Gå til innhold

Distrattos

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Distrattos

  1. Fint oppsett du har lagd deg!

     

    Ville endret CPU til i5-3570K, den har en bitteliten ytelsesøkning ifht 2500k.

     

    Forslag til god modulær PSU: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=760108

    XFX ProSeries XXX Edition 750W PSU. Den vil også holde til SLI

     

    Samme med denne: http://www.dustinhom...ider_SiteSeeker (denne er faktisk hakket bedre)

     

    Ville vurdert feks Asus DC2, MSI PE Edition eller Gigabyte Windforce 3 utgaven av GTX 670, pga støynivå.

     

    Ville heller gått for dette hovedkortet: http://www.komplett....aspx?sku=746651

    Der har du WiFi inkludert også.

     

    Takk for svar, hjalp en del.

    - CPU blir byttet ut med det du anbefalte.

    - Begge PSU-ene ser gode ut, usikker på hvem det blir, antar det vil komme ned på prisen når alt annet er valgt

    - Har gått for Gigabyte Windforce 3 utgaven som du nevnte, hadde veldig gode reviews av det jeg fant.

    - Hovedkortet med innebygd WiFi blir nok også brukt.

     

     

    SLI fungerer på en slik måte at kortene bytter på å tegne bildet på skjermen, dette krever at begge kortene har alt av teksturer og lignende i VRAM, altså vil ikke SLI med 4GB og 2GB resultere i mer enn 2GB effektivt. GTX 670 har ikke nok båndbredde for å virkelig nyttegjøre seg mer enn 2GB VRAM, og neste generasjon kommer innen 6 måneder.

     

    Takk for infoen.

    Ble fortalt at når det kom til SLI, så ville bare det topp-monterte kortet sitt VRAM bli brukt, som er grunnen jeg hadde tenkt å skaffe 4GB versjon til senere. Antok at han visste hvordan det funka, så hadde ikke tenkt mer på det (dog det er nok også min egen feil ved å ikke undersøke selv). Sparte du meg for en skuffelse senere :)

    Dette med båndbredde visste jeg ikke om, fant noe info på nettet som også nevnte at 4GB ikke ble utnyttet godt nok, så da lærte jeg noe nytt.

     

    Men vil du likevel anbefale å skaffe en ekstra 2GB kort senere til SLI, eller bare holde med ét enkelt kort, for så og bytte ut alt senere?

  2. Hei der!

     

    Har bestemt meg for å skaffe meg en ny PC etter å ha brukt bærbar i rundt 6 år, og har valgt å bygge selv slik at jeg endelig får lært meg litt om PC komponenter osv.

     

    Har laget meg en liste så langt, men har gjerne lyst på feedback da jeg er deriblant usikker på om alle komponenter passer sammen, hva som kan byttes ut, samt noen deler jeg ikke har valgt så langt.

     

    For å fylle ut det som er nevnt i retningslinjene, så vil PC'n bli brukt primært til gaming, men litt diverse programmering/3D verktøy o.l.

    Har ikke tenkt å overklokke med det første, dette er noe jeg muligens vurderer etter at oppsettet blir litt eldre, iom jeg ikke har overklokket før og ikke har lyst til å ødelegge rett etter å ha bygd min første PC.

     

    Somt nevn over, har tenkt å bruke Intel cpu, og har satt en prisantydning på rundt 17-18k, dette er da inkludert helt ny PC samt 2 x skjerm, OS og mer

     

    Link til prisguide liste: http://www.prisguide...33619/pcbuilder

     

    Komponentliste og tanker rundt valg (Tenker å velge billigste biter fra Komplett og Dustin og bestille ifra dem):

    - Hovedkort = Asus Sabertooth Z77, Socket-1155

    Vet ikke om dette kortet er for mye eller ikke. Skal ærlig talt merkes at det ble valgt litt pga design + heat shield.

     

    - Grafikkort = EVGA GeForce GTX 670 2GB FTW

    Valgt å gå for 2GB versjon, tenker at jeg i senere framtid kan kjøpe en 4GB og kjøre i SLI, men tror et enkelt burde holde for nå.

