Gå til innhold

CN-Hst

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CN-Hst

  1. Ikke noe singleplayer i Vietnam? Det vil isåfall være utrolig skuffende. Jeg vil ri i et helikopter lavt langs vannet, over stranden, rett over palmetoppene og inn på slagmarken på slettene bak strandlinja. Alt selvfølgelig med noe godmusikk i bakgrunnen.

     

    hehe ja men ikke mulig. Er ingen helikopter verken i dette eller MoH eller nye COD. Dem har det i singleplayer men ikke multiplayer, sikkert pga kartene er så ekstremt småe.

     

    BFV og Battlefield 1942 kartene var jo 50x større enn de her. Syns det ser ut som BC2 med annet våpen og modeller, burde vært lansert som en gratis mod.

     

    Hva har du rusa deg på NÅ, da, Avean... Det er da helis i BFBC:Vietnam.

  2. Likte anmeldelsen godt, og tenkte jeg skulle kjøpe spillet i dag:) Hadde vært kjempefint hvis noen herfra ville spille med meg, da mine RL-venner ikke akkurat er spillintresserte. Jeg skal kjøpe det til Xbox 360, og kommer til å være online omtrent fra formiddag og utover, hvis ikke dama stikker kjepper i hjula :)

     

    Gamertagen min er HstMx

     

    (Det beste hadde vært hvis det var noen som var relativt ferske i spillet ville bli med, men ikke et must altså :))

  3. – For Wii-spill kreves det en nedlastingshastighet på rundt 1,5 MB/s, mens andre konsollspill trenger rundt 5 MB/s, forteller Beludna.

     

    Gamer.no har bomma totalt på oversettelsen her. Han sier ikke at Wii-spill krever en nedlastingshastighet på rundt 1,5 MB\s, han sier at spill i SD-oppløsning, dvs. Wii-oppløsning krever en nedlastningshastighet på 1,5MB/s, mens andre spill i HD-oppløsning krever 5 MB/s.

     

    Er ikke heller ikke sånn kjempelogisk å streame Wii-spill, man må fortsatt kjøpe en Wii-konsoll for at kontrollsystemet skal fungere.

     

    Håper dette blir rettet på :)

     

    Hm, sto du ved siden av meg da han svarte på mitt spørsmål? Siden du hørte hva han sa, tenker jeg på. :) Har endret litt på den aktuelle setningen siden han trolig sa feil, men til meg sa han Wii-spill.

     

    Nei, jeg gjorde ikke det, men jeg gikk ut ifra fra presentasjonen hans og det som står på alle andre spillsider. Ser du har endret på setningen, men jeg synes fortsatt den er ganske misvisende, da "Wii-kvalitet" kan fremstå som spill med wii-grafikk (les: dårlig, utdatert), mens det egentlig ikke er snakk om Wii i det hele tatt, bare oppløsningen som Wii-spill kommer er i (SD).

     

    Meeen det er ikke jeg som journalisten her, så skal holde kjeft.

  4. – For Wii-spill kreves det en nedlastingshastighet på rundt 1,5 MB/s, mens andre konsollspill trenger rundt 5 MB/s, forteller Beludna.

     

    Gamer.no har bomma totalt på oversettelsen her. Han sier ikke at Wii-spill krever en nedlastingshastighet på rundt 1,5 MB\s, han sier at spill i SD-oppløsning, dvs. Wii-oppløsning krever en nedlastningshastighet på 1,5MB/s, mens andre spill i HD-oppløsning krever 5 MB/s.

     

    Er ikke heller ikke sånn kjempelogisk å streame Wii-spill, man må fortsatt kjøpe en Wii-konsoll for at kontrollsystemet skal fungere.

     

    Håper dette blir rettet på :)

  5. Virker som han innrømte PS3 er en bedre konsoll.

    På spørsmålet om hvorfor Xbox Live ikke er gratis sier han at Playstation Home er gratis men ikke ute enda. Nei men når det kommer i år da ? Hva gjør dem da ? Faktum er jo at PSN er gratis, Sony trenger ikke å tjene penger på det for å videreutvikle den. Microsoft tenker penger bare og det er en av grunnene til at Xboxen bare forsvant etter noen år på markedet mens PS2 fortsatt eksisterer per dags dato.

     

    MS må ha gjort noe riktig siden de har spist en ENORM markedsandel fra Sony :)

     

     

    Ang. PSN vs XBL: Man får det man betaler for.

  6. Nye spillet fra Lucasarts.

    Husker det fikk enorm oppmerksomhet på en eller annen E3 pga fysikken osv, og det er kanskje litt lett å ignorere til fordel for Force Unleashed.

     

    Jeg prøvde nettopp demoen av det og må si det ikke helt levde opp til forventningene. Grafikken var knallbra, men som forventet. Men det her med å kontrollere omgivelsene var vel litt statisk. Enten en kul opp eller grop ned i bakken :p Stort sett er alle kulene og gropene helt like. Og ved siden av det er det ett helt vanlig FPS.

     

    Et helt vanlig FPS som er 3PS? :p

     

    Synes det var gørrkjedlig.

  7. Ja? Inntak av nikotin gir en rus.

    -

     

    Til trådstarter: Hold deg unna alle tobakksvarer først som sist. Sett deg evt. ned og se over et moderat regnestykke for en periode på bare 10 år så ser du hvor mye penger du kaster bort..

     

    periode: 10 år

    Mengde: 1 snusboks hver 4. dag

    pris pr. snusboks: 50,-

    (vet prisen ikke stemmer 100%, og at mengden varierer men dette er i det minste et minsteforbruk for gjennomsnittsforbrukeren)

     

    ((10 * 365 / 4) * 50 = 45625,- kastet bort.

     

    Dersom du regner 60,- pr. box og at du bruker en hver 3. dag så er du plutselig oppe i 73000,-

     

    Fremdeles er anslaget moderat, så se ikke bort i fra at du fort kommer opp i både 2 og 3x (og for noens del mer!).

     

    Regn ut hvor mye du bruker på godteri og øl i løpet av 10 år og se hvor mye du har kasta bort.

×
×
  • Opprett ny...