Gå til innhold

Ozwald

Medlemmer
  • Innlegg

    567
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Ozwald's innlegg in Hvor kraftig er min nye gaming pc? ble markert som svaret   
    Husk på folkens at TS velger å sammenligne denne pcen med en PS4 for gaming, da kan man allerede tenke seg at det ikke er et krav å kjøre BF4 på Ultra i 120fps. Og heller ikke å kjøre BF6 på ultra om noen år, for det kommer aldeles ikke PS4 til å klare. Det tror jeg vi alle kan være enig i?

    Uansett, til trådstarter; det som også er viktig å ta med i betraktningen er at du kan oppgradere PCen om noen år om du synes de nyere spillene ikke kjører godt nok, da trenger du kun å kjøpe nytt skjermkort å trykke det inn i maskinen. Dette koster riktignok rundt 2000kr. CPUen vil nok holde seg en god del lenger enn skjermkortet, og om du ikke er kjent med pc-bygging etc. så er det ikke nødvendig å kjøpe ny kjøler og overklokke uansett (sett at du ikke er interessert i å lære det)
     
    En ting til; PS4 bruker også et skjermkort, og ikke et voldsomt godt et heller, dermed vil alle spill som kjører på PS4 i fremtiden også benytte seg av det samme gamle skjermkortet. Siden PC spill ofte er portet fra konsoll, betyr det at grafikkravene for spill fremover antageligvis ikke kommer til å ligge noe over ytelsen til PS4 sitt skjermkort. Dette gjør at du er rimelig sikker selv om du går for en PC vs. PS4.
×
×
  • Opprett ny...