Gå til innhold

Soldierr

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soldierr

  1. Hva med å vaske seg før noen skal ha oralsex? Slik at man er hygenisk renslig for den andre parten. Ganske sikker på at om pikken/musa smaker tiss,så vil nok den andre parten ikke utføre noen aktiviteter med kjønnsorgan og munn samtidig om det smaker vondt. Bare et tips,skader ikke å være ren der nede!!!

    Men herregud, hvis jeg er på fest eller hos noen venner gidder jeg ikke stappe kuken i vasken hver gang jeg vet at det er en liten sjanse for at jeg kan bli sugd, men mindre det er helt nødvendig. Og det er det tydligvis ikke.

     

    Orker ikke logge av accounten :p

  2. Er ingne ekspert på dette området, men jeg kan si hva jeg tror.

    Hvis du sier "uhm jeg har aldri pult før hhehe så jeg er sikkkert dritt dårlig i senga osv plis ikke bli sur :( " er nok det stor turnof :p men si det heller på en selvsikker måte så tror jeg det bare er positivt! ^^

  3. Når du har prøvd alt og ingenting funker, så finn ei villig jente som svelger alt istedet. Bedre, koseligere og rensligere! :p

     

    Og så gøy det er å kysse henne etterpå! >_<

    Vel. Akkurat det er bare sexy. Jeg har ikke noe imot å råkline med dama fire sekunder etterpå :) Mulig jeg er sær, men hvis man nettopp har kommet i munnen til dama si er man nødvendigvis fremdeles ganske kåt, og da er det utrolig hvor ekkelt ting må være før det blir FOR ekkelt ;)

    Helt enig, skjønner ikke hva som er farlig å kline med dama etter hun har sugd deg. Bare en liten bagatell!

  4. De to første triviumskivene var bra. På deres tredje, The Crusade, skulle heafy av en eller annen grunn prøve å ligne så jævlig på Hetfield med vokalene.

     

    Jeg liker heller ikke Trivium's oppførsel, "We are the destroyers of false metal" også lager de sanger som This world can't tear us apart og dying in your arms!?

    Har ikke noe i mot litt pusete sanger, men da blir det feil å kalle seg det som Trivium gjør :)

     

     

    Kan jeg få noen Thrash-metal fans sine meninger på denne låta?

  5. Då har du ikkje vert drita. For når du er drita, så skal det godt gjerast å skriva heilt rett på eit tastatur!:)

    Faktisk jo. Jeg var helt drita, så drita at jeg spydde, men alikevel greide jeg å skrive passordet til pcen min, ikke at jeg husker det, men en venn sa det og jeg husker vagt at jeg så skrudde av pcen igjen

     

    til trådstarter:

    jeg ville driti i nøkkelen men skifta lås i bilen. og kjøpt ny nøkkel :)

  6. Hei, tastaturet mitt bråker sykt, så når foreldra mine tror jeg sover må jeg skrive så sinnsykt sakte :p og dette plager meg!

    jeg er også en gamer så jeg tenkte at mens jeg kjøpte et nytt tastatur kunne det vært et bra tastatur til gaming og.

    så jeg har tenkt på g11 og g15. men er disse lydløse? Ville vært rått om noen kunne laste opp en film eller noe av at de skriver på det..

     

    Er det egentlig vits med displaet på g15? virker mer som en gimmick spør du meg. Man ser jo enklere status i spillet på skjermen enn der nede =/

  7. Kjøp alkotester ;) Og test dei når dei kommer heim ;)

     

    Jau, ingenting er som overmistenksomme foreldre som ikke kan stole på ungene sine.

    Jeg kommer nok aldri til å kjøpe noen alko-tester, ei heller reagert noe spesielt kraftig om ungene i en alder av 16-17 år kommer hjem og forteller at de har tatt en øl eller to.... eller et glass vin eller to.

    Det jeg kommer til å reagere på, er om de kommer hjem møkka fulle, eller om det lukter alkohol av dem og de forsøker å lyve seg utav det.....

    Jeg kan godt ta en øl eller et glass vin fordi om ungene er tilstede, men drikker meg aldri beruset.

    Jeg håper dette kan lære barna å få et naturlig forhold til alkohol.... altså at det er mer naturlig å kose seg med et glass en sjelden gang enn det er å drikke seg møkka full.

    hva er vitsen med å drikke uten å bli berusa?

  8. Dude jeg er ikke dum, kan poste et bilde hvordan det ser ut hvis jeg prøver å lage en fin runding.

    dette er mest jævelig i fps spill hvis jeg skal headshotte noen med sniper.

    og jeg har 1440x900

    kan det være at pakkene spaceworld fikk tilsendt er dårlige eller noe?

    post-94627-1207478839_thumb.jpg

  9. OMFG. Kjøpte en ny og problemet er der fortsatt :cry: Musematta er ikke problemet, har prøvd uten matte. Har ikke fått prøvd på en annen pc. Hvor kan jeg finne drivere? Sjekka logitech.com men der var det bare set point jeg kunne laste ned.

     

    edit:

    Sjekka på mammas laptop, samme problemet. Dette er jo litt rart, to forskjellige muser med samma problemet på to pcer?

    problemet merkes ikke hvis man bare loker i windows, men når jeg skal tegne runde kanter i photshop blir det umulig. samme med paint asså, er ikke photoshop det er noe galt med

×
×
  • Opprett ny...