikke meg. Men det virker som dere tar litt hastverksavgjørelser og at disse ikke akkurat er velfunderte.

     

    God jul! :xmas:

  2. la oss ikke spore av diskusjonen her. hvis personen fortsetter å klage på yummy sin advarsel her (vi har regler også angående klaging, avsporing, osv) så har vi ikke noe annet valg enn å gripe inn :(

    Regner med at du også så det latterlige i Yummy sin kommentar og advarsel her. Når en moderator dummer seg ut så ettertrykkelig og oppfører seg på den måten må du også regne med at det blir diskusjon av det. I steden for å legge lokk på det bør det jo være i alles interesse i at Yummy får sjansen til å rette det opp i offentlighet også.

  3. SBS: du fikk en advarsel fordi jeg tilfeldigvis sjekket størrelsen på den. Og nå fikk du akkurat en økning for ikke å respektere moderatorene. If ya wanna push it, I'll help you out.

     

    -moderator yummy-

    Triggerhappy i jula? Får være måte på idioti spør du meg. Det er ikke rart folk oppfører seg barnslig her når moderatorer opererer på det nivået der. For all del: Dere gjør en kjempejobb mange av dere men Yummy: på tide å roe ned litt nå.

  4. Sjekk "hitlisten" (...) til en av 'Hits for Kids'-cdene. :shrug:

    Fysj, fysj og atter fysj!!! Han fortjener da bedre enn det! :yes:

     

    Har selv en sønn på 11 og han er godt oppdratt med de store heltene fra 80-tallet. Følgende er schlagere hos han og alle hans kompiser:

     

    Run DMC/Aerosmith: Walk this way

    Beastie Boys: You gotta fight for your right to party

    Van Halen: Jump

    AC/DC: Highway to hell

    Kiss: I was made for loving you

    Twisted Sister: We're not gonna take it

    Joan Jett: I love Rock'n Roll

    Queen: We will rock you

     

    På den mykere fronten:

    Alt av Michael Jackson og Prince fra 80-tallet

    Alle disco-slagerne fra 80-tallet (Kc and the sunshine band, Chic, Kool and the Gang etc etc) samt David Bowie, Bon Jovi

     

    Nyere:

    Baha Men: Who let the dogs out

    Chumbawamba: Tubthumping

    Shaggy: Mr. Bombastic

    Alt av Eminem selvfølgelig

  5. Antar at du har Win XP og da ligger den i en skjult mappe blant de midlertidige internett-filene dine (vil tro at det gjelder samme for OE som for Outlook). Slå på visning av skjulte mapper og filer og bla deg frem til noe sånt som:

     

    C:\Documents and settings\ditt_brukernavn\Lokale innstillinger\Temporary internet files\OLK-et-eller-annet

  6. Jeg er uenig i det oivind_dahle sier her, MEN at bare fordi noen andre også er uenige trenger dere ikke å si: Dra dit pepper' gror og slikt.

    Så vidt jeg har lest er det ingen som har bedt Dahle dra dit peppern gror, det skrev jeg også i forrige innlegg. Det er han selv som har brukt det uttrykket.

    word Mikal. Dere oppfører dere som drittunger. Kan dere ikke komme med noe konstruktivt så hold kjeft! My sympathies to Dahle

    Hvem er "dere" som oppfører seg som drittunger og hva er det som ikke er konstruktivt? Er det lite konstruktivt å påpeke at Dahle bør leve som han forsøker å lære bort? Å peke på liten sammenheng mellom det han foreslår og de konsekvensene han ønsker? Å forsøke å få han til å forstå at dobbeltmoral ikke betyr dobbelt så mye moral? Å hevde at nakne damer har større tiltrekningskraft på fjortiser enn politiske diskusjoner?

    Ang topic så mener jeg at ot kan være, men det bør skille bedre fra resten. Flott at det ikke påvirker postcounten lenger, men det bør heller ikke ha noe å si på søkene (kan være option) da det kommer mye tull derfra når man søker. Synes heller ikke poster derfra skal vises i siste poster på forsidene

    Hvordan skal OT skilles bedre fra resten? Er det vanskelig å skille det slik det er nå? Det er allerede mulig å la være å søke i OT. Så vidt jeg har sett vises heller ikke poster fra OT på forsidene. Hva er egentlig problemet...?

