Gå til innhold

baibai

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av baibai

  1. Hallo folkens!

     

     

    Mitt navn er Jonas (aka. Baibai). På fritiden lager jeg en del data-musikk i Fruity Loops. Jeg har det veldig morro med dette.

     

    Jeg har nå fått i oppdrag av en rapper-kar å lage en pop-aktig beat som han skal rappe til. Han henviste til "Weak" av artisten Chris Lee (www.myspace.com/chrisleespace) når jeg spurte om han kunne vise til noe lignende.

     

    Jeg har for det meste produsert hiphop-beats så jeg vet lite om denne sjangeren. Jeg vil likevel klare det, og jeg vet at jeg kan klare det. Det hadde bare vært fint med noen pekepinner innen sjangeren.

     

    For eksempel så vet jeg at rock bruker blues-skalaen mye, hvordan er det med pop på det punktet?

     

     

    BTW! Sjekk gjerne ut www.baibaimusic.com.

     

     

    På forhånd takk for alle svar!

     

     

     

    /Baibai

  2. Jeg har nylig begynt å trene på et treningstudio, ved siden av at jeg spiller bandy og svømmer aktivt. På treningsstudioet jeg går til er det to personer som er utdannede personlige trenere, begge foreslår at jeg begynner med en proteinshake for å få mer ut av treningen min.

    Problemet er at moren min og faren min er veldig skeptiske til dette produktet. De er usikre på hva som er i det, ossen det er framstilt, og hva det gjør med kroppen.

     

    Noen som vet om en nettside hvor jeg kan lese mer om proteinshaker, eller noen her som vet alt om det som kan hjelpe meg?

     

    På forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...