Gå til innhold

maskin

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maskin

  1. Trenger man ny wowme til 2.3.2? Eller funker wowme 2.3 fixen?

    Hvis blizz har prøvd å kvitte seg med model editing igjen er eg redd det vil ta langt tid før en ny fix blir lansert.

     

    Det er allerede kommet ny fix, men ikke lagt ut public enda, bare på lukketede forums for proggramerere og de som betaler.

  2. #Rampage er imo den beste battlegroupen i EU.

     

    Når det kommer til PvE vs PvP så kan det være greit å velge PvP, det gir deg flere valg senere ;)

     

    Spiller Disc prest på både Rampage (haumarush alliance) og på Cyclone (undead preist, stormscale). På Rampage har jeg ikke så veldig bra gear ligger på 400 resilience, men der har jeg 1,9k rating 2v2 med warrior og 2k rating i 3v3 med warrior pala.

     

    På stormscale derimot har jeg s3 våpen, 2 vengefull og 484 resilience og spiller bedre setup i 3v3 med de samma folka (warrior/druid/priest) og sliter med å komme over 1850 rating. 2v2 klarer jeg ikke å komme over 1800 engang.

     

    Så ikke kom her å si at rampage er noe bedre Battlegroup, den suger kuk i forhold. Den kan rett og slett ikke måle seg med nivået i Cyclone.

     

    For å ta et eksempel, om du fulgte med i 5v5 laddern i s2 var laget Knockout suveren med 2700 rating (200 rating foran neste), de flytta til cyclone i s3 og nå ligger de på 7-8 plass 100-150 rating fra føste plassen. Det er helt klart et mye høyere nivå på Cyclone i forhold til rampage.

  3. Hei, vi er en gjeng bekjente fra Trondheim som har lagd oss et guid på Haumarush-PvP server (alliance) som heter Tøff i Pysjamas.

     

    Vi har nå tatt 3 bosser i Karzahan (etter en reset) men trenger fortsatt flere members.

     

    Hvis du kunne tenke deg å spille i en norsk guild med ambisjoner om å raide hver uke kan du ta å legge igjen en application på vårt Forum

     

    Eller ta kontakt med noen fra guildet ingame; Gaupe, Iniq, Siberian eller Mjuka!

×
×
  • Opprett ny...