  7. måtte bare kommentere den siste der, siden det var et tydelig angrep på meg som person.

    Regner med at det var mitt innlegg du sikter til selv om du hadde litt problemer med å sitere riktig. Det var ikke et tydelig angrep på deg som person. Det var et angrep på tåpelige sign-outs, på din manglende logikk og på din dobbeltmoral.

    Jeg står ved mitt ord, og forlater dette forum så snart julekalendern er ferdig. Jeg som person skriker ikke om oppmerskomhet, men jeg prøver å sette søkelyset på at forumet er blitt dårligere og dårligere.

    Da bør du kutte ut den tonen din som flere kommenterer her, nemlig at "hvis dere ikke skjerper dere så tar jeg ballen min og går hjem". Særlig når du er så full av dobbeltmoral.

    Ot er greit det som et sideforum til dataintresserte, som kanskje har lyst til å diskutere andre ting, f.eks damer som du sikter til. Angående Babethreaden ble denne ødelagt av en rekke brukere her på forumet, og dette førte til at både jeg og Overload sluttet å poste der.

    Så det er altså greit å diskutere babes og poste nakenbilder men ikke å diskutere politikk og religion? Bare for å ha sagt det: Jeg poster aldri i OT men hvis vi først skal ha OT vil jeg mye heller at det skal befolkes med folk som interesserer seg for noe viktig enn folk som ikke har annet å gjøre enn å runke til nakne damer på en skjerm.

    Men du skal ha skryt for at du leter godt å lenge i mine poster for å finne eventuelle feil jeg skulle ha. Ser jeg skrev at man kunne unngå denne. Og du har rett, jeg skal ikke kaste stein i glasshus.

    Jeg behøvde ikke lete lenge. Du postet der senest i går og har mange poster der. Det var en av de første jeg fant. Skal ikke kaste sten i glasshus? Det er jo nettopp det hele denne tråden her er: et gigantisk steinkast rett inn i Glasmagasinet fra deg.

    Uansett: jeg prøvde å sette et søkelys på hvordan å gjøre et forum for dataintresserte bedre, og ikke for å sette meg selv i spotlighten. Og at jeg og andre ønsker en forbedring av forumet er vel egentlig et tegn på at vi trives med data, og kan diskutere eventuelle problemer. Det er ikke sikkert Ot er skylden til at vi har et fall i de andre forumene, men jeg setter opp mulig løsninger for å gjøre et forum bedre.

    Fint at du forsøker å sette søkelys på dette, det er det flere som ønsker. Men da bør du bruke litt mer tid på å tenke igjennom hva du skriver og konsekvensene av dine egne handlinger. Hvis du mener det er en løsning å fjerne OT så bør du jo først og fremst vise det ved å slutte å poste der selv? Og hvis du mener at forumet overbefolkes av fjortiser: Hva tror du tiltrekker seg disse? Tror du det er:

    A: Diskusjoner om KrF og Osama?

    B: Nakne damer?

    Det gis ingen premie for riktig svar...

    Leter du litt lenger vil du se at jeg svarte LarsC litt ekkelt i en tråd, men jeg sendte Pm og tilbøy hjelp der (gjorde det for å sette litt ting på spissen).

    Og hva var hensikten med den posten annet enn å trygle og be om oppmerksomhet?

    Til andre som ber meg dra dit pepper'n gror:

    Jeg har til nå ikke lest en eneste post som ber deg dra dit peppern gror. Det er kun du selv som har annonsert din avgang og enkelte har sagt at det ikke er noe voldsomt trist med det.

  8. Dette har ingen ting med respekt å gjøre kompis.

     

    Jeg bidrar med nok godt materiale til å gjøre dette forumet bedre.

    Babethreaden er en babe thread, og hva er vel mer vakkert enn en naken dame?

     

    Flere modisser deltar her, uten å finne noen feil. At yummy dropper innom og reagerer er hans problem, ikke noe som skal påvirke resten av brukerne.

     

    De som ikke liker denne tråden kan jo bare unngå denne.