     

    - CPU = Intel Core i5 2500K

    Ettersom det er primært gaming, antar jeg at en i7 cpu ikke er så nødvendig(?), og at denne burde holde for nå samt at den har overklokkings potensiale.

     

    - Minne = Corsair Vengeance DDR3-1600 8 GB (2x4GB)

    Antar denne skal funke, skal ha stått i QVL hos hovedkortet hvis jeg leste det riktig. 8GB burde holde for nå, kan alltids legge til 8 til i senere framtid.

     

    - SSD = Kingston HyperX 3K 120GB kit

    Skal brukes av operativsystem alene har jeg tenkt.

     

    - Harddisk = Seagate Barracuda 7200.14 2TB

    Virket grei, ingen spesiell grunnlag for valg.

     

    - Kabinett = Cooler Master HAF X

    Ser ut til å ha god plass pluss god kjølingsoppsett. Tenker å ta i bruk front (230mm) + side (200mm) vifter som inntak, bruke de to øvrige vifteplassene (200mm) som uttak. Bakre vifte skal kobles opp med Corsair Hydro H60.

     

    - Vifte/Kjøling = Corsair Hydro H60 + Cooler Master Megaflow Silent Fan 200mm LED blue

    Valgt Hydro H60 da en venn anbefalte dette, samt at jeg da slipper å ha en svær vifte oppå CPU'en. 200mm vifta er pga Haf X kommer med 3 av de svære viftene, så trenger en ekstra for inntak/uttak balanse.

     

    - Skjermer = BenQ XL2420T + BenQ RL2450HT

    Førstnevnte skal brukes som hovedskjerm til spilling, samt oppkobling til 360 (mener at dette skal gå via HDMI + Headphone jack for lyd, rett meg gjerne hvis jeg tar feil). Sistnevne skal brukes mest til alt annet, samt roteres når jeg jobber med kode.

     

    - OS = Windows 7 Ultimate

    Vil helst ha over Home Premium grunnet XP modus, tenkte jeg likevel kunne gå for Ultimate da den var nesten lik pris som Professional.

     

    - Mus = Logitech G400

    Brukt MX518 forgjengeren en del, og synes at de har funket bra for min del så langt.

     

    - Headset = SteelSeries Siberia V2

    Har brukt annet SteelSeries headset tidligere og synes det er veldig komfortabelt, dog det begynner å bli litt slitt. Like greit å ta alt nytt.

     

    - DVD drive = Lite-On DVD±RW Writer IHAS124-19

    Antar denne burde holde. Har ikke tenkt meg å skaffe BlueRay for nå.

     

    + Antistatisk armbånd

     

    Det som mangler:

    - PSU

    Har ingen anelse når det kommer til dette. Vet hverken hva slags firma å gå etter, samt watt som er nødvendig. Har som nevnt over planlagt å legge til ekstra skjermkort til SLI, så antar dette må regnes med.

     

    - Tastatus

    Har som sagt brukt bærbar lenge, så tar gjerne imot forslag her. Tenker på et mekanisk tastatur, da jeg mener å ha lest at de skal være gode til gamnging/programmering.

     

    - Trådløst/Wifi

    Har behov for dette, da jeg ikke har mulighet for kabel der jeg bor. Vet ikke om jeg bør gå for nettverkskort eller en sånn usb gadget.

     

     

    Tror det var alt av informasjon jeg har kommet fram til så langt. Håper jeg har fått med alt av det jeg trenger for en fungerende PC.

     

    Takk på forhånd til de som svarer, ble litt mye å lese ser jeg, men har prøvd å fått gjort mest mulig arbeid på forhånd slik at jeg får lært mest mulig.

  3. Skatten som ble gjemt av Hertug Kvakkesen har blitt funnet ja, Skrue & gjengen fant den ved bruk av et X-ray apparat i 1948. Historien heter "The Old Castle's Secret" og ble skrevet av Carl Barks, ikke Don Rosa.

    I forhold til Don Rosa har Kvakkesen bare blitt nevnt i serien "The Life and Times of Scrooge McDuck". Vet han er med i første kapittel, "The last of the Clan McDuck", men usikker om han dog også blir sett når Skrue duellerer mot Whiskerville folka om å beholde skjøtet på slottet.

  4. Ok, en ting. Enchantment shamans?

     

    Vennligst, det er enhancement shamans...

