Gå til innhold

sid_

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sid_

  1. Min gamle PC tar snart kvelden, og jeg er på jakt etter en ny. Denne her har veldig lite minne og har vært treig fra dag en.

     

    Jeg vil først og fremst ha en PC til skolearbeid, og som kan være med på skolen hver dag. Den må derfor ikke være kjempestor, men gjerne litt større enn den jeg har nå (10").

     

    Ellers bruker jeg PCen til surfing på internett, og vil gjerne ha mulighet til å installere og bruke Sims, Photoshop, Frontpage ++ uten at PCen blir treig av den grunn.

     

    Jeg har lenge vurdert å kjøpe Macbook, men lommeboken er ikke helt enig dessverre. Noen som har forslag?

  2. Det er en sang jeg har hørt mye på p3 i det siste. Dame som synger, ganske låt. Trodde det var Surferosa-damen som sang, men finner ingenting lignende på henne. Finner den ikke på p3 sine lister, og jeg troor det synges noe som "you gotta wake up, wake up, wake up" etc i låta.

  3. Åh - jeg så akkurat på cold case hvor de i starten spilte litt av en låt, uten tekst, men med "oooooooo". :p

    Tror låten er fra rundt 60-tallet eller tidligere, siden episoden handlet om en hendelse fra den tiden. En dame som synger tror jeg (men nå ble jeg usikker på det også). Veldig fin og rolig låt.

     

    Fant sangen etter en enda litt mer research :) Det var "Dion And The Belmonts - Runaround sue" og en mann som sang ja :p

  4. Åh - jeg så akkurat på cold case hvor de i starten spilte litt av en låt, uten tekst, men med "oooooooo". :p

    Tror låten er fra rundt 60-tallet eller tidligere, siden episoden handlet om en hendelse fra den tiden. En dame som synger tror jeg (men nå ble jeg usikker på det også). Veldig fin og rolig låt.

  5. Jeg syns du skal ettersøke på en skole hvor du vil flytte, la det bli en motivasjon for å fullføre året der du bor nå, og flytte til sommeren/høsten. At du trives der du bor har utrolig mye å si, både for utdanning og livskvalitet. Jeg hadde det ikke så kjipt som deg, men jeg likte ikke hjemmestedet mitt og flyttet 70 mil unna når jeg var 16 og skulle starte på vgs. Angret aldri på det.

  6. Ja, det er sikkert verdt å drite henne ut bare fordi enkelte av dere gutta ikke tåler at jenta er menneskelig hun pgså.. herregud, er det mulig..? :roll:

     

    Hadde likt å se om alle gutter hadde klart å gå perfekt silkemyk hele tida! Eneste dere har å bry dere om er de få duna dere har i trynet eller litt rundt tissetassen! Nå må dere faen meg slutte å syte pga. noen småhår.. Dere skjønner at det er ikke alle jenter som har tid til å fjerne hvert minste lille hår der samfunnet har sagt at man ikke skal ha hår, men at man skal gå imot naturen og fjerne de..

     

    Men faktisk så synes jeg du kan si det til henne, for da kommer hun sikkert til å synes at du er en dust som faktisk sier sånn til henne fra første gang, og at du ikke har empati nok til å skjønne at sånne ting faktisk ikke er så kult for en jente å høre..

     

    Det ligger liksom ett gjemt budskap der om at "du er ikke perfekt nok for meg" og det er det verste en jente kan høre.. :hrm: og det mest idiotiske en gutt/mann kan hinte til..

     

    Håper hun er enda mer hårete neste gang, så kanskje det ender opp med at du må knulle hånda di istedet! :mad:

     

     

    Jeg er helt enig og har ikke så mye mer å tillegge. Jeg kjenner at jeg blir kjempeprovosert over hele tråden.

    Hvis dere skal forlange at jenter er glattbarberte til enhver tid, så kan dere glemme det. Det er så utrolig urettferdig og lite feministisk at jenter må være glatt overalt, mens gutta får ha skjeggtuster og hår under arma og på resten av kroppen.

    Typen min har aldri klaget på det om jeg ikke har vært helt glattbarbert, jeg gidder ikke shave meg hver dag heller. Skal man begynne å bry seg om sånt syns jeg at man er litt for pirkete og kresen. Og dersom typen hadde klaget på det, så hadde han ikke fått ha sex på en stund hvertfall.

  7. Jeg ville også kalt det rasisme, siden du ser ut til å rakke ned på at de snakker "jalla" språk og du skriker til de at de bør lære seg norsk. Hele førsteinnlegget ditt virker rasistisk. Det er ingen forskjell på utlendinger og nordmenn når det gjelder slik erting vil jeg tro, allikevel skriver du at du er lei av å bli tråkket på av "slike personer" (hva er slike personer?) og at du aldri har opplevd det med norske personer. Betyr det at du tror at norske personer ikke gjør slik? Tror du virkelig det er noen forskjell på hudfargen?