     

    Btw: Slutt å leke modis, og heller bidra med noie

    Det er jo lite som er mer tragisk enn sign-outs. Omtrent som da man var 11 og ikke fikk bestemme hvordan lagene skulle være når man skulle spille fotball på løkka: "Da tar jeg ballen min og går hjem..." Ennå mer tragisk er å true med å forlate hvis ikke alle skjerper seg og deretter bli litt til bare for å håpe at noen legger merke til ens behov for oppmerksomhet.

     

    Men mest tragisk blir det når man leser sitatet over. Her er det tydeligvis en som skal ha et sett med regler for andre og et sett med regler for seg selv. Det er greit å være off-topic bare det er noe Hr. Dahle liker, som for eksempel porno som er en viktig del av hans liv i følge ham selv. Det er visst også greit å henvise andre til å unngå babe-tråden hvis man ikke liker den, men det er ikke greit for Dahle å unngå de trådene han ikke liker.

     

    Ha det bra Dahle, du vil ikke bli savnet av meg ihvertfall!

     

    Unger er tydeligvis unger, uansett alder... :roll:

  9. Du behøver strengt tatt ikke bruke Importer/Eksporter. Bare søk etter *.pst-filen på maskinen din. Den heter som regel outlook.pst og ligger som standard (Win 2k og XP) i c:\Documents and settings\ditt_brukernavn\lokale innstillinger\Programdata\Microsoft\Outlook. Denne mappen er skjult som standard så du må slå på visning av skjulte mapper for å finne den. Ta en kopi av denne filen og du har all e-post, kontakter etc.

  10. I praksis innenfor informasjonsteorien brukes bits pr sekund som måleenhet for båndbredde. Claude Shannon (forsker ved AT&T, Amerikansk telefonselskap) lanserte den moderne informasjonsteorien og brukte følgende definisjon:

     

    Båndbredden uttrykker en kommunikasjonskanals evne til å overføre informasjon, målt som bits per sekund.

     

    Dette var allerede i 1948, lenge før begrepet digital kommunikasjon var påtenkt.

  11. Bandwidth

    The bandwidth of a transmitted communications signal is a measure of the range of frequencies the signal occupies. The term is also used in reference to the frequency-response characteristics of a communications receiving system. All transmitted signals, whether analog or digital, have a certain bandwidth. The same is true of receiving systems.

     

    Generally speaking, bandwidth is directly proportional to the amount of data transmitted or received per unit time. In a qualitative sense, bandwidth is proportional to the complexity of the data for a given level of system performance. For example, it takes more bandwidth to download a photograph in one second than it takes to download a page of text in one second. Large sound files, computer programs, and animated videos require still more bandwidth for acceptable system performance. Virtual reality (VR) and full-length three-dimensional audio/visual presentations require the most bandwidth of all.

     

    In digital systems, bandwidth is data speed in bits per second (bps).

     

    Source: Whatis.com

  12. Da er det jo en BUG dah :roll:

    Og vi prøver igjen siden ikke alle tydeligvis klarer å skille snørr fra bart ;) : Blaster er ikke en orm som ligger i Windows i utgangspunktet, det er en orm som utnytter en tjeneste i Windows. Alle operativsystemer har slike hull som kan utnyttes (behøver ikke sette i gang en diskusjon om hva som er best og dårligst av OS etc.).

  13. Altså Blaster "viruset" er en bug i MS sin programvare.

    Eh.... Hallo...? Tror du skal tilegne deg litt kunnskap før du uttaler deg. Blaster er ikke et virus, det er en orm som utnytter en tjeneste i Windows. Det er ikke en "bug" som er der men man kan få den om man kobler seg til nettet uten de siste sikkerhetsoppdateringene. Blasterfixen er tilgjengelig svært mange steder så man rekker alltids å laste ned den før maskinen restarter (sikkert symptom på Blaster).

  14. Problemet mitt med det hele var ikke at han bråkte, men heller det at han faktisk slapp unna med det. Det gjør at man i senere situasjoner ikke har like lyst til å gripe inn da man har i bakhodet at han kan slippe unna bare han klager nok. Resultatet av det hele er at ingen andre ønsker å bruke mer tid på saken, personen slipper unna, og jeg satt igjen som en syndebukk.

    Unnskyld meg men: Da har du vel ingenting som moderator å gjøre? Kan du ikke leve med avgjørelsene du tar får du overlate til noen andre å ta avgjørelsene.

×
×
  • Opprett ny...