    9578413[/snapback]

     

    Jada, har ikke akkurat pugget alle ordene i WoW om hvordan de staves, så det gikk etter i hodet etter som jeg ikke orket å sjekke det opp :p

     

    En ting med elemental er jo at det ikke er noe intellect på gearet, noe som jeg har merket at jeg trenger på min hunter (Er da bare 45 da men) trenger. Uten mana så går jo DPS'en drastisk ned.

  5. Ok, har startet min første warrior nå, lvl 12 hittil. Har tenkt på å gå fury spec, og har skjønt at jeg må ha tregt (mest mulig top damage) main hain og fast slow hand (mest mulig DPS). Men ettersom jeg sikkert på tanke en del, lurer jeg på hva som er best å bruke sammen med shield, raskt eller tregt?

     

    Tar gjerne imot andre tips som dere kan komme med :thumbup:

  6. Vil ikke tro det. Men ettersom de forskjellige angrepene til dyrene (claw, bite, charge etc ...) også har ranks, må du fange noen dyr som er litt høy lvl , slåss litt med de, for så å kunne lære angrepet av dem. Deretter kan du lære det videre til main-dyret ditt, sånn at den blir sterkere.

     

    Det med training points tror jeg er en fast sum for alle dyr, uansett om du har levlet fra 10 til 70, eller fanget en allerede på lvl 70.

  7. Jeg vil anbefale Stranglekelp, en plante som vokser i havet, spesielt mye ved ratchet og nordover fra Booty Bay. Alchemister trenger denne planten til noen oppskrifter, sånn at du kan kanskje tjent en del, variert på hvilken server du er.

     

    Eller så er Briarthorn ganske enkel å hamstre, spesielt i The Barrens. Finner plantene ofte ved trær.

  8. Hva er egentlig forskjellen på vanlig og TBC? er det en annen verden.

    Jeg vil helst ikke miste det jeg har spilt.

    9005801[/snapback]

     

    Den største forskjellen på vanlig og TBC er at du i senere level kan dra til outland (Rundt 50 trur jeg, har ikke kommet så langt selv) Ellers er det det med at man kan spille Blood Elf og Draenei, lære deg jewelcrafting ( lage finger og neck equipment ), og kunne dra til hovedbyene deres.

     

    Leif: Quote-feil

  9. Siden du har en 10-dagers trial på TBC så må du kjøpe begge WoW spillene, prisene variere litt på butikk, sånn ca 200 toppen vil jeg tro. Med å kjøpe spilletid, kan du gjøre det på nett, der du bruker kort og betaler for 1, 3 eller ? måneder tror jeg (husker ikke siste valget). Du kan også kjøpe gamecard i butikk, der det koster ca 250 for 60 dager. Husk at den tiden du kjøper, legger seg til på listen, sånn at du ikke vil miste noen dager på gammelt kort fordi du aktiverer litt tidligere.

     

    Hvis du ikke har lyst på/trenger TBC, kan du bare kjøpe vanlig WoW og lage ny konto, men da vil du da tape hva du hadde på den gamle. Du kan også oppgradere den kontoen til TBC når som helst etter at du har skaffet spillet.

  10. Du skal ikke trenge å måtte re-innstalere, bare gå inn på wow-europe.com, inn på account management, så burde det være mulig med en funksjon som "upgrade account" eller lignende (husker ikke helt, jeg re-installerte), og da skal du bare trenge å skrive inn CD-keyen. Da blir den trial accounten som du hadde, oppgradert til ordentlig account og 30 dager spilletid blir lagt til i game-tidslista di.

  11. Du må ikke begynne på nytt, men du må kjøpe spillet (butikk elle online på hjemmesiden dems) og da kan du velge om du vil oppgradere en trial konto eller lage ny. Du vil da beholde alt du hadde på kontoen, samt at du kan nå gå til lvl 70, trade, sende og motta post samt å bruke auksjon huset. Når du kjøper spillet i butikken iallefall får du med en 30 dagers gratis spilleperiode, og hvis trial tiden ikke er ferdig så kan du bruke ferdig spilletiden på den selv om kontoen er oppgradert.

×
×
  • Opprett ny...