  8. De fleste tollereiere jeg har vært borti fraråder førstegangseiere å kjøpe rasen. Tolleren er ganske annerledes enn vanlige retrievere, da de er mer "egen" og reservert. De er ikke alltid like glad i bråk og støy og fremmede mennesker, og som førsteganseier er det mange som gjør feil ved valg av oppdretter (f.eks plukker tilfeldig fra finn.no uten å besøke og granske slekt og familie til valpene). Og det er en god del tollere som er nervøse og har dårlig gemytt. Men finner man rett oppdretter er rasen super den. Jeg ville allikevel tenkt meg godt om når det gjelder å velge den rasen som førstegangshund.

  9. Er dessverre alt for mange jenter som ikke vet hvordan man skal runke en gutt -.-

     

    Nei, du skal ikke klemme alt blodet ut og inn av kuken, nei du kan ikke gjøre hva faen du vil med den - det er ikke bare godt.

     

    Munnsex uten tvil, men for faen kjerring - er du sulten har jeg mat i kjøleskapet, så ikke bit så jævla hardt!

     

    "kjerringa" setter sikkert pris på at du forteller hva du liker og hva du ikke liker, du skal være glad du får noe i det hele tatt med den holdningen der

  10. Har akkurat kjøpt meg et enormt bur. Får ta mål på det. Synes bar så synd på han om han må gå rundt med den kragen. Kan jeg ikke surre inn bandasjen med tape elns?

     

    Er nok bedre med krage, litt dumt om hunden allikevel greier å få opp bandasjen :) Men husk å bare ha kragen på når du ikke er tilstede da. Noe annet syns jeg blir unødvendig, så får man heller passe litt bedre på

  11. Dummeste jeg har hørt, bruker "feriefor" annen hver helg når jeg er borte, bolla ser helt fint ut den..er bare til å skifte vannet regelmessig. Dyreplageri og dyreplageri, det er gullfisker vi snakker om her..

     

    Du vet tydeligvis ikke hva du snakker om (og må uansett være ganske korttenkt som velger bolle). I de fleste boller er det ikke filtersystem og pumpe, feriefôr er veldig forurensende og når det ikke er et filter som hele tiden renser det opp, kan du regne med å komme hjem til en svart bolle og en dau fisk. Det er mange som fortvilet har kommet innom dyrebutikken fordi de har brukt feriefôr i bolle

     

    Man skal respektere levende ting. Selv om fisk kanskje ikke føler smerte, kan de føle redsel, forvirring og stress.

     

    De kan føle smerte, de har nerver sånn som oss ;)

     

    Tja, de glemmer det uansett ut i løpet av de neste sekundene, så det hefter ikke meg..

     

    Det var slikt man trodde på i barnehagen. Hvis gullfisk hadde glemt såpass fort så hadde det ikke vært mulig å trene de til å svømme gjennom ringer, noe som er gjort

  12. Sensitive skin til Eukanuba går labradoren min på, det er et av få fôr hun ikke reagerer på (fordi de eneste proteinkildene i sensitive skin er fisk og egg, ofte reagerer hunder på mais, hvete, kylling osv..)

    I det fôret er det i tillegg dobbelt så mye omega 3 og omega 6 som i et vanlig fôr, så ikke tilsett noe utenom :) I dyrebutikken jeg jobbet i solgte og anbefalte vi mye sensitive skin, og hadde kjempemange veeldig fornøyde kunder

  13. Ja, jeg har vært borti folk som gir dyrene sine hele rom eller lar fuglen fly løs i huset 24 timer i døgnet, og det syns jeg er kjempeflott!

    Og som du sier så hadde aldri et hamster overlevd i naturen, men det er jo fordi vi avler dem til å være kjæledyr, og vi støtter jo det ved å kjøpe "burdyr"

  14. Jeg blir bare mer og mer sikker på at jeg aldri, aldri skal ha burdyr igjen. Jeg syns det er egoistisk å stenge et dyr inne fordi vi selv syns det er koselig, et marsvin som løper løs noen timer om dagen lever fortsatt 90% av livet i et bur uten særlig aktiviteter. Og jeg som holder på å dø av kjedsomhet bare jeg er syk og må holde meg inne i èn dag....

     

    Det er altfor få burdyr som lever optimalt. De fleste kaninbur er kjempesmå - i forhold til de store slettene som kaninene opprinnelig skal løpe på. De fleste burene har heller ikke høyde for at kaninene kan hoppe, eller grave seg ganger og lage gjemmesteder. Og de fleste får maten sin servert uten å trenge å bevege seg det minste for det.

    Er det bare jeg som syns det er kvalmt at vi avler frem kjæledyr som er avlet for å ligge i et bur og sture og være kosete og snille når vi vil det?

×
×
  • Opprett ny...