Gå til innhold

theoriginalAidskake

Medlemmer
  • Innlegg

    5 578
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av theoriginalAidskake

  1. Wow, jeg er faktisk i en lik situasjon per dags dato. Foreldrene mine oppmuntrer meg veldig til å holde kontakten med de, men jeg kan bare ikke legge bak meg hvordan de har behandlet mamma.

    For en uke siden traff jeg besteforeldrene mine for første gang på 8 år, og selvom det var veldig godt å se de så tror jeg at dette må bli en avslutning for min del. Det er bare veldig vanskelig hvordan man skal gjøre det..

  2. Jeg trakk en betent visdomstann på fredag (også hos SpesDent, veldig flinke folk!) men jeg har fortsatt utrolig vondt.. Spiste opp pakken med paralgin forte på to dager, og nå knasker jeg paracet og ibux så det holder.

    Har enda ikke sovet en hel natt igjennom siden operasjonen, våkner flere ganger om natta, og selvom jeg er 22 år gammel greier jeg ikke å holde tårene inne. Det gjør altså så vondt at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg.

     

    Hevelsen er gått ned, så jeg tror det begynner å bli litt bedre.. men det er tross alt flere dager siden jeg opererte, burde ikke det meste av smerter ha gitt seg til nå?

  3. Handler ikke om å utnytte, det er jo mange forskjellige grunner til at man ikke alltid er sikker/komfortabel med sin egen legning. Mange som lever i fornektelse til de er godt vokse :)

     

    Syntes ts skal slappe av, du finner ut av det etterhvert. Jeg er 22 (jente) og var sammen med masse gutter tidligere, helt til jeg forelsket meg skikkelig i en jente og nå er vi samboere. Fortsatt vet jeg ikke helt "hva jeg er". Tar lenger tid for enkelte enn andre. :)

    • Liker 1
  4. Bifil - i stand til å ha forhold til og elske begge kjønn

    Biseksuell - liker å ha sex med begge kjønn, men vil kun ha forhold med det motsatte kjønn

    Okei, men hva er man hvis man liker å ha sex med begge kjønn, men vil bare være i forhold med det samme kjønn?

  5. Og ikke minst når du endelig finner ut at du har fått nok, eneste måten å bli kvitt dreadsa er å klippe det bort. Dvs tilnærmet skalle deg.

    Niks, du kan faktisk gre det ut slik at du slipper å klippe deg kort, men det tar en stund. Kjæresten min hadde dreads i et par år, og i høst bestemt hun seg for at hun ikke ville ha de lenger. Dreadsa hennes gikk til midt på ryggen og nå har hun hår til skuldrene. :)

     

    Dreads er ikke noe stress, så lenge du er flink til å holde de rene og vaske de når det trengs. :)

×
×
  • Opprett ny...