Gå til innhold

Bagh

Medlemmer
  • Innlegg

    1 921
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bagh

  1. Æh, det er så ille ja.

     

    Ellers så er det vel ikke noe bombe at Cersei er den rake motsetningen til Jon. Der hvor Jon ikke kan lyve og si at han skal holde seg i nord så lyver Cersei så det renner om at hun skal hjelpe til. Bra at Jaime drar, men trodde faktisk at han skulle ta med seg hæren. Hadde han klart det selv om de hadde trengt ett par dager på å gjøre seg klare? 

  2. Reisetiden til dragene, ravnene og løpingen til Gendry bryr meg lite, skal jeg være helt ærlig. 

    Det som faktisk fikk meg til å reagere var da Jon tilbød Longclaw til Jorah. Jon sier at han byttet ut hjaltet fra en bjørn til en ulv, men det var det Lord Commander Mormont som gjorde da han gav sverdet til Jon. Hvordan kan de gjøre den feilen? Dette sier til meg at de er blitt uforsiktige med serien, det er om å gjøre å få den ferdig, hvordan det blir spiller ikke så stor rolle. Og når man da slenger på alt det andre som skurrer (litt), så blir den en ganske stor greie ut av det. 

     

    Men samtidig er det godt å slippe mye av det traurige som de har viet mye tid tidligere. Ser igjen hele serien nå og midt i sesong3 er det mye treige saker. Jon som går og går og går med Wildings, Arya som bare må henge med Brotherhood of banners og tildels Bran som går og går mot nord. De har liksom gått fra ett ytterpunkt til ett annet. Og der tid var mye mer poengtert før, har de nå kastet hele greia over bord. En mellomting hadde vært fint. Å rett og slett gjøre et poeng ut av at isen bruker 3-4 dager på å bli sterk nok til at en horde med wights kan gå på den, dreper hele denne tidskranglingen som vi opplever nå. Da hadde både løpingen til Gendry og drageflygingen vært logisk. 

    • Liker 1
  3. Bare sånn at jeg ikke driter meg helt ut her, ble Sam løst fra sin ed til The Night Watch da han dro til Oldtown for å bli mester? Hvis det er tilfellet vil vel ikke House Tarly være utryddet? Så rent teknisk vil vel Sam være en støttespiller til Cersei pga. at han er en Tarly, selv om han rent praktisk er lojal til Jon. At hæren, de som overlevde, har gått til Dany er uvesentlig. 

  4. Det er ikke løven i seg selv som er problemet, men heller at rett etter at Premier League byttet til en grusom løvelogo, så bytter NFF til en like grusom løvelogo. Det er så åpenbart at det er der inspirasjonen kommer fra. Få det bort!

    Det er jo ikke der inspirasjonen kommer fra. Du ser at løven i Eliteserielogoen og landslagslogen er lik ja? Landslagslogoen er laget leeenge før den nye Premier League-logoen. 

    • Liker 1
  5. Bare for å vekke til live logodiskusjonen igjen.

    Har dere sett logoen til landslaget? Der er det samme løven og samme font, det handler om å skape en helhet. Det har de klart.

    Så kan man diskutere i det vide og brede om at logoen er for dårlig tegnet, men det en en grunn for at løven er valgt og det er IKKE for å ligne Premier Leauge. 

    Logoen(e) er basert på riksløven som er ganske godt innarbeidet hos folk. 

     

    nff-emblem-logo.jpg

    • Liker 2
  6. Huff, drakta til Arsenal er fæl.

    Andredrakta derimot den er fin.

    Tottenham har truffet blink i år og har bra både første- og andredrakt.

    Men det er Boro som tar dette på walkover. Andredrakta deres er voldsomt bra.

    boro2.jpg?updated=080820161051

  7. Fy faen, nå er jeg lei!

     

    Matchmaker for Falcon Lost og kommer i gruppe, blir kicket. Prøver på nytt, kicket igjen. Prøver på nytt, unngår kick, det bugger seg så jeg får loading screen når jeg nærmer meg kumlokket, så jeg må prøve på nytt igjen. Og så går det da, i en evig runddans, helt til jeg kommer i en gruppe som faktisk klarer å starte, men hvor vi wiper etter 2. wave og halve gruppa leaver. Og da er det på'an igjen med ny gruppe og kick inn i evigheten.

×
×
  • Opprett ny...